jori-o

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8
 • Lentokoneruoat ei enää gluteenittomia? 25.5.2015 23:26

  Tallulah kirjoitti:
  Monesti olen lukenut että tehdään yksi erikoisruoka joka sitten käy kaikille mutta mun kokemukseni mukaan gluteeniton ja kasvisruoka eivät ole koskaan olleet sama ruoka.

  Tuli käytyä Rodoksella toissa viikolla. Lennot olivat Finnairilla. Nyt ei gluteeniton ruoka ollut liharuokaa vaan jotain kikhernemössöä. Jätin väliin ja otin omat eväät koneeseen.

  jori-o

 • Leipomo gluteeniton Helsinki? 7.11.2014 08:49

  Kysele Hakaniemen hallista Keliapuodista tai Huvilan kahvilasta joka sijaitsee Hakasalmen huvilan vieressä.

  jori-o

 • Minne Tallinnassa syömään ??? 13.10.2014 09:33

  Tallinna.ee sivustolta löytyy paljon ravintoloita.
  Itse olen käynyt Talukörts ja Kalle-kustaa ravintoloissa.
  Talukörts on melkein heti vanhankaupungin portilla samassa talossa kuin Helsinki-baari kolmannessa kerroksessa ja Kalle-kustaa heti sitä vastapäätä.

  jori-o

 • Kohteessa Puerto de la Cruz 21.8.2014 18:13

  Hei!

  Kumpaa HiperDinoa tarkoitat?
  Olisi tarkoitus mennä Puertoon syyskuussa.

  jori-o

 • Gluteenitonta Tallinnassa? 18.6.2014 14:27

  Rupert kirjoitti:
  Viru Hotellissa aamiaisella glut merkinnät suht kunnossa ja tarjolla moilasen leipää ja paria mysliä. Kaubamajan ruokaosastolta mukaan tarttui Gluta Go:n gluteenittomia leipiä.

  Tuli oltua pari yötä Tallinnassa ja Viru hotellissa. Leivät olivat jääneet kauppaan. Kumpanakaan aamuna ei leipää löytynyt (toisena en edes kysellyt). Toisena aamuna oli myslien lisäksi myös keksiä.
  Kaubamajasta tuli ostettua GlutaGo:n leipää paketti.

  jori-o

 • Gluteenitonta Kanarialla? 23.3.2014 20:42

  Tuli vaan mieleen, että miksi Puerto de la Cruzissa ei ole El Corte Inles'in myymälää. Onkohan Al Campo ostoskeksuksessa en tiedä.

  jori-o

 • Gluteenitonta Kanarialla? 20.3.2014 14:49

  Tuli taas käytyä Puerto de la Cruzissa Teneriffalla. Kaupoissa olivat gluteenittomat leivät aika vähissä. Vain yhdestä Mercadonasta löytyi valmista leipää. Toisesta Mercadonasta ja toisesta Hiperdinosta löytyi paistettavia leipiä. Vihdoin äkkäsin vanhan kunnon Herbolarion ja sieltä löytyi Schärin kaasuun pakattua leipää.
  Ravintoloista sai kaikista missä kävin kunnolla syödäkseni.

 • Silja vai Viking Line? 10.2.2014 22:07

  Tuli käytyä Vikingin Mariellalla Tukholmassa. Tullessa meinasin syödä nakkikeittoa (lihapullia ei ollut tarjolla) ja olin jo laittanut annoksen valmiiksi lautaselle ja kysyin gluteenitonta leipää, niin tarjoilija kertoin ettei keitto ollut gluteenitonta. Gluteeni oli kuulemma nakeissa!!!!!!!!!! Mistähän Vikingline nakit hankkii - ei ainakaan Suomesta.
  Suomessahan ei vehnää saa makkaroihin laittaa, vain ryynimakkaroihin ohraa.

  jori-o

 • Gluteenitonta Tallinnassa? 27.12.2013 17:55

  Tuli käytyä joulumatkalla Tallinnassa. Asuin Radisson Blue hotellissa. Aamiaisella sai pyydettäessä Moilasen gluteenitonta leipää ja muut ruoat olivat aika hyvin merkittyjä. Minulle kuului aaton illallinen seisovasta pöydästä ja sielläkin toimi kaikki hyvin.
  Muina kertoina söin Virun Amarillossa, Kalle Kustaassa ja Restoran Talukörts'issä. Kysyin suomeksi tai englanniksi gluteenitonta syömistä, kaikissa paikoissa meni ruokailu hyvin.

 • Puerto de la Cruz, Teneriffa 15.8.2013 11:57

  Kopioin tuolta gluteenitonta Kanarialla osiosta omat kirjoitukseni.
  Taalla ollaan. Leipaa loytyi Mercadona-nimisesta liikkeesta keskustasta Chargon aukiolta makea ylos.
  Syomassa olen kaynyt kaksi kertaa La Herreriassa ja Regulossa, Gallinerossa (Manun paikassa) ja tanaan La Papayassa. Kaikissa paikoissa on saanut gluteenitonta ruokaa, mutta leipaa vain Herreriassa.
  Aurinkomatkojen lomaoppaassa oli Puerto de la Cruzista seuraavaa tietoa: La Pazin alueella olevassa myymälässä SM2000 leivotaan gluteenitonta leipää ja rantakadulla olevassa kahvila/myymälässä olisi myös gluteenitonta leipää myynnissä. Täytyy ensi kuussa tarkistaa asia.
  Kävin yhtenä iltapäivänä katsomassa, mutta taisi olla loppu. Eli leiponevat aamuisin.
  Tähän vielä:
  Molemmista Mercadoneista löytyy gluteenitonta leipää. Erittäin hyvää paahtoleipää.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  71 viestiä, 6 aloitusta

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  6.3.2009 14:29

©2015 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,063s

Glu.fi Facebookissa

Jos haluat aina tietää mitä gluteenitonta tapahtuu, tykkää Glu.fistä Facebookissa!Ei kiitos, tykkään jo!