Gluteenitonta Kanarialla?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä7.1.2009 00:32

  Millaisia kokemuksia teillä on gluteenittomuudesta Kanarian saarilla (Teneriffa, La Palma, La Gomera, El Hierro, Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura)?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • pippuri 13 viestejä25.1.2009 12:28

  Jezu kirjoitti:
  Millaisia kokemuksia teillä on gluteenittomuudesta Kanarian saarilla (Teneriffa, La Palma, La Gomera, El Hierro, Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura)?

  Tulin juuri Teneriffalta. Meillä oli "all inglusive" -ruokailu. Mikä tarkoittaa kolmea ateriaa päivässä ja kaikki paikalliset juomat samaan hintaan. Hotelli oli Ocean Balace. Ruokailu toimi tosi hyvin. Kokki tuli esittelemään aina, mikä sopii ja mikä ei. Lisäksi hän paistoi kaikki, pihvit ja kalat minulle eri öljyllä, eli oliiviöljyllä. Muuten he käyttivät paistamiseen vehnästä tehtyä öljyä. Sitä he eivät antaneet minun syödä. Luulen kyllä, ettei siinä öljyssäkään enää gluteenia olisi ollut. Samoin he kysyivät käykö maizsena. Sitä käytiin kämmenessä näyttämässä, että käykö se. Kastikkeet oli sillä suurustettu. Olin todella tyytyväinen ruokailuun. Olen saanut samanlaista palvelua samassa hotellissa ennenkin. Oma leipä oli mukana aamiaisella. Muuten ei leipää tarvinnut, ruokaa oli niin valtavasti tarjolla, ettei leipä olisi enää maittanut.

 • Mainos

 • Jezu  Ylläpitäjä25.1.2009 22:34

  pippuri kirjoitti:
  Hotelli oli Ocean Balace. Ruokailu toimi tosi hyvin.

  Mikäs matkanjärjestäjä kauppaa reissuja tuohon hotelliin?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • pippuri 13 viestejä26.1.2009 10:55

  Jezu kirjoitti:
  pippuri kirjoitti:
  Hotelli oli Ocean Balace. Ruokailu toimi tosi hyvin.

  Mikäs matkanjärjestäjä kauppaa reissuja tuohon hotelliin?

  Aurinkomatkat järjestää matkoja tähän hotelliin. Samat palvelut saa Nogal Beahc -hotellista, joka on samassa yhteydessä. Vinkiksi vielä, että tämän "all inglucive" -paketin saa periltä ostettuna halvemmalla, kuin Aurinkomatkoilta täältä.

 • Annu 4 viestejä5.2.2009 10:50

  Tammikuussa vierailin Gran Canarialla. Majoitus oli Maspalomasin alueella, jossa ruokakauppojen tarjonta painottui lähinnä riisikakkuihin, eli en ollut aluksi kovin innoissani. Reissulla kun käytiin vaellusreiteillä eväiden kanssa. Retkieväät riisikakuista? Ei minun suosikkini...

  Ihan sattumalta tuli eteen gluteeniton puoti!!! Puoti sijaitsee Vecindarion kylässä moottoritien varrella. Paikassa on iso ostoskeskus, johon pääsee paikallisbusseilla. Ostoskeskukselta taksi puodin luo maksaa varmaan muutaman euron. Puoti sijaitsee yksisuuntaisella ihan hyvän kokoisella kauppakadulla ehkä noin kilometrin päässä moottoritieltä. Puodilla on iso gluteeniton-merkki kadulla kylttinä.

  Puodilla on nettisivut, mutta niiden anti rajoittuu sähköpostiosoitteeseen.
  http://www.glutencero.com

  Valikoimaa oli runsaasti ja uusia merkkejä. Pakasteesta sain mm. erinomaiset retkieväspatongit, pitsaa ja pullaa. Lisäksi oli paljon keksejä, makarooneja, jauhoja ja vakuumipakattua leipää. Shär oli edustettuna, mutta itse kokeilin italialaista vakuumipakattua paahtoleipää ja tykkäsin kovasti!

  Koska nettisivuilta ei tietoa juuri saa (ja puoti on siis avattu, oli ainakin tammikuussa 2009 auki), laitan tähän tiedot:

  Gluten cero
  C/ Escorial N 12
  Vecindario
  Santa Lucia
  C.P.: 35110

 • Jezu  Ylläpitäjä12.2.2009 12:17

  Löytyykös lisää vinkkejä kanarialle?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • mais 4 viestejä19.2.2009 22:44

  Onko kenelläkään tietoa gluteenittomien tuotteiden saatavuudesta Fuerteventuralla?

 • Mainos

 • Jezu  Ylläpitäjä3.3.2009 16:32

  Löysinpä tällaisen Finnmatkojen tiedotteen, jossa mainitaan myös keliakia:

  Finnmatkat Gran Kanaria

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • aspja 22 viestejä14.3.2009 23:00

  Gran Kanarialla Playa del Inglesistä juuri palanneena voisin sanoa, että kohtuullisen hyvin löysin gluteenitonta ruokaa. Parhaat valikoimat oli San Fernandon puolella EuroSparissa ja Mercadonassa.

  EuroSparissa oli erikseen gluteeniton yhden hyllyn päässä. Siellä saa olla tarkkana, koska muukin "dieetti" ruoka on samassa, kuten esim. sokeriton ja runsaskuituinen.

  Merkadonassa gluteenittomat tuotteet on tavallisten ruokien joukossa hyllyillä. Leivät leipä-, keksit keksi-, makaronit makaronihyllyssä jne.

  Mielestäni Mercadonan valikoimat oli parhaat.

 • taigis 101 viestejä20.11.2010 19:04

  Ingelesistä voin myös sanoa, että "turistipuolelta" löytyy niitä riisikakkuja, maustamattomia, kinuski- ja suklaakuorrutettuja.
  San Fernandon Mercadonasta löysin minäkin gluteenitonta leipää, muffinseja ja pikkuleipiä. Aika kova etsiminen niissä kyllä oli, vieras kauppa, vieraat pakkaukset ja siroiteltuina ympäriinsä kaupassa.

  Tällä kertaa en käyttänyt kielikäännöstä kertaakaan ravintolassa syödessämme. Ennen olen sitä aina käyttänyt, mutta jotenkin kokenut asian "hankalaksi" sen lapun kanssa. Nyt otin uuden linjan,, ilmoitin tarjoilijalle tarvitsvani ruuan " Sin Glutein" ja tulin ymmärretyksi. Tosin sai olla silti tarkkana. Mm. eräässä ravintolassa minut oli kyllä ymmärretty täysin, kun annos tuli, näytti tarjoilja lautasella olevaa tomaatinpuolikasta "tuota et voi syödä". Siihen kun oli ripoteltu jtn. korppujauhon tapaista päälle. Miksei siinä ollut se tomaatti yksinään?
  Kastikkeet tuolla saarilla tehdään yleisesti vehnäjauhoista,, en uuniperunaani saanut kastiketta ollenkaan, pelkkä kuiva peruna. Sain sitten voita, kun pyysin.
  Yhteen ateriaan kuuluivat ns. kanarianperunat, eli suolakuorrutteisia uuniperunoita nekin. Niiden kanssa tuli erillisessä astiassa kastiketta, kun kysyin, onko se "sin glutein", kastike vietiin äkkiä pois. Samoin jälkiruokajäätelöön oli tökätty keksi pystyyn.
  Toisessa ravintolassa tarjoilija tuli epätoivoisen oloisena.. "en tiedä onko jäätelössä gluteenia!" Perus mansikkaa, vaniljaa... sanoin , jos ei niissä ole keksiä,, ei ole gluteenia. Hyvä annos oli lopulta.
  Kokemukseni mukaan, asia ymmärretään, mutta on kuitenkin lapsenkengissä, itse on oltava tarkkana.

  Lentokoneessa (Tui) olin varannut molempiin suuntiin aterian itselleni. Erikoisruokavaliot tulevat ennen muiden ruokia, molempiin suuntiin sain aivan ok. ruuan, MUTTA, molempiin suuntiin lennettäessä, minulle tuotiin ensin väärä ruoka. Taisi olla laktoositon. Saadessani ruuan eteeni,, varmistin "onhan tämä gluteeniton"? Ei ollut kummallakaan kerralla,, tarjotin vaihtoon! Kyllä se ruoka sieltä löytyi, mutta huolimatonta, huolimatonta, tarkkuutta tarvitaan!

 • GlutExo 24 viestejä21.11.2010 08:53

  Fuerteventuralla löytyy gluteenittomia tuotteita ainakin Spar Padilla-marketeista ja Hiperdino-marketeista.
  Spar-marketeissa esim. pakastealtaassa varattu oma pääty tuotteille ja se merkitty selvästi kyltillä.
  Corralejossa, saaren pohjoisosassa on juuri avattu brittien pitämä kahvila joka leipoo gluteenittomia tuotteita tilauksesta ja ilmeisesti siellä myös jonkinlainen perusvalikoima saatavissa lähes päivittäin.

 • jori-o 84 viestejä22.11.2010 20:45

  Olisi reissu jouluna Teneriffalle ja siellä Puerto de la Cruziin. Olen käynyt siellä aika monta kertaa, mutta nyt on tarkoitus olla kymmenen päivää ja leivät eivät taida kestää sitä aikaa. Onko tietoa nykyisin mistä saa gluteenitonta leipää.

  jori-o

 • Mainos

 • jori-o 84 viestejä27.12.2010 21:54

  Taalla ollaan. Leipaa loytyi Mercadona-nimisesta liikkeesta keskustasta Chargon aukiolta makea ylos.
  Syomassa olen kaynyt kaksi kertaa La Herreriassa ja Regulossa, Gallinerossa (Manun paikassa) ja tanaan La Papayassa. Kaikissa paikoissa on saanut gluteenitonta ruokaa, mutta leipaa vain Herreriassa.

  jori-o

 • KatiSusanna 1 viesti20.2.2011 08:55

  Heissan,

  onkohan kukaan ollut Bahia Felizissä? Meille tulii, ihanaa, pikamatka ja tässä ei taida olla aikaa kamalasti tutkia edeltäkäsin! Joten vinkkejä, jos joku ollut siellä!

  Ajattelin kysyä oppailta, mistä mitäkin saisi... luulisi heillä olevan keinot selvittää asioita?!

  T. Kati
  www.mikati.fi

 • taateli 8 viestejä21.2.2011 09:34

  KatiSusanna kirjoitti:
  Heissan,

  onkohan kukaan ollut Bahia Felizissä? Meille tulii, ihanaa, pikamatka ja tässä ei taida olla aikaa kamalasti tutkia edeltäkäsin! Joten vinkkejä, jos joku ollut siellä!

  Ajattelin kysyä oppailta, mistä mitäkin saisi... luulisi heillä olevan keinot selvittää asioita?!

  T. Kati
  www.mikati.fi

  Olen ollut BF:ssä ainakin kolmesti,tosin silloin puolison keliakia ei ollut vielä tiedossa.

  Mukava paikka jos haluaa vain olla auringossa. Lapsiperheille sopii hyvin ja siellä on superihanat altaat polskutteluun.

  Turistit on melkein kaikki skandinaaveja joten uskoisin, että ravintoloissa ei tule ongelmia. Alueen "supermercadot" on pieniä, joten niissä valikoima on aika suppea. Lentokentän suuntaan mennessä lähellä on iso prisman tapainen marketti, josta löytyy melkein mitä vain.

  Hyvää matkaa!

 • Tallulah 476 viestejä21.2.2011 10:09

  KatiSusanna kirjoitti:
  Ajattelin kysyä oppailta, mistä mitäkin saisi... luulisi heillä olevan keinot selvittää asioita?!

  Mun muutaman pakettimatkakokemuksen mukaan oppaista ei ole mitään hyötyä. He ovat lähes kaikki nuoria tyttöjä, jotka eivät puhu kohdemaan kieltä. Vaihtuvuus on suurta, joten se opas ei välttämättä tiedä kohteesta juuri mitään muuta kuin mitä on esitteistä lukenut. Pitäisin jo pienenä ihmeenä jos saat oppaalta tässä asiassa mitään apua. Ravintoloissahan ei mitään ongelmaa tule olemaan, ellet sitten mene pastaravintolaan.

 • taateli 8 viestejä21.2.2011 16:33

  Tallulah kirjoitti:
  KatiSusanna kirjoitti:
  Ajattelin kysyä oppailta, mistä mitäkin saisi... luulisi heillä olevan keinot selvittää asioita?!

  Mun muutaman pakettimatkakokemuksen mukaan oppaista ei ole mitään hyötyä. He ovat lähes kaikki nuoria tyttöjä, jotka eivät puhu kohdemaan kieltä. Vaihtuvuus on suurta, joten se opas ei välttämättä tiedä kohteesta juuri mitään muuta kuin mitä on esitteistä lukenut. Pitäisin jo pienenä ihmeenä jos saat oppaalta tässä asiassa mitään apua. Ravintoloissahan ei mitään ongelmaa tule olemaan, ellet sitten mene pastaravintolaan.

  Totta, tosin matkaoppaissakin on eroa. Jos oma espanjantaito ei toimi, niin uskoisin oppaan tietävän asioista enemmän kuin minä itse tiedän. Kannattaa kysyä ihan kokeilumielessä.

  Muuten... vaikka BF:n alue on pienenpieni, niin uskomatonta miten niinkin pienelle alueelle on saatu mahtumaan niin paljon ravintoloita. Papukaijoille terveisiä.

 • Mainos

 • Liisa 26 viestejä18.10.2011 10:18

  Palasimme juuri perheen kanssa Teneriffalta, Playa de las Americasista. Hyvin selvisimme poikien dieetillä (vehnä, ohra, ruis ja muna poissa). Ei yhtään vahinkoa/kontaminaatiota.
  Ravintoloissa, yhtä lukuunottamatta, oltiin hyvin selvillä gluteenittomuudesta ja hyvin tarkkoja myös siitä. Jos heillä oli epäselvyyttä (esim. onko Mäccärin juustossa gluteenia; no tuskinpa kysyivät ja tarjosivat jotain tilalle (tai sitten söimme esim. sen juuston riskillä).
  Leipää emme saaneet kyllä yhdessäkään ravintolassa.
  Erityisen kiva yllätys oli Loro parkin ravintola Casa Pepe, jossa oli lähes kaikki gluteenitonta/munatonta.
  Parhaita olivat Los Cristianos:n rantakadulla ravintolat Chill Out ja Las Vistas. Sekä Americas:n Meson Castellanossa (El Camison -korttelissa). Eli nämä kaikki espanjalaista ruokaa tarjoilevia. Ruokailu onnistui myös monissa pihvipaikoissa. Muutenkin ruoka oli aika usein simppeliä; grillattua/paistettua lihaa/kalaa/äyriäisiä ja lisukkeena eri muodoissa perunaa/riisiä ja ehkä salaattia/kasviksia.
  Eri juttu olisi sitten ollut lettu- ja voileipäpaikat mutta ne me kiersimme suosiolla.
  Las Americasisssa on monta mäccäriä ja niiden glute-hamppari käytiin tietenkin kokeilemassa. Se sämpylä oli parempi kuin Suomessa.
  Ruokailu oli jotenkin aika helppoa ravintoloissa. Varsinkin kun pojat eivät panneet pahakseen viikon pitsaton/pastatonta elämää, kun kerran sai edes hampparin

  Vain isossa Mercadona-kaupassa löysimme glute leipää/leivonnaisia ja uutuutena oli pakastepitsaa (siitä oli isoja katossa roikkuvia mainoksia; meillä ei ollut huoneistossa uunia, joten se jäi kokeilematta)

  Keksejä (ja leipää) meillä oli kotoa mukana, joten niitä emme etsineet emmekä vahingossakaan löytäneet.

  Koneessa pojat söivät omia eväitään, koska glute-ruoassa on niin usein munakasta tms. joten siitä ei nytkään ole kokemusta.

  Lääkärintodistuksella turvatarkastuksesta saa läpi lähes mitä tahansa. Esim. meillä oli kylmälaukussa puolen litran vesipullot jäisinä (kylmäkalleina siis), eikä niistäkään sanottu mitään kummassakaan päässä. Samoin 2dl:n jugurtit menevät kivutta läpi myös ilman minigrip-pussia.
  Luulisin lääkärin kirjoittavan todistuksen myös keliaakikolle, kun kerran allerginenkin sellaisen saa. (siinä lukee englanniksi, että ruokavalio on rajoitettu ja pitää saada kuljettaa omat eväät ja lääkkeet mukana. Lukee siinä kyllä myös, että oireet ovat hengenvaarallisia.)

 • sinimarja 3 viestejä21.11.2011 16:04

  Jezu kirjoitti:
  Millaisia kokemuksia teillä on gluteenittomuudesta Kanarian saarilla (Teneriffa, La Palma, La Gomera, El Hierro, Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura)?
  olimme Puerto del carmenissa Lanzarotella 2viikkoa.Glut.leipää löytyi pitkän etsimisen jälkeen yhdestä Spar-kaupasta joka sijaitsi Ranta-avenuuen ja ITALIANkadun kulmauksesta aika läh.Pocillon rantaa.Siellä oli 2 eri laatua.Myös jossain oli paistovalmiita glut. sämpylöitä esim Biosfera ost.keskuksessa spar kaupassa,jos on sähköhella hotellissa. ravintoloissa syöminen onnistui ihan hyvin,syötiin usein engl.baareissa pihvejä + perunoita,ranskal.tai ryppyperunota.(meillä mies on glut. ja kehui että ruuat oli hyviä) oli tarjolla myös kiinal.Buffet ravintoloita joissa tykkäämme käydä.että hyvin selvittiin !t.sinimarja 21.11.2011

 • Reetta  719 viestejä25.11.2011 17:19

  Kiitos vinkeistä, Sinimarja !

  Piti heti tarkistaa, onko hotellihuoneessa uuni, on. Ja pikkukartasta piti kurkata tuo Spar-kaupan sijaintikin. Mutta kyllä oma näkkäripakettikin lähtee matkaan.

  Jostain keskustelupalstalta löysin ravintolavinkkejä, mutta ne täytyy katsoa uudestaan vielä.

  Ja voisihan matkatoimistoakin vähän hätistellä etukäteen, kun laittoivat viestin, että voi laittaa askarruttavista asioista sähköpostia.

 • Reetta  719 viestejä11.12.2011 10:09

  Lanzarotela on käyty. Rantakadun ravintoloissa on tosi monessa ruokalista myös Suomeksi. Kolmessa paikassa kävin syömässä ja ei ongelmia. Tosin itsekin valkkailin listalta sellaisia jotka tod. näköisesti glutenittomana onnistuu. Hintataso edullisempi kuin Suomessa.

  Tuonne isoon Spariin saakka ei tullut käveltyä, mutta huomasin että esim. juustoissa ja leikkeleissä oli tuo sin gluten-merkintä.

  Samalla tuli tutustuttua sairaalaelämään Puerto del Carmenissa. Gluteenittomus oli hanskassa mutta leipätarjonta oli maissikakkuja tai riisikakkuja ja viimeisenä aamuna oli niitä vaaleita kevyitä "näkkileipiä" 2 kpl. Opas oli tuonut tavarani hotellista sairaalaan ja jatkoin aamiaista omilla leivillä, jotta sai tuhottua niitä, ettei ole liikaa tavaraa tullessa. Jogurteissa oli merkintä sin gluten.

 • Reetta  719 viestejä12.12.2011 14:51

  Vielä sen verran, että tuolla ilmeisesti jätskeihin on sotkettu gluteenia. Ainakin mulle sanottiin näin, kun jälkkäriksi meinasin tilata jäätelövalikoiman.
  Kaupoista en sattuneesta syystä kerennyt jätskiä katsella.

 • Mainos

 • Angervo 19 viestejä13.12.2011 08:11

  Minulla on viime viikolta vähän toisenlaisia kokemuksia Los Christianoksesta kuin Liisalla tuolla aikaisemmin. Ainakaan tarjoilijoilla ei tuntunut olevan hajuakaan gluteenista.
  Tapaus 1: Ravintola rantakadulla, tilasin lounaaksi kinkkumunakasta "sin gluten", tarjoilijan mielestä ei mahdollista koska sisältää munaa ja kinkkua
  Tapaus 2: Tasokkaampi pihvipaikka, ruokalistat kätevästi valokuvina niin että luulin, että ongelmia ei pahemmin olisi, toki lisäsin tilaukseen taas sen "sin gluten". Varmistin vielä heti aluksi pöytään tuotujen kastikkeiden gluteenittomuutta. Tarjoilijan mukaan kaikki muu sopi paitsi alioli koska siinä oli kananmunaa! Kysyin tarjoilijalta tietääkö hän mitä gluteeni on ja näytin kielikäännöstä. Ilmeistä päätellen tuli ihan uutta tietoa. No, eikun ruokia odottelemaan. Alkuruuaksi tilaamani grillattu vuohenjuusto tomaattihillolla tuotiin valokuvasta poiketen friteerauksella kuorrutettuna. Tarjoilija varmaan näki naamastani, että nyt meni metsään koska nappasi annoksen pahoitellen ja lupasi heti uuden "specially made for you". Pääruuan kanssa ei ollut ongelmia mutta jälkkäriksi tilaamani jäätelöpallon päälle laitettuun kermavaahtoon oli tökätty keksi. "Näppärä" tarjoilija hoita asian nappaamalla keksi omaan suuhunsa ja hymyilemällä valloittavasti. Onneksi vatsani ei ole herkkä reagoimaan, muuten olisi voinut käydä huonosti.
  Positiivisina asioina täytyy kertoa Suomalaisen oppaan toiminta Komeran saariretkemme aikana. Hän kertoi jo bussissa mennessämme ryhmäruokailuun, että kaikki muu on laktoositonta ja gluteenitonta paitsi eräs kastike joka sisältää korppujauhoa. Esimerkillistä toimintaa oppaalta.
  Eräästä paikallisesta supermarketista bongasin Wasan gluteenitonta näkkäriä, juuri sitä samaa jota olin Suomesta asti kantanut varaevääksi .

 • Jezu  Ylläpitäjä19.12.2011 22:54

  GlutExo kirjoitti:
  Fuerteventuralla löytyy gluteenittomia tuotteita ainakin Spar Padilla-marketeista ja Hiperdino-marketeista.
  Spar-marketeissa esim. pakastealtaassa varattu oma pääty tuotteille ja se merkitty selvästi kyltillä.
  Corralejossa, saaren pohjoisosassa on juuri avattu brittien pitämä kahvila joka leipoo gluteenittomia tuotteita tilauksesta ja ilmeisesti siellä myös jonkinlainen perusvalikoima saatavissa lähes päivittäin.

  Kiitokset tästä vinkistä. Toteutuu kanarian reissu vihdoin ja kohteena juurikin Corralejo. Hyviä ravintolavinkkejä otetaan vastaan koko Fuerteventuran alueelta

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Funizza 1 viesti23.2.2012 18:36

  Heips!

  Ajattelin tulla kertomaan omasta reissustani Kanarian saarten Playa Del Inglesiin. Minulla on sekä gluteeniton että maidoton ruokavalio, joten ennen matkaa hieman jännitin meneekö loma vatsavaivojen parissa. Valmistauduin reissuun tulostamalla ravintolakortteja sekä espanjaksi että englanniksi ja aloitin matkailijoille tarkoitetun lääkeprobiootin syömisen hyvissä ajoin.

  Paikanpäällä parin ensimmäisen päivän aikana aloin kuitenkin huomaamaan että ruoka-allergioiden kanssa pärjää todella helposti. Hotellimme vieressä olevasta pikkukioskista löytyi mm. gluteenittomia keksejä muffineita ja yhtä leipää. Lisäksi todella monissa elintarvikepakkauksissa esim. mehuissa, tomaattikastikkeissa yms. oli selkeästi purkin etuosassa teksti "sin gluten". Hyperdino marketista joka sijaitsi noin puolen kilometrin päässä hotellistamme löytyi todella kattava valikoima gluteenittomia tuotteita. Oli patonkia, paahtoleipää, näkkäriä, limppua, muffineita, pastaa ja ties mitä. Hintataso oli suunnilleen sama kuin suomessakin. Kaupassa käynti ja ruoanlaitto sujui ongelmitta.

  Kävimme myös yhteensä viidessä eri ravintolassa illallisella ja jokainen tarjoilija jolle sanoin englanniksi "glutenfree and milkfree" ymmärsi samantien mistä oli kyse ja ehdotti sen jälkeen minulle sopivat ruoka-annokset. Monia vaihtoehtoja pystyttiin myös muokkaamaan mieleisekseni jos listalta ei suoraan löytynyt sopivaa. Olin todella otettu hyvästä palvelusta. Ja mikä tärkeintä, vatsa ei oireillut yhden yhtä kertaa koko reissun aikana Playa Del Inglesissä voi toki pelata varman päälle, sillä suomalaisia ravintoloita suomalaisella henkilökunnalla varustettuna löytyy useita. Apilaniittyä ja kuparipannua on pakko suositella, todella herkullista ruokaa ja viihtyisät sisätilat kummassakin.

  Itselleni jäi sen verran hyvä mieli että tulee varmasti varattua toistekkin matka samaan kohteeseen. Ihanaa kun saa vain rentoutua ja nauttia ruoasta siinä missä muutkin matkaajat

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s