Pehmeä piparkakku

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Pehmeä piparkakku

1 tölkki (n. 3 dl) kikherneitä (huuhdeltuna. voit myös keittää herneet itse)

0,5 dl pehmeää/ sulaa mantelivoita (tai pähkinä- tai siemenvoita)

4 rkl kotimaista luomuhunajaa (tai 5 tuoretta taatelia)

1 kypsä banaani

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljauutetta (+ 0,5 tl kanelia, jos haluat)

pieni hyppysellinen suolaa

1 tl piparkakkumaustetta

Lämmitä uuni 175 asteeseen ja voitele vuoka tai suojaa se leivinpaperilla. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Tarkista maku ja lisää halutessa jotain maustetta. Kaada taikina vuokaan. Paista noin 20 minuuttia, kunnes reunas alkavat hieman rusehtaa. Anna jäähtyä, tarjoile ja nauti!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Comments

No comments yet. Share your valuable opinion and comment!

Add comment

Tips from same category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Tip related images

Tip has no related images yet.

More information

  • Author
    nikitte
  • Added
    10/30/2016 7:24 PM

Give rating for tip

Log in to rate this a tip and to see it's average rating.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,025s