Sannipanni

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Mysteeri-sämpylä 9.5.2014 22:04

  Yyh, noi Rollfoodsit on tosi ankeita mun mielestä. Niitä on työpaikkaruokalassa, ja ne on ihan sahanpurua! En tiedä oisko parempia mikrossa sulatettuina, mutta huoneenlämmössä itsestään sulaneina on kyllä kamalia.

 • Gluteenittomien kalaleikkeiden pakkaus 28.4.2014 20:47

  Nyt kävi oikea emämoka! Syön usein näitä alla olevan linkin kalaleikkeitä, ja niitä luulin nytkin ostaneeni:

  http://www.findus.fi/tuotteet/tuote?product_id=156

  Mutta ostinkin vahingossa näitä:

  http://www.findus.fi/tuotteet/tuote?product_id=38

  Tosi samannäköinen pakkaus. Ja vierekkäin yleensä kaupassa. Söin sitten noita tavallisia, ja nyt on ollut aivan järkyttävä olo eilisillasta lähtien.

  Varokaa! Katsokaa tarkkaan, että vihreässä ympyrässä lukee gluteeniton, eikä tuo klassikko, sillä se klassikko on paneroitu tavallisilla korppujaihoilla.

 • Työpaikan mikroaaltouunin käyttäminen 28.8.2013 20:31

  Itse menen tuollaisissa asioissa ihan maalaisjärjellä ja vältän hysterisoimatta tätä tautia liikaa. Todennäköisesti mikrosta/uunista ei mitään murusta ruokaan tule. Tai jos olisi niin törkyinen, että ruoat tippuvat katosta, niin kyllähän sen mikron haluaisi putsata muutenkin. Ihan ne ei-keliaakikotkin.

  Ja muutenkin jonkun pienenpienen jauhohitusen pelkääminen olisi mielestäni aika hysteerista, sillä kyllähän sitä keliaakikko saa häviävan pieniä määriä gluteenia syödä muutenkin, esim. vehnätärkkelyksessä tai vaikka Kukko-oluessa. Toki on eri asia, jos oireita tulee, ja joutuu olemaan luontaisesti gluteenittomalla ruokavaliolla muutenkin, eikä perus gluteeniton (erittäin vähägluteeninen) riitä.

  Itse käytän jopa samaa leivänpaahdinta ja margariinirasiaa kuin muutkin perheenjäsenet. Oireita ei ole, suolinukka on parantunut ja veriarvot ovat kunnossa. Kannattaa siis kuunnella itseään. Tämän taudin kanssa voi pärjätä myös vähän rennommalla otteella.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s