Nukastaviis

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Valitusketju 31.3.2009 18:42

    Välillä tuntuu, että kun ihmiset kuulevat että on keliaakikko, se saa käyttäytymään omituisesti: yhdellä kyläreissulla emäntä kattoi keliaakikoille määräpalat pöydän toiseen päähän ja laittoi loput äkkiä pussiin ja kaappiin. Toisella reissulla tuotiin samoin yksi ainut kakunsiivu lautasella nokan alle, vaikka vein gluteenitonta tarjottavaa parin kakun verran ja pyysin laittamaan pöytään. Ajattelin että kaikki "normaalit" voivat kuitenkin syödä gtontakin.
    Ja töissä hommattiin gton laskiaspulla suurieleisesti siten että lähes kaikki tiesivät että pulla on jouduttu erikseen hommaamaan ja laatikon kannessa komeili 2,50euroa, jota en sitten kuitenkaan koskaan maksanut, koska en ollut pullaa pyytänytkään. Tuntuu siis välillä että olisi pitänyt "pysyä kaapissa".

  • Gluteeniton mämmi? 31.3.2009 18:19

    Tuo keittokirjan mämmiresepti on kyllä aika karsea, ei perunasta ja luumusoseesta saa mämmiä, mutta kuulin että mämmissä onkin vain vähän gluteenia, koska ruis on niin pitkälle prosessoitu. Nyt pitäisi vain saada selville,onko asiaa tutkittu ja mikä pitoisuus on. Tekisi taas mieleni maistaa.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,02s