Jezu 

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Kuntavaalit 2017 ja keliakia 31.3.2017 23:29

  Vaalipäivä lähestyy ja kaikki lupaavat taas kaikille kaiken mahdollisen. Kuitenkin vaalikojujen tarjoilussa helposti unohtuu keliaakikot ja sitten juodaan vaan kahvia kun letut, pullat ja vohvelit jäävät muille.

  Kysymys kuuluukin oletko sinä törmännyt keliaakikot huomioiviin tarjoiluihin vaaliteltoilla? Tänne saa vinkata kuka on muistanut ja mitä on tarjottu

 • VAROITUS: Vehnää misokeitossa 7.3.2017 20:57

  Evira tiedottaa Saitaku Misokeiton takaisinvedosta. Misokeitto sisältää vehnää, jota ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -päiväys on 8.11.2017.

  Katso kuva takaisinvedettävästä tuotteesta

 • Gluteeniton ravintola etsii sopivaa tilaa 5.3.2017 22:17

  Turkulainen kahden lounaspaikan ravintolaketju ja catering-yritys
  Nick's Food Design etsii Turusta sopivaa tilaa täysin gluteenittomalle ravintolalle. Runsaasti huomiota keränneessä Facebook-päivityksessään he kertovat seuraavasti:

  Mitäs mieltä olisitte täysin GLUTEENITTOMASTA ravintolasta? Sellaisessa missä ei tarvitse aina kysyä ja ihmetellä mikä sopii itselle ... tätä olemme miettineet jo pitkään monta vuotta. Idea lähti siitä kun oma poikamme ei voi syödä viljatuotteita. Aina kun olimme jossain ulkona syömässä saimme kuulla että valitettavasti meillä ei ole gluteenotonta tai jos oli niin pakastemuffinsseja.. surullista ... eihän tuollainen pieni ymmärrä miksei saa syödä samoja juttuja kuin muut.
  Eli idea on mutta tila puuttuu ... saa auttaa! Vinkkipalkkio luvassa eli vinkkaa tila ja jos menemme siihen niin syöt 6kk ilmaiseksi!! Kivaa loppuviikonloppua


  Ei muuta kuin heittämään sopivia tiloja päivityksen kommentteihin ja hyvällä tuurilla saat syödä puoli vuotta ilmaiseksi

  Glu.fi nostaa hankkeelle hattua ja lupaa tulla syömään heti kun ravintola on auki

 • Uutuus: Santa Maria gluteeniton tortilla 9.2.2017 21:20

  Nämä tulevat myyntiin Citymarketteihin 1.3.2017. Eikun ostamaan

 • TAKAISINVETO: Suklaata Semperin muroissa 9.2.2017 21:15

  Semper tiedottaa Facebookissa Semper Flakes & Fibre kuitupitoiset hiutaleet 300 g -murojen takaisinvedosta:

  Semper vetää pois markkinoilta erän kuitupitoisia aamiaishiutaleita "Flakes & Fibre". Tuotteessa on havaittu suklaapaloja, jotka eivät kuulu tuotteeseen ja joissa on soijalesitiiniä. Soijalesitiini voi aiheuttaa oireita soija-allergisille.

  Poisvedettävien tuotteiden parasta ennen -päiväys on 17.03.2018.

  Ko. erän tuotteen voi palauttaa kauppaan tai olla asiasta yhteydessä kuluttajapalveluumme kuluttajapalvelu(at)semper.fi
  Pahoittelemme tapahtunutta!

 • Uutuus: Vegepops-vegaanijäätelöt 9.2.2017 20:59

  Apetit ja Froneri Finland tuovat markkinoille uudenlaiset Vegepops-jäätelöt. Valmistajat tiedottavat tuotteesta seuraavaa:

  Turengin jäätelötehtaalla valmistettu Apetit Vegepops sopii moneen ruokavalioon, sillä se on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, ja se sisältää kotimaisia, vastuuviljeltyjä juureksia - ilman lisättyä sokeria tai väriaineita.

  Viileä herkku, joka sisältää 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Kolmessa erilaisessa Apetit Vegepops -puikossa maistuvat mielenkiintoiset makuparit porkkana ja mango, punajuuri ja mansikka sekä keltainen porkkana ja ananas.


  Jäätelöiden maut ja ohjehinnat:

  - Apetit Vegepops Porkkana-Mango, suositushinta 1,49–1,69 e
  - Apetit Vegepops Punajuuri-Mansikka, suositushinta 1,49–1,69 e
  - Apetit Vegepops Keltainen porkkana-Ananas, suositushinta 1,49–1,69 e

  Katso kuva Vegepopseista.

  Tuotteet ovat kaupoissa 1.3.2017.

  Huhujen mukaan ovat erinomaisen herkullisia. Ans kattoo

 • Uutuus: Santa Maria gluteeniton tortilla 6.2.2017 19:55

  Paulig Group tiedottaa (ruotsiksi) tuovansa gluteenittomat Santa Maria tortillat myyntiin ruotsissa 7.2.2017. Tiedotteen mukaan gluteenittomien tuotteiden myynti on kasvanut viime vuosina 18% ja se ei ole jäänyt valmistajalta huomaamatta.

  Uusien tortillojen pääraaka-aineet ovat tapiokatärkkelys, maissitärkkelys ja täysjyväriisijauho. Tuotteen hinta Ruotsissa on kovalta kuulostavat hieman päälle 5 euroa.

  Katso kuva Santa Maria gluteeniton tortillasta tästä

  Nyt vain odotellaan milloin tuote ilmestyy Suomen kauppoihin ja toki Pauligia voi hoputtaa asiasta täällä: Santa Maria kuluttajapalvelu

 • Pingviini-jäätelöt eivät ole gluteenittomia? 5.2.2017 21:33

  Nykyään tuo Unileverin gluteeni-varoitus näyttää löytyvän enää Aino-jäätelöistä, esimerkiksi Aino Ihastuttava Minuttusuklaasta. Hassua, että pakkauksissa ei tuota mainintaa ole.

 • Uutuus: Myllärin Gluteeniton Kaurapala-aines 3.2.2017 23:34

  Helsingin Mylly tiedottaa Myllärin gluteenittoman tuoteperheen kasvusta:

  Myllärin lanseerasi taivaalliselta maistuvan gluteenittoman leivän

  Nyt laitetaan viimeistään uusiksi se uskomus, etteikö gluteeniton leipä voisi olla mehevää ja herkullista. Myllärin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines sisältää aitoa hapanjuurta, mikä tekee leivästä maukkaan, säilyvän ja hämmästyttävän kuohkean.

  Juureen leivotun leivän valmistamisesta ei tämän helpompaa voida tehdä: lisää vain vesi, hiiva ja suola. Yhdestä pussista tulee noin 20 palaleipää tai sämpylää, joiden kuitupitoisuus on 16 %. Kotileipurin Kaurapala-aines sisältää kotimaista gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa, kaurarouhetta, tattarihiutaleita sekä aidon hapanjuuren.

  Helsingin Mylly panostaa suomalaiseen gluteenittomaan kauraan

  Helsingin Mylly aloitti suomalaisesta puhdaskaurasta valmistettujen gluteenittomien tuotteiden valmistuksen alkuvuodesta 2016. Myllärin Gluteenittomat Kauratuotteet ovat lyhyessä ajassa saaneet runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä. Valikoima on kasvanut vuoden kuluessa kunnon sarjaksi ja uusia tuotteita on kehitteillä. Myllärin Gluteenittomat kauratuotteet on helppo tunnistaa kaupan hyllyltä lilasta pakkausväristään.

  – Suomalaiset rakastavat leipää, ja se kuuluu useimmilla jokaiselle aterialle. Valitettavasti monet, erityisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattavat, ovat joutuneet jättämään leivän pois sen aiheuttamien vatsavaivojen vuoksi. On aivan mahtavaa, että voimme nyt tarjota suomalaisille mahdollisuuden hemmotella itseään tuoreella, kotimaisesta kaurasta valmistetulla gluteenittomalla leivällä, sanoo Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Minna Anttonen.

  – Kuuntelemme tarkalla korvalla kuluttajia ja kehitämme tuotteita, jotka helpottavat käyttäjien arkea ja sopivat nimenomaan suomalaiseen makumaailmaan. Esimerkiksi Tampereella marraskuussa pidetyillä Gluteeniton Elämä -messuilla maistatimme gluteenittomia uutuuskaurapaloja ja saimme runsaasti erinomaista palautetta nimenomaan leivän mausta ja kuohkeudesta.

  – Mitä tarkemmin asiakkaan tarpeet huomioidaan, sitä parempia tuotteita teemme, Anttonen tietää.

  Kuluttajahintasuositus: n. 3,50 e/pussi, 7,00 e/kg


  Katso tuotetiedot: Myllähin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines

 • Lidl Free From Gluten -tuoteperhe 3.2.2017 22:58

  Olemme viimeaikoina saaneet ihastella Lidlin kasvavaa edullisten gluteenittomien tuotteiden valikoimaa. Free From Gluten -sarjassa alkaa olla jo mukavasti tuotteita aina riisipiirakoista valmislasagneen ja kaurahiutaleisiin. Lidl on myös hienosti koonnut gluteenittomat pakasteet yhteen pakastealtaaseen ja kuivatuotteet yhteen hyllyyn. Näin soisi kaikkien kauppaketjujen toimivan (vinkvink S-ryhmä).

  Lidlin Free From Gluten -sarja on jo mukavan kattava, mutta todellisuudessa Suomessa on tarjolla vasta osa sarjan tuotteista. Kuten tästä kuvasta näkyy, ainakin gluteeniton pizza, olut ja suklaavohvelit puuttuvat vielä valikoimasta. Lisäksi odotan innolla tämän kuvan gluteenitonta keksijäätelöä ja tuutteja.

  Katso Lidlin gluteenittomat tuotteet täältä.

  Lähde 1 (italiaksi)
  Lähde 2 (italiaksi)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  359 vinkkiä

  Tuotteita
  503 tuotetta

  Kuvia
  919 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2354 viestiä, 644 aloitusta

  Kommentit
  631 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,045s