Neulanen

Profiili

 • Nimi
  Päivi
 • Asuinpaikka
  Salo, Suomi
 • Enemmän minusta
  Viisihenkisessä perheessämme on kolmella keliakia.
  Miehelläni on ihokeliakia, joka todettiin viisi vuotta sitten. Pojallani 14 v ja tytölläni 12 v
  on molemmilla ollut keliakia 3 vuotta.
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (2)

 • Neulanen 8.1.2010 21:41

  Kyllä täytyy tunnustaa, että turhaan alussa murehdin murkkujeni gluteenittomasta ruokavaliosta. Kävimme juuri lääkärissä ja molempien lapsien verikokeiden tulokset olivat aivan ensiluokkaisia. Poika huolehtii itse ruokavaliostaan pelireissuillaan ja tytär kavereiden luona yöpyessään.

 • Varpu 7.2.2009 14:24

  Meillä on 2 keliaakikkoa, minä ja nyt 13 v poika (keliakia 7 vuotta). Hän kantaa vastuun ruokavaliostaan! Jos ei ole varma, voiko syödä jotain, niin ei syö. Luota murkkuihisi! Nuoret ovat yllättävän vastuuntuntoisia kun on tärkeästä asiasta kysymys!

Kommentoi

Tuoreimmat tapahtumat sivustolla 

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,041s