honda

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 • Tuore diagnoosi ja oireet 1.6.2015 11:47

  suusq sinulla saattaa olla hoitovastiikoton keliakkia.. itselläni on se nimittäin hoito,gluteeniton ruokavaliolla ei ole merkitystä..tähän on tultu . kesti kaun saada siitä tutkimus tulos,,monta tähystystä ja koetta. liitännäis sairauksia on tullut sen myötä...suosittelen sinun jatkavan tutkimuksissa käyntejä ja kerro asiasta lääkärille, yritä kestää .

 • Tuore diagnoosi ja oireet 25.2.2015 14:53

  erittäin hyvä että asiat menevät oikeaan suuntaan,toivottavasti löydät semmoisen lääkärin joka ottaa asian vakavasti. sano niille sairaanhoitajille että menevät lukemaan oppikirjansa uudelleen ,ei pidä alistua heidän tahtoonsa ja varsinkaan keliakkiasta vanhentunutta tietoa . on olemassa uutta tietoa ja hoitoa sairauteen, kyllä se siitä lähtee sujumaan ...voimia...

 • Tuore diagnoosi ja oireet 24.2.2015 17:25

  itse olen saannut asian tuntevaa ja hyvää hoitoa ..hyvinkään aluesairaalassa..kiitos heille siitä..

 • Tuore diagnoosi ja oireet 24.2.2015 17:18

  suusq ne vitamiini arvot testataan laajan verikokeen tehdessä vaatii lääkärin lähetteen ladraan. uskon että saat lähetteen kun kerrot kyseisistä oireistasi merkit viittaavat vahvasti vitamiinien puutos tiloihin. sehän johtuu siitä kun mikään ei imeidy ohutsuolesta ei ravinto-saati sitten vitamiinit.. juo nestettä runsaasti mutta pikku kulauksin pitkin päivää tiedän kokemuksesta että jos juo vettä runsaasti kerrallaan jo vain tulee ulos nopeasti. vaaranako onkin nestetasapainon vajaus -nestehukka, joka on vaarallinen olotila..aiheuttaa muun muassa päänsärkyä.. B-vitamiinin vajaus aihettaa neurologisia oireita--huono muisti,apatia,unettomuus,päänsärky,voimattomuutta,ym. mene ihmeessä uudelleen lääkärille ja valita olemassa olevista oireista....kannattaa mennä välittömästi..vaatia hoitoa sairauksiisi..

 • Tuore diagnoosi ja oireet 24.2.2015 09:15

  suusg ensänkin vaihda lääkäri etsi semmoinen lääkäri joka ei syyttely sinua oireista. toseksi onkohan lääkäri tietonen että keliakkiassa on semmoinenkin muoto olemassa kun hoitoon vastiikoton kelia eli ruoka valion muutos ei tuota toivottua hoito tulosta. jos sinulla on kontrolli käynti sairaalassa niin keskustele asiasta lääkäreiden kanssa... itselläni on juuri yllä mainittu keliakia...eivät ole syytelleet ruokavaliosta. samalla kun käyt lääkärissä pyydä tekemään laaja verikoe jossa katsotaan vitamiini arvot..minulla ne olivat hurjan matalat, sen takia nykyisin saan A-D-E-B vitamiineja B-vitamiinin saan pistoksen 3kuukauden välein koko loppu elämäni..

 • Väärä positiivinen verikokeista? 17.12.2014 05:40

  aniemi hyvä että olet hoksannut aloittaa gluteenisen ruokavalion niin kauan kunnes todetaan keliakkia verikokeissa tai tähystyksessä niin pitää toimia . sitten vasta kun on todettu keliakkia niin sen jälkeen voi aloittaa gluteettoman ruokavalion..kyllä ne sairaalassa ohjaavat eteenpäin jatkoa ajatellen..

 • Gastroskopia gluteenittoman jakson jälkeen 9.12.2014 16:35

  kiessus ymmärrän tilanteesi hyvin en voi kun toivottaa että syy löytyy tähystyksessä, heliko,keliakia ovat muuten yhtiesiä tekijöitä..kulkevat käsi kädessä..

 • Gastroskopia gluteenittoman jakson jälkeen 9.12.2014 07:54

  kiessus todennäköisesti olet syönnyt gluteenitonta ruoka valiota liian pitkään,siinä mielessä että ohutsuolesi on parantunut jos ei näy nukkavaurioita tähystyksessä..suosittelen kertomaan lääkärille ennen tähystystä kyseisestä asiasta.. milloin ihmiset oppivat että on syötävä normaalisti ruokaa ennen tähystystä. jos alkaa omin päin gluteettoman ruokavalion on hyvin todennäköistä että kokeet ovat päin seiniä..kysykää vaikka lääkäreitä...

 • Keliakiaako?? 3.12.2014 17:21

  taru oletko tietoinen että keliakkia ja hammaskiilteen menetys,reikien tulo hampaisiin ovat yhteisiä tekijöiä keliakkiassa . itselläni ovat hampaat murentuneet suussa vaikka olen harjannut hampaani.. kysy vaikka lääkäriltä jos et usko....

 • Keliakiaako?? 26.11.2014 19:01

  tallulah kirjoittaa niin kuin se on,sitä minä just tarkoitin.kiitos tallulah että ymmärsit asian oikein..

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Keskustelu
  89 viestiä, 8 aloitusta

  Kommentit
  12 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  31.7.2011 12:28

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,018s