Viljatuote

Profiili

Viljatuote
 • Enemmän minusta
  Virtasalmen Viljatuote Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus gluteenittomien myllytuotteiden valmistamisesta. Suomalaisella työllä haluamme tuottaa puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista maistuvia tuotteita asiakkaillemme ilman säilöntä- ja lisäaineita. Myös materiaalihankinnoissa suosimme mielellämme suomalaista.

  Kaikki tuotantotilamme ovat vain gluteenittomien tuotteiden valmistukseen ja kaikki tuotteemme ovat luonnostaan gluteenittomia. Omassa myllyssämme jauhamme tattaria ja riisiä, joiden lisäksi valikoimastamme löytyy runsaasti tuotteita maissista (GMO-vapaa), hirssistä, tummasta tefistä ja leivonnan apuaineena käytettävästä psylliumista. Lisäksi valikoimaamme kuuluu useita gluteenittomia kauratuotteita.

  Olemme kehittäneet oman tuoteperheen gluteenittomista jauhoseoksista, joita on kymmenen erilaista: Vaalea jauhoseos, Tumma jauhoseos, Pullajauhoseos, Rouheinen jauhoseos, Lettujauhoseos, Nokkoslettujauhoseos, Kaurajauhoseos, Härkäpapujauhoseos, Nokkos-siemenjauhoseos ja uusimpana Porkkanajauhoseos. Jauhoseokset on suunniteltu vaivattomaan leivontaan ravintoarvoja unohtamatta.

  Huolellinen omavalvonta ja säännölliset laboratoriotestit tuotteiden puhtaudesta takaavat elintarvikkeidemme turvallisuuden.

  VERKKOKAUPPA & MYYMÄLÄ

  Tilamyymälämme sijaitsee osoitteessa Suholanrannantie 231, 77330 VIRTASALMI.

  Myymälä on avoinna arkisin klo 9 - 15

  Meillä on myös omien gluteenittomien tuotteiden verkkokauppa, jonka löydät osoitteesta https://www.virtasalmenviljatuote.fi

  Löydät ajankohtaiset asiat meistä Facebookista ja Instagrammista nimellä Viljatuote.

  YHTEYSTIEDOT

  Info puh. 0208 348 000
  info@virtasalmenviljatuote.fi
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Tuoreimmat tapahtumat sivustolla 

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  10 vinkkiä

  Tuotteita
  19 tuotetta

  Kuvia
  1 kuva

  Linkkejä
  1 linkki

  Kommentit
  7 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  16.3.2009 12:38

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,029s