Jezu 

Keskusteluviestit

Seuraavat > Loppuun >>
 • Erikoista toimintaa Atrialla 26.9.2008 18:18

  Oletteko huomanneet, ettei Atria merkkaa ollenkaan tuotteisiinsa niiden gluteenittomuutta?

  Heidän tuotelistauksensa netissä toteaa, että "tuotteessa ei ole lisättyä gluteenia." Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Tuotteessa siis voi olla gluteenia, mutta siihen ei ole tietoisesti lisätty gluteenia? Kyselin asiaa Atrialta, mutta ilmoittivat vain välittäneensä viestin heidän tuotekehitykseen ja tuoteryhmäpäällikölle. Sen jälkeen ei olekaan mitään vastausta kuulunut...

  Aletaan yhdessä ahdistelemaan Atriaa, että lisäävät selkeät erityisruokavaliotiedot tuotteisiinsa. HK ja Saarioinen tekevät sen jo malliikkaasti!

 • Gluteenitonta Maltalla? 25.9.2008 00:49

  Olen lähdössä vierailemaan Maltalla (eiköhän koko saari tule kierrettyä). Käsittääkseni keliaakikolla on tuolla suht helppoa, mutta muistaako kukaan nimeltä rafloja, joissa keliaakikolla on ollut erityisen viihtyisää?

Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  376 vinkkiä

  Tuotteita
  569 tuotetta

  Kuvia
  939 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2362 viestiä, 648 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s