LittleGreen

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Semper Gluteenittomat Suklaanmakuiset Muffinssit, 185 g (7...

  "Plussaa hyvästä koosta, sopivan pieni herkkupalaksi kahvi- tai teekupin äärellä. Myös yksittäispakkaus on näppärä, sillä harvoin on tarvetta kovin monelle gluteenittomalle muffinssille.

  Kokeilin muffinssia pikaisesti mikrotettuna, mikä lisäsi tuoreuden tuntua kivasti. Maku oli ihan ok, mutta olisin kaivannut enemmän suklaista täytettä. Nyt sitä oli niin vähän, että juuri ja juuri huomasi."
  9.1.2019

 • Semper Gluteeniton Leipäjauhoseos Kaura & Kvinoa, 460 g

  "Tykkäsin kovasti, kun paketissa oli ohjeita erilaisiin leipiin. Tästä innostuneena kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni foccaciaa. Seos ja ohjeet olivat erittäin helpot, taikinasta tuli juuri täydellisen käsiteltävä. Leivästä tuli erittäin maukasta ja juuri sopivan kypsää ohjeen mukaan paistettuna.

  Reseptissä myös neuvottiin variointiin oliiveilla ja tomaateilla, joita totta kai lisäsin leipään. Resepti ei eritellyt, milloin nämä tulisi taikinaan lisätä, joten itse tökin niitä sekaan kohotuksen jälkeen. Etenkin tomaatit eivät oikein pysyneet taikinan sisällä, vaan pullahtivat pois, joten olisi varmaan pitänyt sekoittaa oliivit taikinaan valmiiksi ja asetella tomaatit ennen kohotusta."
  9.1.2019

 • Semper Gluteeniton Hapanjuurileipä sis. siemeniä, 200 g

  "Ihastuin kovasti! Söin leipää vain paahdettuna, sillä viipaleet oikein houkuttavat siihen, ja muutenkin yleensä pistän paketeista aina osan pakkaseen ja sulatan leivät paahtimessa. Maku ja koostumus olivat hyviä ja nämä viipaleet olivat täydellisiä joulunajan mäti- yms. herkkuleipiin. Normaalikäytössä ehkä turhan pieniä, kun kaksi viipaletta ei ihan riitä ja kolmas on melkein liikaa." 9.1.2019

 • Semper Gluteeniton Kvinoanäkkileipä, 220 g

  "Näkkärin koostumus on paras, mitä olen tähän mennessä testannut. Ei hajoa heti tuhannen murusiksi, ja suuntuntuma on hyvä. Maku oli kuitenkin jotenkin valju, porkkanaa en maistanut yhtään. Toisaalta päällysteiden kanssa se ei pahemmin haittaa!" 9.1.2019

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2019 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,043s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat Glu.fin sisäpiiriin, liity Gluteeniton-ryhmään Facebookissa!Ei kiitos, olen jo mukana!