Maja

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Gluteeniton Pariisi 26.5.2014 12:04

    Palasimme juuri Pariisin reissulta ja vaikka etukäteen hirvitti, että kuinka Pariisissa pärjää gluteenittomana ja ranskaa taitamattomana, niin täytyypä todeta että kaikki meni loistavasti eikä minun kertaakaan tarvinnut turvautua hätävarapussiruokiin ja matkavedenkeittimeen, jotka olin ottanut reissuun mukaan.

    Ranskankielisen keliakialapun avulla gluteenittomuus ymmärrettiin ravintoloissa yleensä hyvin ja siihen suhtauduttiin huolellisesti. Englannilla pärjäsi lopun keskustelun varsin mainiosti ja pariisilaiset olivat pääsääntöisesti todella ystävällisiä ja auttavaisia, kunhan alkuun tervehti ranskaksi ja hymyili

    Kävimme testaamassa myös kaksi täysin gluteenitonta ravintolaa Noglun ja Helmut Newcaken. Molempia suosittelen lämpimästi. Noglu oli kylläkin kalliimpi (lounas n. 16 euroa), mutta ruoka oli taivaallisen hyvää! Helmut Newcakessa iso ja maukas pasta-annos maksoi n. 10 euroa. Pakko mainostaa myös, että Helmut Newcakessa oli tarjolla toinen toistaan herkullisemman näköisiä leivonnaisia, kakkuja, pikkuleipiä... Kaikki gluteenitonta! Tällaiselle sokerihiirelle se oli taivas Sekä Noglussa ja Helmut Newcakessa ymmärrettiin myös laktoosittomuus ja englannilla pärjäsi hyvin.

    Aamupaloista selvisi hyvin, kun oli omat leivät, murot ym. matkassa mukana.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s