Porvoon lakritsi - gluten-free licorice – 10.10.2009 19:38
Molasses Licorise
This is another gluten free licorise that is sold in Finland and this one you can find from shops called "Punnitse ja säästä". There is three shops in Helsinki and here is the adresses:
Fredrikinkatu 55
00100 Helsinki
Hämeentie 50
00500 Helsinki
Itäkeskuksen kauppakeskus
00930 HELSINKI
The last one is in mall called "Itäkeskus" and you get there by metro.
I have never bought glycerin but I think that you should ask it from pharmacy.
Fazerin isot levyt – 4.10.2009 20:36
Ostan niitä ihan huoletta kun Fazer on ne sivuillaan luokitellut erittäin vähägluteenisiksi.
Täältä voit tarkistaa mitkä Fazerin makeisista ovat gluteenittomia tai erittäin vähägluteenisia.
Fazer tuotehaku
Kikhernejauhot – 3.10.2009 17:17
Muutamissa ulkomaisissa leivontakirjoissa on gluteenittomissa ohjeissa korvattu vehnäjauho kikhernejauhoilla. Onko kukaan kokeillut tuota jauhoa leivonnassa? Mistä sitä saa?
Kävijäennätys! – 2.10.2009 11:00
Kun googlettaa sanan "gluteeniton" tulee glu.fi neljäntenä, aika hyvin! Edellä on vain pari reseptiarkistoa ja wikipedia.
Ääni kuuluviin! – 2.10.2009 09:33
annepanne kirjoitti:
Gluteenittomia leseitä? – 29.9.2009 13:54
Ainakin Virtasalmen viljatuotteella on tattarileseitä.
Virtasalmen viljatuote - Tattarilese
Tattarileseet Viljatuotteen nettisivuilla
Ilmeisesti Provenan kauraleseiden tuotanto on loppunu, kun ei ainakaan Provenan sivuilla olevassa tuoteluettelossa niitä ole. Harmi, en edes tiennyt että sellaisia on valmistettu kun oman kaupan hyllylle eivät koskaan ilmestyneet
Ammateista – 28.9.2009 19:02
Tuota kondiittorin ammattia olen itsekin miettinyt, mutta luovuin ajatuksesta. Sinälläänhän kondiittorin ei työssään tarvitse maistella tuotteita niitä valmistaessaan (ellei sitten kehitä jotain uutta leivonnaista, mutta silloinkin voi maistattaa muilla), mutta ongelmana on ehkä enemmänkin se työympäristö eli useimmiten leipomo. Leipomossa olen työskennellyt sen verran, että voin sanoa, että sitä jauhonpölyä todella on kaikkialla. Työvaatteet toki ovat erikseen, eli kotiin ei työvaatteissa lähdetä ja itse ainakin koin essun käyttämisen välttämättömäksi, jotta pystyin heittämään edes sen tauolla pois, jotten karista jauhoa eväisiini... Vuosien uraa leipomossa en jaksaisi edes ajatella, sitä pölyä tulisi siinä nielleeksi todella paljon.
Tokihan pelkkiin konditoriotuotteisiin erikoistuneissa paikoissa sitä jauhonpölyä on todennäköisesti vähemmän, mutta työnsaantimahdollisuudet tuollaisesta paikasta ovatkin sitten aivan toiset.
Oletko ajattelut että ryhtyisit yksityisyrittäjäksi mahdollisen kondiittorintutkinnon jälkeen? Monet alalle koulutusta saaneet tekevät tilaustuotteita kotonaan esimerkiki toiminimellä. Tuolloin olisi helpompi kontrolloida sitä jauhonpölyä ja voisi työskennellä vaikka hengityssuojaimen kanssa.
Kehitetään palvelua! – 27.9.2009 21:05
Kyllä tuo nyt on paremmin huomattavissa, länsimaiset ihmiset kun lukevat vasemmalta oikealle, niin tuonkin huomaa paljon helpommin tuolta vasemmalta reunalta.
Kehitetään palvelua! – 24.9.2009 18:47
Se kyllä helpottaisi huomaamista, nythän tuo palkki häviää noiden mainosten sekaan.
Uutuus pastaa Semperiltä – 24.9.2009 17:10
Citymarketissa oli pastahyllyllä jaossa semperin pastareseptejä vihkosia, josta huomasin, että Semperiltä on ilmestynyt uusi pastalaatu: Pappardelle leveä nauhapasta. Oletteko nähneet tätä jo myynnissä jossakin?
Pappardelle leveä nauhapasta
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.
Yksityisviesti
Lähetä yksityisviesti
Vinkkejä
136 vinkkiä
Tuotteita
22 tuotetta
Kuvia
190 kuvaa
Linkkejä
14 linkkiä
Keskustelu
629 viestiä, 55 aloitusta
Kommentit
139 kommenttia
Rekisteröitynyt
19.1.2009 22:18