35510

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Keliakiakäännös

  "Liityin Ruotsin keliakialiittoon, lähinnä hyvien keliakiakorttien takia. Niissä sanotaan:

  " Minulla on keliakia.
  Se tarkoittaa, että elimistöni ei siedä, että syön tai juon mitään, mikä sisältää vehnää, ruista, ohraa tai kauraa. Esimerkiksi jauhoja,ryynejä tai hiutaleita, leipää, pasta-tuotteita kuten spagettia tai makaroneja, pizzaa, korppujauhoja, jauhosuurrustoisia kastikkeita ja jauhokuorrutteita.
  Jotta en sairastuisi - on hyvin tärkeää, että ruokani ja juomani eivät sisällä vehnää, ruista, ohraa tai kauraa.
  Kiitos avustanne!"

  Ja noita löytyy 41 kielellä! Tähän asti olen käyttänyt omatekemää lyhennettyä versiota ja välillä tuota pitkää. Lyhyt on mielestäni parempi, eihän ketään kiinnosta mitä voin syödä jos jostain tietystä annoksesta kysyn.

  Muuten sanoisin, että reippaasti vain matkaan, aina olen ruokaa saanut : )"
  20.12.2016

 • Milano gluteenittomasti

  "Bench (21, Via Ascanio Sforza, 19, Milano; Naviglin alueella) herkullisia hampurilaisia; Lounaaksi juoman kera 10 euroa. : )" 29.12.2015

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  1 viesti

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  13.5.2013 17:29

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,062s