Semper

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Semperin luontaisesti gluteeniton näkkileipä 28.12.2011 11:54

  Hei!

  Semperin valikoimassa on 5 näkkileipää. Niistä 2 on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista Karkeanäkkileipä ja Ohutnäkkileipä. Kauranäkkileivässä on kauraa ja luont. gluteenittomia aineksia. "Puolikuun muotoi-sissa" näkkileivissä (Gluteeniton ja Varras) on aineksena gluteenitonta vehnätärkkelystä.

  Semperin lisäaineet eivät ole vehnäperäisiä!
  Jos elintarvikkeen aineksena on vehnätärkkelystä tai esim. jokin lisäaine sisältää sitä, tieto on aina merkittävä ainesosaluetteloon.

  Lisäaineita tarvitaan, jotta leipään saadaan haluttu rakenne ilman gluteenia. E-koodein ilmoitettuja lisäaineita ovat mm. sakeuttamisaineet guarkumi ja pektiini. Margariinissa on emulgointiaine(E471)rasvahappojen mono- ja diglyseridejä sekä sitruunahappoa. Nostatusaineet toimivat leivinjauheen tavoin.

  t. Semper

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Tuotteita
  94 tuotetta

  Kuvia
  40 kuvaa

  Keskustelu
  1 viesti

  Kommentit
  3 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  3.3.2009 14:49

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s