Semper

Yritysprofiili

Semper
 • Enemmän minusta
  Tämä profiili kuuluu Oy Semper Ab:lle. Vain tämän profiilin nimissä luodut tuotteet on luotu Oy Semper Ab:n toimesta. Suosittelemme aina tarkistamaan viimeisimmät ainesosat ja ravintosisältötiedot pakkauksesta mahdollisten muutosten varalta.

  Tutustu Semper vinkit! -blogiin.

  Semper-valikoimassa on herkullisia gluteenittomia tuotteita (leipää, jauhoseoksia, pastaa, keksejä jne.). Valikoimaamme kehitetään Semperin omalla tuotekehitysosastolla ja koeleipomossa yhteistyössä kuluttajien, asiantuntijoiden ja tuotteita valmistavien tehtaiden kanssa.

  Gluteenittomien tuotteiden ainesten ja aistinvaraisten ominaisuuksien vaatimukset ovat erittäin korkeat. Semper tekeekin yhteistyötä myös alan korkeakoulujen kanssa, jotta tuotteiden raaka-aineet, valmistusprosessit ja ravintosisältö ovat ajanmukaiset.

  Tutustu Semper Gluteenittoman kotisivuihin.
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (1)

 • keliaakikko97 5.3.2009 18:44

  Oho, olet lisäilly semper tuotteita rajusti! Nimikin kertoo, että taidat pitää niistä! = )

Kommentoi

Tuoreimmat tapahtumat sivustolla 

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Tuotteita
  94 tuotetta

  Kuvia
  40 kuvaa

  Keskustelu
  1 viesti

  Kommentit
  3 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  3.3.2009 14:49

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,034s