Jezu 

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Gluteenittomia valmiita lettuja? 17.7.2024 00:24

  En ole törmänny. Kaiholla katselin noita lättyjä ICAssa kesälomareissulla Todennäköisesti juurikin näitä samoja on tarjolla myös hotelleissa, sillä Scandicissa olisi saanut letut myös gluteenittomana.

  Hauskana deltajina letuissa käytetty laktoositon maito tulee Suomesta

  Täytyypä laittaa kyselyä miten nämä saataisiin myös Suomeen. Lettujen teko sen verran työlästä puuhaa ainakin minun mielestä, että järkkäisin heti lettukestit näillä

 • Gluteenitonta Helsinki-Vantaan lentokentällä 27.11.2023 23:53

  En osaa sanoa kuinka paikkaansa pitävä yllä oleva lista vielä on, mutta uusin tulokas vuodelta 2023 tarjoaa gluteenitonta just nyt:

  Gluteenitonta Relove kahvilasta Helsinki-Vantaalla

 • Dr. Schär ostaa Semperin gluteenittomat 23.8.2023 23:24

  Semper on päätynyt myymään pohjoismaiden gluteenittoman liiketoiminnan Dr. Schärille. Nähtäväksi jää miten tämä kaikki vaikuttaa tuotteisiin.

  Lue uutinen aiheesta

  Mitä mieltä tästä? Sana on vapaa.

 • Gluteenittomat joulukalenterit 13.11.2022 23:39

  Sivustolle lisätty myös Kitkatin gluteeniton joulukalenteri:

  Kitkat joulukalenteri (gluteeniton) 208g

 • Gluteenittomat joulukalenterit 13.11.2022 23:32

  Olen koostanut kaikki gluteenittoman joulun sisällöt tänne:

  Parhaat gluteenittomat joulureseptit ja vinkit

  Löytyy myös linkki Keliakialiiton listaukseen gluteenittomista joulukalentereista.

 • Keliaakikolle sopivat kaurakermat- ja maidot 21.10.2022 00:34

  Tätä keskustelua ei olekaan hetkeen päivitetty. Nykyään gluteenittomaksi merkittyjä kaurakermoja ja kauramaitoja löytyy useilta eri valmistajilta. Meidän perheessä on luotettu Fazeriin:

  Ruoanlaitossa on käytössä Fazer Aito Kauraruoka 15% ja maidon korvikkeena Fazer Aito Maitojuoma.

  Normimaitoa tulee vielä juotua, mutta ruoanlaitossa on siirrytty täysin kauravalmisteisiin. Tuovat mukavasti makua.

 • Montenegro 9.7.2022 23:26

  Sannaha kirjoitti:
  Help!
  Keliakiaa (+laktoosi-intoleranssia) sairastava poika on lähdössä pelimatkalle Montenegroon.
  Osaisiko joku auttaa kielikäännöksessä?
  Onko vinkkejä?
  Ehdottomasti mukaan pieni vedenkeitin ja onneksi on eräkaupoissa valmisruoka-aterioita, mutta pitäisi myös kielikäännös olla ehdottomasti mukana.
  Kiitos avusta

  Glu.fin Matkalla-osiosta löytyy runsaasti keliakia-kielikäännöksiä.

  Wikipedia kertoo Montenegron kielestä:

  Montenegron kieli eli montenegro on eteläslaavilaisten kielten läntiseen haaraan kuuluvan serbokroaatin kielen Montenegrossa käytettävä standardisoitu muoto. Se perustuu jekaavis-štokaaviseen murteeseen (štokavski) ja siten sitä ymmärtävät muut serbokroaatin puhujat, jotka nykyään nimittävät kieltään serbiaksi, kroatiaksi ja bosniaksi.

  Vaikkei kielikäännöstä löydy Montenegron kielelle, voisi kuvitella Bosnian, Kroatian ja Serbian käännöksillä pärjäävän. Ilmeisesti maassa puhutaan myös Albaniaa.

 • Gluteeniton hatsapuri 27.1.2022 11:04

  Tietääkö kukaan onko gluteenittomia hatsapureja myynnissä? Jos ei vielä ole, Ville Haapasalo voisi pyöräyttää sellaiset. Spasibo!

 • #Gluteeniton Tammikuu 2022 3.1.2022 22:34

  #GluteenitonTammikuu on viettänyt hiljaiseloa korona-aikana, mutta nyt mennään taas. Gluteenittomien tuotteiden suosio on jatkanut kasvuaan edelleen: esimerkiksi Fazer kertoo gluteenittomien tuoreiden leipomotuotteiden markkinan 17% kasvusta vuoden 2021 aikana. Kasvuun on vaikuttaneet gluteenittoman valikoiman monipuolistuminen sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavien määrän kasvu. Fazer onkin tuonut ja tuo myyntiin gluteenittomia versioita monista tutuista tuotteista: Marianne-kakkuset, Dumle-kaakao ja viimeisimpänä Dumle- sekä Pätkis-keksit. Suurista valmistajista myös Vaasan on lisännyt valikoimaa yhteistyössä gluteenittoman Moilas-leipomon kanssa.

  GluteenitonTammikuu -tempaus kannustaa sekaruokavaliota noudattavia kokeilemaan gluteenitonta dieettiä kuukauden ajan ja jakamaan kokemuksiaan kokeilusta tähän keskusteluun ja muualla sosiaalisessa mediassa hashtagilla #GluteenitonTammikuu

  Tempauksen tavoitteena on saada kaikkiruokaiset huomaamaan, kuinka haastavaa (ja kallista) ehdottoman gluteenittoman dieetin noudattaminen saattaa keliaakikoille ja muista syistä gluteenitonta dieettiä noudattaville olla. Toisaalta he näkevät samalla kuinka monipuolinen ja herkullinen gluteenittomien tuotteiden valikoima on nykyään. Valikoima on parantunut edelleen viime vuodenvaihteesta - tosin ruisleivästä jää edelleen paitsi (mutta Moilas Tumma Pyöreä -uutuus pääsee jo aika lähelle). Nykyään pelkästään Alkossa on myynnissä 40 gluteenitonta olutvaihtoehtoa!

  Tässä keskustelussa voi kommentoida tempausta tai kertoa omia kokemuksia gluteenittomuudesta. Sana on vapaa, anna palaa!

 • KL: Tescon tuotteet pois S-ryhmän valikoimasta 14.10.2021 22:12

  Kauppalehti kertoo Tescon (gluteenittomien) tuotteiden poistuvan S-ryhmän valikoimasta, koska Brexit aiheuttaa merkittäviä ongelmia. Tämän vuoksi Tesco irtisanoi sopimuksen S-ryhmän kanssa.

  S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho kertoo Kauppalehdessä:

  "Tescon pääliiketoiminta on Brittein saarilla, ja kun Englannin kanaaliin syntyi tullivyöhyke, yhteistyötä on vaikea jatkaa. Me olimme tässä kuunteluoppilaina, päätös oli Tescon. Tuotteita on myynnissä ensi keväälle, syksyllä tulee vielä normaaleja täydennyskuormia Britanniasta."

  Tescon tuotteiden tilalle S-ryhmään tulee Carrefourin tuotteita.

  Olen itse törmännyt Ranskassa mainioihin Carrefourin gluteenittomiin croissanteihin. Toivottavasti ainakin ne löytävät tiensä myös Härmään

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  397 vinkkiä

  Tuotteita
  597 tuotetta

  Kuvia
  977 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2365 viestiä, 649 aloitusta

  Kommentit
  647 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s