Kolikkoja aina mukaan

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tämä vinkki pätee kyllä ihan kaikkiin maihin. Ota aina paikallisia kolikkoja mukaan! Jos ei kotoa, niin sitten vaihda paikan päällä kun on myyntipiste, jossa henkilömyyjä. Itse olen samaa matkakavereilleni painottanut, ja nyt itse kompuroin saman asian kanssa.
Miksikö? No siksi, että olin Aasian matkalla, välilasku Japanissa. Ei ollut jenejä taskussa, vain luottokortteja. Odotusta oli semmonen 3 h. Olis kiva laittaa jotain suuhun. Automaatteja oli siellä täällä. Vaikka pelkkää limsaa. Mutta kun aina olis pitänyt olla seteli tai kolikkoja, jotta automaatti alkais millekään. Lopulta kauas käppäiltyäni löytyi myyjäkoju, josta luottokortilla "jaffaa". Oli kovan hakemisen takana - aattelin, ettei ikinä enää näin alkeellista mokaa.
Ja sitten: Ota muovipussiin banaani 3 osaan katkaistuna. Silleen ne tulee alle 100 ml kokoisiksi. Kukaan ei voi väittää, että olis liian suuria nesteitä mukana Toimii. Ja evästä riittää.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (7)

 • Marjatta 28.3.2012 13:54

  Matkustin tammikuussa Kanarialle Norwegian'illa, jossa ei tarjota mitään gluteenitonta ruokaa. Minulla oli siis käsimatkatavaroissa jos minkälaista leipänyssykkää, banaania ja muita hedelmiä. Lentokentän turvatarkastuksessa jokainen nyssykkä piti levitellä tarjottimelle ja ne läpivalaistiin erikseen. Sanoinkin nauraen, että onneks ei ole suurempaa jonoa! Ja kerroin, että tällaisen tautisen täytyy varautua kaikkeen ). Tyhjä vesipullo on myös aina laukussa..

 • lena 16.3.2010 17:17

  Eväät on mullakin aina mukana Mun banaanit ja mandariinit on kyllä matkustaneet ihan sellaisenaan käsimatkatavaroissa. Tyhjät puolen litran vesipullot pakkaan myös ja täytän sitten turvatarkastuksen jälkeen.

 • Tallulah 2.12.2009 12:41

  Omasta mielestäni ei ole mitään järkeä vaihtaa rahaa muutamaa tuntia varten, lentokentillä kun aina on joku paikka auki (ainakin isommilla kentillä) ja siellä käy luottokortit. Eri asia on kun on pidemmän aikaa, silloin mulla ainakin on ongelmana että mulla on hitosti kolikoita kun ei niitä jaksa ruveta laskemaan maksaessa! Niitä kolikoita kun jää aina muutenkin reissuista.

 • ranex 15.5.2009 13:11

  kolikoita täytyy olla mukana, koska yleensä toiletit toimiin kolikoilla, Itse opin Espanjaa kanarialla tosi nopeasti, ekan kun löysin Wc ja sitten piti viellä vaihtaa kolikoita että pääsis sinne wc:hen. Siitä lähtien on heti, kun mahdollista vaihtaa paikallisia kolikoita, taskussa. Onneks nyt tuo euro helpottaa paljonkin eurooppalaisissa kohteissa.

 • Kari 22.2.2009 22:45

  Lisäyksenä vielä: Tulee vastaanlimsa- tai kahviautomaatteja tai jopa hedelmäsellaisia - toimii setelillä ja kolikolla. Tulee suru puseroon kun pitää vai olla päältäkatsojan roolissa

 • Kari 22.2.2009 22:34

  Ei sieltä varmaan saakaan. Oikeastaan viestini oli se, että kannattaa ottaa seteleitä mukaan, jotta niitä on kun tarvitaan.

 • Jezu  22.2.2009 21:51

  Taitaa olla vähän haastavaa saada Forexilta kolikoita Suomessa

Kommentoi

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Maa
  Japani
 • Sijainti
  Lentokenttä
 • Ajankohta
  aina
 • Lisääjä
  Kari
 • Lisätty
  22.2.2009 20:48
 • Muokkasi
  28.2.2009 20:19

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s