alina

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Tuotetoive omaan kauppaan 21.10.2010 10:27

  Itse asioin lähes aina lähikaupassa, koska matka kotiovelta on noin 20 metriäPienehkössä K-Marketissa valikoima erikoistuotteiden suhteen nyt on mikä on. Gluteenittomana oli saatavana lähinnä joitain pakasteleipiä ja keksejä.

  Keliakian toteamisen jälkeen kuitenkin kysyin, josko ottaisivat puhdasta kauraa hyllyyn ja tulihan sitä. Ja pikkuhiljaa on hyllystä löytynyt myös pastat, murot, pullat ja pizzat. Tulee aina osteltua näitä sitten kaappiin vaikken käyttäisikään.

  Tästä toiminnasta tulee ainakin hyvä mieli jos ei muutaJa itse asun yli 100 000 asukkaan kaupungissa. Itse kaupanalalla työskennellessä ja kaupassa asioidessa on kuitenkin tullut selväksi, että kasvokkain annettu palaute jää mieleen. Kasvottomat sähköpostit ja palautelaput on helpompi sivuuttaa.

 • Oireet kun on vahingossa syönyt gluteenia? 26.8.2010 22:33

  Tämän ketjun viimeisestä viestistä on jo aikaa, mutta lisäänpä tähän perään omat kyselyni.

  Eli kokeneemmat ihokeliaakikot osaatteko sanoa kuinka pitkällä viiveellä gluteenialtistuksesta iho-oireita voi tulla?

  Itse sain diagnoosin vasta keväällä enkä ruokavalion aloittamisen ja vakiintumisen jälkeen ole saanut oireita. No kunnes puolitoista viikkoa sitten järkkyjä vatsaoireita, joiden syynä varmasti gluteeni. Iho-oireita on tullut kuitenkin vasta nyt, joten mietin voiko oireiden viive olla näin pitkä vai olenko altistunut gluteenille uudemman kerran.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,03s