Jezu Admin – 02/16/2013 5:30 PM
Oletteko huomanneet, että Schärin leipiä ei enää löydy S-ketjun kaupoista? Tilalle on tullut Schnitzerin huomattavasti kalliimmat tuotteet.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Reetta 719 messages – 02/16/2013 6:07 PM
Kovasti tyhjältä näyttää täälläkin hyllynpätkä, jossa oli Schärin leivät. Olivat jo jonkun aikaa vähentyneet pikkuhiljaa. Uusia ei varmaan tilattu enää muutamaan viikkoon. Schärit on olleet ihan käteviä ottaa vaikka matkalle mukaan, jos ei ole varma kohteen gluteenittomasta tarjonnasta.
Vuohelaa on nyt tullut enempi, kun taas kerran laitoin palauteviestiä S-ryhmälle, että Vuohelan leivät loppu klo 17 mennessä perjantaina (tulevat perjantaina). Ensin tarjottiin vaihtoehdoksi pakasteleipiä. Laitoin palauteviestin. että keliaakikkokin haluaa joskus tuoretta leipää. Nyt sitten palaute tehosi vai lieneekö isomman tilauksen perusteena nuo jäänveistokisat ja kaupungissa ylimääräistä väkeä pilvin pimein ?
Ruutar 9 messages – 02/16/2013 6:37 PM
Minä yritin tilata tänne Turkuun gluteeinitonta mustaamakkaraa prismaan, mutta kertoivat, etteivät voi toteuttaa toivettani. Nyt sitten kokeilin, että saataisiko sitä CM-Länsikeskukseen. Lupasivat laittaa viestiä kun ensiviikolla tekevät tilauksia.
Tara oli facebookissa keliaakikkojen suljetussa ryhmässä, mutta sitten minä hermostui, kun siellä on monta "mutu"keliaakikkoa? Onko se tämänpäivän trendi? Ei syödä normaalisti? vaan täytyy hifistellä???
jori-o 84 messages – 02/17/2013 10:34 AM
Reetta kirjoitti:
Merya 2 messages – 02/18/2013 11:47 AM
Minulle sanottiin että s-marketin päätökset tehdään muualla kuin paikallisessa kaupassa.
S-marketin valikoima on todella surkea ainakin täällä päin. Kohta saa sanoa hyvästit kyseiselle ketjulle. No CM-kaupasta saa hiukan paremmin muutenkin gluteenittomia tuotteita. Leivästä alkaen.
Soffiine 44 messages – 02/21/2013 1:52 PM
Schärin gluteeniton ohut näkkileipä on ollut meidän suosikkejamme jo pitkään.
Jos sen saanti vaikeutuu, tilanne on ainakin omalta kohdaltani ikävä. Minulle ei sovi tattari jota työnnetään joka leipään, Vuohelat esimerkiksi jäävät sen takia syömättä kokonaan.
Täällä ei myöskään ole tietääkseni saatavilla K-marketin paikan päällä paistettavia gluteenittomia pussileipiä.
Eikä mitään oman paikkakunnan gluteenitonta ja ruokarajoitteisille suunnattua erikoisleipomoa, josta saisi pientä helpotusta arkeen, ettei kaikkea tarvitsisi tehdä aina itse.
Jezu Admin – 02/21/2013 2:57 PM
Schärin leivät olivat poistuneet ainakin Sörnäisten S-Market Vaasanhallista. Todella harmi.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
sesse 21 messages – 02/21/2013 6:17 PM
Meillä loppui schärin leipien syönti vuosi sitten
torakka löydökseen :/
Paahtoleipien välissä oli pieni kuiva torakka tmv. ötökkä. ÄLLÖ!
Laitoin kuvat ja palautteen eteenpäin, lupasivat korvata asian, mutta ei ole vielä tähän päivään mennessä kuulunut mitään.
sesse 21 messages – 02/21/2013 6:17 PM
...oli siis selkeästi mennyt jo taikinan sekaan, oli leivottu leivän väliin....
Reetta 719 messages – 02/23/2013 7:19 PM
Täällä näyttää Schärin lisäksi olevan häipymässä myös Semperin puolivalmiit leipätuotteet, mm. esipaistetut sämpylät on häipyneet S-Marketista. Niitäkin tuli joskus osteltua.
Nuo Schnitzerin leivät näyttää muuten olevan 100 g isompia kuin Schärin vastaavat. Paria sorttia näytti olevan toisessa S-Marketissa.
Jezu Admin – 02/24/2013 4:48 PM
Nyt ensimmäinen Schnitzer-tuote testattu:Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
oranki 35 messages – 02/28/2013 8:19 PM
Kyllä harmittaa tuo Schärin tuotteiden poistuminen Just syksyllä olin innostunut tummasta tattari/siemenleivästä, joka muistutti paljon 'normaalia' täysjyvärealia. Muissa kaupoissa en leipään törmännyt kun S-marketissa... Muita Schärin tuotteita ei tosin ole ikävä.
Suviih 629 messages – 03/01/2013 6:13 PM
Ciabatta rusticoa jäin kaipaamaan Ymmärrettävää toki, ettei kauppojen kannata pitää useaa tuotesarjaa vakuumipakattuja erikoisleipiä valikoimissaan, mutta silti harmittaa kun omaa suosikkia ei enää saakaan. Vielä en ole testannut noita uusia tuotteita.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Suviih 629 messages – 03/08/2013 3:55 PM
oranki kirjoitti:
Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
lompsa 1 message – 03/08/2013 5:48 PM
SCHÄRin Maahantuoja vaihtunut:uusi maahantuoja on Arvid Nordqvist Finland.(myös Glutano tuotteet)
Perheeni on pitänyt Schärin Landbrot leivästä jo vuosia, mutta viime syksynä ns.pankin räjäytti uusi tummaa Ruisleipää muistuttava Vollkornbrot.Leipä joka on hyvää sellaisenaan, puhumattakaan jos sen paahtaa ja lisää päälle keitettyä kananmunaa tai laittaa vielä kuumalle leivälle juustosiivun sulamaan.....aah tosi hyvä ja perheeni mielestä peittoaa mennen tullen S-Marketteihin tulleen luomu Snitzer leivän.Minunkin mielestäni se on liian mauton ja pullamainen verrattuna kokojyvä vollkornbrottiin.
Tilanne on se että tällä hetkellä tuota leipää ei löydy minkään keskusliikkeen varastosta, mutta kovasti yrittävät saada sen takaisin syksyllä.Aina parempi jos me jotka leivästä pidämme kyselemme sitä kaupoista.Taidanpa mennä huomenna Kampin K-markettiin kyselemään.S-marketeille vilkutan jäähyväiset tällä erää kun päästivät hyvin liikkuvan leivän valikoimistaan.Lompsa
oranki 35 messages – 03/08/2013 6:31 PM
Suviih kirjoitti:
Soffiine 44 messages – 03/10/2013 1:57 PM
Schärillä on aivan ihania eikä pahan hintaisia Salti-suolakeksejä, niihin iskee helposti himo ja toimivat hyvin juustolautasella. Kelpaavat hyvin niillekin joilla ei ole keliakiaa. Ja toimivat hyvin pehmeän leivän sijaisena vaikka keittoruoan kanssa.
Olen vähän odotellut milloin löydän Schärin rosmariinifocacciaa, eipä ole näkynyt. Heidän sivuilla tosin valikoimissa on sitäkin.
Myös kyseisen valmistajan Fusilli– ja Pipette -pastat ovat suosikkejani. Ne eivät liisteröidy toisiinsa kiinni vaan pysyvät mukavan irtonaisina.
Testasin myös Schnitzerin auringonkukansiemensämpylöitä, ja huomasin että ne jotka pitävät siemenistä ja pystyvät niitä syömään, varmasti nauttivat leivästä. Ulkonäkö ei vakuuta, ovat näöltänsä pieniä ja kovakuorisia, mutta kun haukkaa niin sisältä pehmeä leipä yllättää. Ja se on vain sopivasti rapsakka kuoreltaan. Ei siis sitkeä, eikä riko suuta. Ja maku todella on hyvä. Mutta itse en nauti siemenistä jotka tarttuvat hampaidenväleihin ja kitalakeen. Ei tässä leivässä, mutta yleensä siemenleipiä käsittellessä ja syödessä keittiön lattia, työtasot ja puseron rinnukset ovat täynnä ripettä.
Onneksi olin muuten väärässä siinä mitä kirjoitin edellisessä viestissä, eli täältäkin löytyy K-kaupan omapaistoleipiä, nimenomaan niitä suojapussileipiä. Ne vain toisinaan kiskotaan asiakkaiden toimesta niin nopeasti ostoskärryihin, etteivät kaikki saa nähdä niistä vilaustakaan. Minäkin jouduin niitä kyselemään, ja huomasin että tieto näistä leivistä ei välttämättä ole vielä levinnyt kaupan omaan infoonkaan.
aKI 2 messages – 05/11/2013 3:28 PM
lompsa kirjoitti:
Reetta 719 messages – 05/11/2013 8:26 PM
Huomasin perjantaina keskustan S-Marketissa, että paria sorttia Schärin leipää oli taas ilmestynyt hyllyyn. Ilmeisesti porukat antaneet palautetta ? Hintaa en huomannut katsoakaan.
aKI 2 messages – 05/13/2013 9:11 PM
Jezu kirjoitti:
Jezu Admin – 05/13/2013 10:39 PM
Nyt Schärin tuotteet näyttivät ilmestyneen takaisin myös S-Market Vaasanhalliin. Mahtava homma!Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.