mt10

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenia/gluteenittomuus unissa? 2.9.2012 14:22

  Hih, juuri viime yönä näin unta, että söin pitkopullaa ja vasta sitten jälkikäteen tajusin, että se olikin tavallisista vehnäjauhoista tehty. Mulla on näitä unia ollut nyt vuoden verran ja diagnoosi tehtiin 2007. Samassa unessa söin jäätelöä ja vasta jälkikäteen tajusin, että siinä oli pähkinää. Olen myös pähkinäallergikko. Hauska kuulla, että muillakin on tällaisia unia

 • Schärin tuotteiden pakastaminen 15.2.2012 13:34

  Olen pakastanut ja mielestäni ihan ok ovat olleet sulatettuina. Parempaa kylläkin, jos sulatuksen jälkeen paahtaa.

 • Erikoista toimintaa Atrialla 8.7.2011 23:42

  Laitoin Atrialle viestiä kyseisestä aiheesta jokunen viikko sitten ja sain seuraavan vastauksen:

  "Kiitos viestistänne Atrian kuluttajapalveluun. Olemme erittäin pahoillamme tuotteemme aiheuttamasta harmista. Palautteenne koski pakkauksiemme gluteeniton-merkintöjä. Atria 700g BBQ-marinoitu Broilerin Grillileikkeen tuoteselosteessa on mainittu, että tuote saattaa sisältää gluteenitonta vehnää. Vehnä on tällöin fermentoitunutta ja gluteeni hajonnut aminohapoiksi tai sitä on tuotteessa niin vähän, että tuote voidaan merkitä gluteenittomaksi. Noudatamme pakkausmerkinnöissämme EU:n lainsäädäntöä, ja koska vehnä itsessään on allergisoiva aine, tulee pakkausselosteessa aina mainita vehnä, jos tuote sitä sisältää.

  Välitän viestinne eteenpäin tuotekehitykseemme ja tuoteryhmäpäälliköille."

 • Ruskeakastike 19.4.2011 11:33

  Hei!

  Olen tehnyt - ja juuri parhaillaan lounastankin - ruskean kastikkeen Semperin Grov Mixistä. On onnistunut tosi hyvin ja tulee maukasta.

  Kakkuasiaan minäkin kaipaisin valistusta. Etenkin, jos tekee täytekakkupohjaa. Kuivat kahvikakut ovat pysyneet kasassa tähän mennessä melkein aina, mutta kakkupohjat ovat olleet täysiä fiaskoja.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  2 vinkkiä

  Linkkejä
  1 linkki

  Keskustelu
  4 viestiä

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  27.5.2010 16:40

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s