Tiixi89

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3
 • Keliaakikko ruokaostoksilla -video 3.1.2015 11:29

  niin prammeaa... kateeks käy täällä Taivalkoskella

 • Masennusta ja käytöshäiriöitä 9.2.2014 20:45

  Juulin kirjoitti:
  ^oletko kokeillut gluteenitonta lapsellasi?

  Niin olen lapsellani käyttänyt gluteenitonta, että päivä ruoka kotona on yleensä gluteeniton. Mutta normaalit viljat ovat kuitenkin edelleen käytössä. Ruista en meilellään ole antanut ollenkaan, sillä olen huomannut ja poikani on myös sanonut mahakipujen olevan kovaa luokkaa ja maha on sen jälkeen "ruipatilla" koko ajan.

  Olen yrittänyt saada poikaa tähystyksiin, mutta en saa asiaa menemään lääkäri herrojen päähän. :/ Harmillista kuitenkin kun tiedät poikaa vaivaavan selvästi asia.

 • Masennusta ja käytöshäiriöitä 12.1.2014 12:20

  Meidän pojallamme on ollut jo vuosia mahan kanssa oireita. Erityyppisitä kivuista kärsinyt. Olen huomannut yhtäläisyyden hänen käytöksensä kanssa. Silloin jos kipuja ilmenee ja hän itse mainitsee asiasta (6-vuotta) on hänen käytöksensäkkin huomattavasti huonompaa. Olen yrittänyt sanoa tuhansia kertoja lastenlääkäreille asiasta mutta he eivät koe asiaan yhdentekeväisyyttä. Hänelle tehtiin diaknoosi F91.3,sisältyy uhmakkuus/erityyppiset käytöshäiriöt.

  Huonoksi onnekseni sain todeta ettei minua kuunnella asian kanssa enkä saanut poikaani jatkotutkimuksiin keliakian takia. Itselläni taudin kuva todettiin vasta suolinukka palasta. JA verikokeissa ei edelleenkään näy suuria muutoksia.

  En tiedä enään mikä on seuraava liike, että saisin asiat järjestymään ja pojalleni oikean tyyppiset hoidot jne....

  Että vanhemmat olkaa tarkkana.!!!! ITse saan vielä taistella poikani puolesta.

 • keliakia-hypoglykemia 12.1.2014 12:13

  Hei. Itselläni on matalat verensokerit ollut aina, sairastanut keliakiaa diaknoosin mukaan v.2008. Mutta todellisuudessa sairaus on ollut koko ikäni sillä olen kärsinyt kaiken tyyppisistä oireista koko ikäni. Itselläni verensokerit heittävät välillä todella alas vaikka minulle ei ole sokeritautia diaknosoitu koskaan vaikka testeissä olen käynyt useita kertoja jo raskauksieni myötä.

  Meidän pojalla on myös keliakia, mutta verikokeista ei löytynyt. Kunnes otettiin nukkapala ja sieltä saimme selvän diaknoosin.
  Nyt olen itse tutkinut poikamme kohdalla, että vaikuttavatko oireet myös hänen keskittymis/käytöshäiriöt. Sillä masennusherkkyys kuitenkin on myös suuri meillä "potilailla".

 • Nam.. kesänherkku ! 3.7.2013 22:29

  TOdellakin, pahaita ja ostan melkein aina suosiolla niitä kun menen kyläilemään

 • Paino pomppii 25.4.2013 22:13

  Juulin kirjoitti:
  Saisitko lähetettä yksityiseltä lääkäriltä?

  En ole saanut vielä, viimeisenä keinona olen sitä käyttänyt. JA todennäköisesti se tulee käyttöön. Kun en minä itekkää jaksa enään tallaista, itselläni kun on myös todettuna rasituspohjainen rytmihäiriö :/

 • Paino pomppii 24.4.2013 22:27

  Siis kirjaimellisesti pomppii. Paino on aina mennyt turhan alas, ja jos sen saa nousemaan ns.normaalin rajaan se kuitenkin hyvin pian menee takaisin alas. Eli paino tekee aalto liikettä. Haitarissa 49->56. Ja se on hyvin rasittavaa.
  Ongelmaa lisää vielä, että paikkakunnalla missä asun ei tk.ssa oteta tarpeeksi vakavasti ongelmaani. Ammattitaito puuttuu, ja lähetettä ei tehdä keskussairaalaan millään.

 • Paino pomppii 15.4.2013 23:42

  Niin kyseessä on jo 5vuotta ollut keliakia diaknoosi. Ja todella ongelmani on ollut ylänmääräinen painon pomppiminen. Joka ei ole todellakaan mukavaa... Olen itse todella pieneltä paikkakunnalta ja täällä tietämys taso asiaan on NOLLA.

  Joka suuresti minua pännii, en tahdo alkaa ketään syyttelemään/syyllistämään tässä keskustelussa. Jokaisella meillä on ongelma. Ja Haluan vain nähdä toisen näkökulman asiassa. ) Kommentit ja mielipiteet ovat tärkeitä. JA toivon ettei kukaan muukaan siihen ryhdy. KIITOS.

 • Refraktorinen keliakia 2 11.4.2013 20:12

  mistä voisi tietää että olisi itsellä kyseinen tilanne.? onko oireet jotenkin pahempia.

 • Paino pomppii 11.4.2013 20:06

  Olen paininut tämän asian kanssa 2008 keväästä asti.. Kuin se olisi kausittaista. Vaikka kuinka yritän paino ei ala nousemaan, missä vika.??? Omasta mielestäni olen noudattanut ruokavaliota oikein mutta silti muutosta ei tapahdu.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  25 viestiä, 7 aloitusta

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  12.11.2009 10:20

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,034s