Jekku

Keskusteluviestit

1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kasvissyönti ja keliakia 18.10.2009 16:36

  Heippa!

  Olen ihan uusi täällä, vielä toistaiseksi ilman keliakiadiagnoosia. Gastroskopia on reilun viikon päästä..:P

  Kiva että täällä on muitakin kasvissyöjiä. Olen ollut vege n.7 vuotta, josta lähes vegaani pari vuotta. Pientä lipsumista veganismista tapahtuu joskus, lähinnä kylässä, mutta mielelläni en syö mitään maito-ja munajuttuja.

  Vähän huolestuttaa veganismin ja gluteenittoman ruokavalion yhdistäminen, mutta kai se on ihan mahdollista. Juuri tuo ulkona syöminen jännittää, kun tuntuu että se on jo vegaanina ihan tarpeeksi vaikeaa. Jos siihen lisätään vielä gluteenittomuus, niin voi olla että valikoima on aika suppea Jos joku tietää jonkun paikan, jossa voi syödä, niin olen kiitollinen tiedoista.

  Jos olen ymmärtänyt oikein, niin Yosa- ja Oatly-tuotteet sopivat myös keliaakikoille? Ja onneksi Ingmanin tofutuuteissa on gluteeniton vohveli. Joskus harmittelin sitä (kun vohveli oli mielestäni pahaa), mutta enää ei harmita! Hienoa, että saa jatkossakin nauttia tuuteista

1 2 3
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  21 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  3 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  17.10.2009 11:41

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s