Tete

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Niveloireet keliakiassa 19.2.2013 09:23

    Hei,ompa hyvä viestiketju aiheesta. myös minä olen kärsinyt niveloireista. Samoihin aikoihin kun keliaikia todettiin, niin minulta löytyi myös kihti. Olin pitkään luontaisesti gluteenittomalla dietillä ja oireet helpottuivat. Nyt olen muutaman kuukauden kokeillut vehnätärkkelystä sisältäviä gluteenittomia tuotteita ja oireet ovat palanneet. Tosin tuo kihtiruokavaliossa pysyminen on myös haasteellinen. Esim. sianliha selvästi lisää oireita. Myös minulla jalkapohjassa tulehdusoireita. Taidankin siirtyä takaisin luontaisesti gluteenittomalle. Kiitos vinkeistä!

  • Alkoholi 11.5.2012 23:12

    vielä alkon juomien värjäyksestä. Mitään suomessa myytäviä viskejä, konjakkeja tai muitakaan ei värjätä gluteenia sisältävillä väreillä. Kaikki muut alkossa myytävät juomat käyvät keliaakikolle paitsi oluet. ja sieltäkin löytyy gluteenittomia vaihtoehtoja.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s