Semper vinkit!

Gluteenittomat pipariruudut tai -sydämet Semper-jauhoilla

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Leivo herkulliset pipariruudut itsenäisyyspäivän tai joulunajan herkutteluun tällä Hellapoliisin reseptillä:

Gluteenittomat Pipariruudut
15-20 annosta

4 munaa
3 dl fariinisokeria tai sokeria
4 ½ dl Semper Fin Mix Hienoa gluteenitonta jauhoseosta
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
1 rkl piparkakkumaustetta tai 1 ½ tl kanelia, ½ tl neilikkaa, ½ tl kardemummaa ja ½ tl inkivääriä
1 ½ dl piimää
150 g sulatettua voita tai margariinia

Kuorrute:
400-500 g tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
1 dl tomusokeria
ripaus kanelia, kardemummaa tai piparkakkumaustetta

Koristeeksi:
Semper Piparkakkuja
punaisia cocktailkirsikoita

Valmista näin:

Taikina:
1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita.
3. Sekoita joukkoon piimä ja sulatettu voi tai margariini.
4. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
5. Paista uunin keskiritilätasolla 225 °C:ssa 15-20 minuuttia.
Jäähdytä. Leikkaa kakkulevy ruuduiksi tai ota siitä esim. piparkakkumuotilla sydämenmuotoisia palasia.

Kuorrute:
1. Laita tuorejuusto kulhoon.
2. Lisää vaniljasokeri, tomusokeri ja mausta kanelilla, kardemummalla tai piparkakkumausteella. Tarkista maku.
3. Levitä kuorrute pinnalle tai leikkaa paloiksi ja pursota palojen päälle.

Kuorruta leivonnaiset ja koristele ne Semper piparkakuilla ja cocktailkirsikoilla.

Vinkki! Nämä sopivat myös joululahjaksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle ystävällesi.

Kuva ja resepti: Hellapoliisi

Gluteenittomat piparileivonnaiset Semper jauhoilla

Gluteenittomat piparileivonnaiset Semper jauhoilla

Merkintään liittyvät avainsanat: #sempergf, gluteenitonpiparkakku, sempergluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Blogin tiedot

Merkinnän tiedot

  • Kirjoitettu
    12/05/2017 4:24 PM
  • Muokattu
    Today 12:47 AM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,006s