Ruutar

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Glu.fi Keliakiamessuilla 8.4.2013 13:04

  Voi "vitsi" mä niin olisin halunnut tulla messuilemaan, mutta joudun jalkaleikkaukseen 30.4.-13. toivottavasti saan lukea messuista paljon näillä sivuuilla. minä olen "pitkänlinjan" keliaakikko, olen ollut perustamassa yhdistystä tänne Turkuseen!

 • Niveloireet keliakiassa 17.2.2013 16:36

  Älä nyt kuitenkaan ennen tähystystä aloita diettiä, jotta näkevät sinun ohutsuolen tila ihan aitona, vasta kun olet saanut diagnoosin, sen jälkeen dietti on elinikäinen!

 • Schärin leivät poistuneet S-ketjusta? 16.2.2013 18:37

  Minä yritin tilata tänne Turkuun gluteeinitonta mustaamakkaraa prismaan, mutta kertoivat, etteivät voi toteuttaa toivettani. Nyt sitten kokeilin, että saataisiko sitä CM-Länsikeskukseen. Lupasivat laittaa viestiä kun ensiviikolla tekevät tilauksia.

 • Tunnettuja keliaakikkoja 18.2.2012 18:06

  Pisti minulla myös "silmään" Airan ruoka tavat, tai sitten niitä ei näytetty tv:ssä outoa, jos hän olisi syönyt normi: makaroonilaatikkoa, henkihän siittä ois lähtenyt, ym ruuista???En kyllä itse olisi syönyt moista "padskaa"!

 • muotidieetti 18.2.2012 18:01

  Olen kyllä täysin sitämieltä, että tämän dieetin kanssa ei kannata leikkiä, me jotka todella olemme keliaakikkoja,ja noudatamme elinikäistä dieettiä,ja te jotka vaan kokeilette, se ei olenkaan sama asia. Ensin diagnoosi ja vasta sitten gluteiiniton dietti, ei se ole mikään muotiilmiö olla keliaakkikko!

 • Keliaakikon arkikieli 2.1.2012 15:14

  Meillä sanottiin aina, että onko tämä äidin leipää, vai ihmisten leipää Minä ainakin otin sen ihan huumorin kannalta

 • Kävijäennätys! 14.12.2011 22:11

  Hienoa, että meillä on oma yhteisömme, minuun saa myösw ottaqa yhteyttä. olen ollut reilut 20v täysin gluteenittomalla <3 ja hyvin olen pärjännyt! Kysykää mitä tahansa, koetan antaa vastauksia ongelmiinne!

 • Omituisia tilanteita 9.12.2011 17:43

  Olen kuullut, että jotkut pitopalvelut suurustavat vehnäjauholla kiusaukseen laitettavan nesteen
  Olikohan sinun kiusauksessa aitoa kermaa !

 • Ei virallinen keliakia 9.12.2011 16:38

  Minulla on ollut keliakia diagnosoituna jo 30v. Vuosi sitten aloin ihmetellä vatsani toimintaa ja kipuja, vaikka olen ollut aina ehdottomalla dietillä. Minulle tuli hirvittävä vesiripuli ja se vähä mitä pystyin syömään tuli sulamattomana ulos, ja peräsuoli oli niin kipeä, ettei kärsinyt istua, eikä vessa paperia voinut käyttää laisinkaan Minulle tehtiin kolonoskopia, eli peräsuolentähystys, ja sieltähän se vika sitten löytyikin... Lymfosyytti koliitti, eli mikroskooppinen tulehdus paksusuolessa! Sellainen saattaa meille keliakiaa sairastaville tulla muuta väestöä herkemmin. Lääkkeeksi siihen on kortisooni, joka auttoikin aika nopeasti. Nyt jos joudun syömään esim. tulehduskipulääkkeitä, alkaa vatsavaivat melko pian,ja minulla on paljon nivelvaivoja, joten särkylääkkeitä on pakko ottaa sillointällöin, mutta sitten syön taas jonkinaikaa kortisonia. Kirjoitin tämän tarinani siksi, että , voi syy löytyä muustakin kuin ruuasta!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Linkkejä
  1 linkki

  Keskustelu
  9 viestiä

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  29.11.2011 14:15

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,051s