lepispe

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Mitä tulisi tehdä (gluteeniton olikin gluteenillis 22.2.2016 16:43

  Nuo hintalappumerkinnät on siitä hankalia, että ne tulee ketjun kautta. Käsittääkseni ketju saa tiedot tavaran toimittajilta (eli valmistajilta). Eli jos noita virheitä on hintalapuissa, niin sen myymälän väki ei ole syyllisiä siihen. Palaute toki lähtee myymälästä ketjuun ja sitä kautta uudet etiketit pitäisi tulla joka myymälään jossa kyseistä tavaraa on myynnissä. Näin siis ihannetapauksessa. Toki myymälässä saa itsekin otettua tuon gluteeniton merkin pois tuotetiedoista, mutta jos tieto ei mene eteenpäin, niin silloin näkyy siis vain ko. myymälässä. Eli jos haluatte varman päälle ottaa, niin palautetta hintalapuista voi antaa myös suoraan valmistajalle...

 • Gluteenitonta Suviseuroilla 3.7.2013 22:15

  Oli tuolla muutenkin otettu hyvin huomioon gluteenittomat tuotteet. myymälästä sai ostaa rieskaa, vuokaleipiä paria erilaisia, riisikakkuja, kolmea erilaista keksiä ja joitain pullia / viinereitä. Enemmän siis tarjontaa kuin monessa keskivertokaupassa. Oli tosi mukava yllätys näin uuden keliakikon islmin.

 • Testaamaan Semperin 2013-uutuuksia 30.6.2013 20:35

  Täältähän se selitys löytyikin, kun reissusta tultiin ja postilaatikossa oli pakettikortti (toinen tuli viikolla ja tuotteet haettu). Pitääpä huomenna hakea muffinsit maisteltavaksi.

 • Gluteenitonta leipää taviksille? 4.10.2012 17:09

  Ei mullakaan tosiaan muuten tuo käy järkeen, kuin että olisi varoitellut ettei kannata lasten alkaa syömään pelkästään "minun" leipiä. Yritin vaimolta kysellä tarkoittiko tätä, mutta hällä jäi se mielikuva, ettei lapset saisi ollenkaan leipiäni syödä... No mene ja tiedä mitä tarkoitti, pitää kysyä itse jos joskus joutuu tk:ssa käymään...

 • Gluteenitonta leipää taviksille? 3.10.2012 22:25

  Tervehdys!

  Lääkäri soitteli minulle tiistaina, että tähystyslöydös on positiivinen, joten olen nyt sitten virallisesti keliaakikko. Satuin tuossa nettiä selaillessa löytämään tämän sivuston ja heti pitää kysyä teiltä, että oletteko kuulleet seuraavasta:
  Vaimoni kävi tänään terveyskeskuksessa omilla asioilla ja oli tullut sairaanhoitajan kanssa puhetta tästä keliakiasta. Sairaanhoitaja oli varoittanut, että muut eivät sitten saa syödä minun leipiä, koska se on heille vaarallista!?!
  Vaimo ei muista enää perusteluja, mutta minun järkeen tämä ei käy, onko jollain tietoa aiheesta?

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Kuvia
  1 kuva

  Keskustelu
  5 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  7 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  1.10.2012 21:29

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s