Zlatan

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5
 • Suomenlinna 9.7.2014 14:49

  Päätettiin perheen kanssa tänä kesänä olla turisteja Helsingissä ja päivän vietämme varmaan Suomenlinnassa.
  Onko kellään jotain suosikki-paikkaa siellä mistä helposti saa jotain hyvää gluteenitonta? Siellä on näköjään aika monta ravintolaa ja kahvilaa kuiteskin.

 • Paistotuoretta leipää cittarista 9.11.2012 20:08

  Löytyi omasta k-supermarketista tänään ja mukaan tuli gluteeniton saaristolaisleipä. Kiva vaihtelua syödä jotain mikä on just paistettu. Leipä tulee Ruotsista ja kaupan mukaan se tulee valmiiksi omassa paistopussissa joten he voivat paistaa gluttileivät samalla aikaa uunissa kun muutkin leivät. Hinta oli just alle 5 euroa. Kuten sanoin ihan ok-makuista ja voin hyvin ostaa uudelleen, nyt pitää vaan katsoa että miltä maistuu huomenna ja pysyykö rakenne vai tuleeko paljon muruja.

 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 15.12.2011 16:04

  Kylpylähotelli Caribiassa oli vuoden aikana tapahtunut suuri muutos, oliko se sitte se että ketju oli muuttunut Holiday Clubista Sokos-hotelliin tai mikä se sitten oli syy. Näköjään moni tässä on aiemmin kehunut Sokosta joten syy on varmaan siinä. Anyway, tällä kertaa kun kysyin tarjoilijalta gluteenitonta leipää hän vei minut ihan erilliseen pöytään jossa sitten oli erikseen pakattuna rolls foodin pari eri leipää, voipullaa, joku rahkapulla jne. Pöydällä oli myös mikro jonka päällä iso lappu että mikro on ainoastaan glut.tuotteiden lämmittämiseen.
  Oma voiaski löytyi myös.
  Lisäksi löytyi jottain keksejä ja mysliä muistaakseni. Itselleni tosi positiivinen yllätys, normaalistihan saa sen lautasen missä on pari leivänsiivua ja joku keksi.

 • Diili 4.10.2011 15:56

  Kyllä, heti reagoin siihen.
  Pitäisikö nyt sitten kattoa diili loppuun asti jos vaikka näkisi jonkun glut.tuotteen uudestaan?

 • Rice Krispies Gluten Free 26.8.2011 22:31

  Milloin luulette tämän tuotteen tulevan suomeen ja luuletteko että sillä on sama hinta kuten normaalissa rice krispissä kuten jenkeissä?
  Alla oleva teksti kopioitu ricekrispies-kotisivuilta:
  "After hearing from so many gluten-free families, we’re happy to bring you Rice Krispies® Gluten Free cereal. The new cereal is made with whole-grain brown rice and eliminates barley malt (the source of gluten in the original Rice Krispies® cereal). Our gluten-free option is produced in a separate facility, and each batch will be tested to ensure its gluten-free status. You’ll find Rice Krispies® Gluten Free cereal in the cereal aisle, right alongside the original Rice Krispies® cereal, and at the same price, too!"

 • Parhaat näkkileivät? 10.8.2011 21:35

  Arvaukseni on että kyse oli Wasan gluteeniton näkkileipä, lisää tietoja löytyy tuotteet sivuilta. Ennen vanhaan se oli se näkkileipä mikä kaikilla oli kun tulin kylään.

  Oma suosikki on Semperin ohut näkkileipä, Lantknäcke. Mites muilla?

 • Ravintolavinkkejä Eurooppaan? 3.6.2011 14:32

  Sorry,
  ei pysty auttamaan paljoakaan mutta Kööpenhaminassa on tullut käytyä monta monta kertaa silloin kun asuin Öresundin toisella puolella. Jotkut ravintolat ovat jääneet muistiin mutta kyllä se samalla tavalla kuten normaalisti menee eli ainaa pitää selittää. Tanskalaiset tosin ymmärsivät paljon paremmin minun suomenruotsiani kun ruotsalaisten riikinruotsia joten hyvin meni.

  Lounaalla käytiin usein semmoisessa paikassa kun Jensens Bofhus. Ketju jonka ravintoloita löytyy monta Köpenhaminassa ja halvat lounastarjoukset. Jotkut kastikkeet olivat silloin vehnäjauholla ja jotkut ei.

  Valitettavasti en muista niitä muita ravintoloita nimeltään.

 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 27.5.2011 14:09

  Käytiin pari viiikkoa sitten Rantasipi kylpylähotelli Aulangossa ja siellä oli tapahtunut parissa vuodessa sekää hyvää että on huonoa. Huonoa oli että ennen oli todella maukasta leipää tarjolla nyt se oli vaihdettu moilasen sämpylöihin. Hyvää oli että nyt oli lähes kaikki vaihtoehdot merkattu. Nyt löytyi esim glut.lihapullia sekä glut. mysliä sekä monta erisorttista keksiä ja muffinsseja omassa kulhossa. Se mitä pitii kysyä oli voinappeja mutta nopeasti tuotiin. Muutenkin toimi hyvin esim. lounaalla oli räiskäleitä muille niin gluttina sain suklaakakkua.

 • Vaalit 2011 20.4.2011 10:50

  Jezu kirjoitti:
  Zlatan kirjoitti:
  Ainakin yksi keliaakiikko pääsi eduskuntaan kun Jypin vanha maalivahti Sinuhe Wallinheimo sai tarpeeksi ääniä. Näin jonkun ohjelman noin 10 vuotta sitten ruotsin tv:stä jossa hän mainitsi että hänellä oli keliakia ja sen jälkeen olen yrittänyt seurata hänen edesottamuksiaan. Jotenkin vaan jää mieleen ne ihmiset jotka ovat samassa veneessä kuin itse on.

  Joo, muutama viesti vaihdeltiin Sinuhen kanssa ennen vaaleja. Pitäisikö tehdä Glu.fi:n puitteissa haastattelu herralle, että miten keliakia vaikutti huippu-urheilijan elämään? Kysymykset käyttäjiltä ja minä laittaisin ne eteenpäin

  Ei hassumpi idea! Miehellä on varmasti kokemusta monesta maasta ja miten esim. myöhäiset ruokailut otteluiden jälkeen saatin hoidettua venäjällä jne.

 • Matkalla Saksassa 18.4.2011 21:49

  Itse olen kyllä rauhassa syönyt sekä bratwursteja sekä currywursteja kun olen käynyt Berliinissä eikä ongelmia ole ollut.

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  32 vinkkiä

  Keskustelu
  44 viestiä, 5 aloitusta

  Kommentit
  13 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  6.8.2009 15:42

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s