Tämä viikonloppujen ja uudenvuoden gluteeniton herkku on helppo valmistaa!
Voit valita pizzapohjaksi esikypsytettyjä Semper gluteenittomia pizzapohjia (2 kpl/pakkaus). Löydät ne suurimpien kauppojen leipäosastolta. Pizzaan on helppo lisätä haluamasi täytteet ja herkullinen pizza-annos valmistuu todella nopeasti. Noudata paistamisessa pakkauksen ohjeita.
Tässä reseptimme kokonaan, alusta alkaen itsevalmistettavalle pizzalle:
Gluteeniton pizzapohja:
4 dl Semper jauhoseosta (kaikki jauhoseoksemme sopivat pizzapohjaan)
1/2 pkt hiivaa (25 g)
1 1/2 dl vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
Täyte:
2-3 rkl tomaatti-kastiketta
1 rkl oliiviöljyä
1-2 punasipulia, viipaleina
10 oliivia
4 tomaattia, viipaleina
1/2–1 tl oreganoa
mustapippuria
1 mozzarella, viipaleina
2 dl juustoa, raasteena
75 g parmankinkkua
Muutama rucolanlehti
Valmista näin:
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi.
2. Kohota n.15 minuuttia.
3. Jaa taikina kahteen palaan ja leivo pyöreiksi pizzoiksi laita leivinpaperilla päällystetylle pellille.
4. Levitä täytteet (paitsi rucolanlehdet ja parmankinkku) pizzan päälle.
5. Paista uunin keskiosassa 225°C:ssa n. 20 minuuttia.
6. Päällystä parmankinkulla ja rucolalla.
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!
Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton pizza, sempergluteeniton
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.