Gluteeniton pizzapohja on helppo valmistaa tällä Semperin reseptillä. Hyvän pohjan päälle voi lisätä omat suosikkitäytteensä, joulun jälkeen kinkkupizza taitaa olla aika suosittua
Ainekset
4 dl Semper gluteenitonta Karkeaa tai Kuitupitoista jauhoseosta
1 1/2 dl vettä
10 g tuorehiivaa
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
Valmista näin:
1. Laita uuni lämpenemään 250°C:een.
2. Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liuota hiiva veteen.
3. Lisää öljy, suola, Semper gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Sekoita yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukulla noin 4 min.
4. Jaa taikina kahdeksi palloksi ja anna kohota leivinliinan alla 10 minuuttia. Kauli sitten taikinapallot pyöreiksi pizzapohjiksi.
5. Lisää päälle omat suosikkisi: vaikkapa tomaattikastiketta, pinaattia, basilikaa, mozzarellaa ja parmesaania.
6. Paista uunin alaosassa 250°C:ssa noin 8 minuutin ajan.
... ja sitten vaan herkuttelemaan
Merkintään liittyvät avainsanat: gluteeniton, gluteenitonpizza, pizzapohja
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.