nahkiainen

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Pojan 11v keliakia arvot 27.5.2018 20:42

    Kiitos, tänään tein ensimmäisen gluteenittoman raparperipiirakan, ja täytyy sanoa etten kyllä tavallista enää syö itsekkään,oli niin hyvää. Samoin tei makaronilaatikon ja poika tykkäsi. Kyllä tämä tästä alkaa hahmottumaan,kauppareissu on pidentyny puolella kun tarvii olla tarkka, tänäänkin mietin jäätelöitä, lähinnä litran pakkauksia, enkä sit ottanut kun en ollu ihan varma. Näköjään tarvii kaikki etsiä valmiiksi ennenkuin menee kauppaan.

  • Pojan 11v keliakia arvot 25.5.2018 12:25

    No, tähän en saanut koskaan vastauksia, mutta nyt ollaan niin pitkällä että gastroskopia tehty ja diagnoosi varmistui eilen. Olikin jo tehnyt tuhoaan ja tulehdusta suolinukassa. Mutta nyt opetellaan uusi elämä täällä. Paljon on kysymyskiä, ja epävarmuttaa mitä voi syödä ja mistä tulee oireita, vaikka olisikin gluteeniton merkki. Lääkäri sanoin ettei jauhopölyäkään saa päästä pojan ruokaan. Kiitos jos jaksat tähän kommentoida

  • Pojan 11v keliakia arvot 4.4.2018 10:39

    Heipasan, täällä uusi äiti ihmettelemässä. Poikani on atoopikko, astmaatikko, ja siitepöly-eläin allergikko, ollut koko pienen ikänsä, niin ja laktoosi-intorelanssi myös. Nyt sitten löytyi tuo keliakia, siis nyt vasta käytiin verikokeissa ja se s-tTGAbA oli 74, lääkäri piti 100% varmaksi keliakiaa, jo oireidenkin perusteella, jotka ovat todella moninaiset: nivelkivut, iho-oireet, ne tosi pahat,päänsärkyä, vatsaoireita, tosin niitä vähemmän, ja totaali väsymys. Nyt sitten odotellaan sinne tähystykseen pääsyä, toivottavasti pian että päästään aloittamaan tuo gluteeniton ruokavalio. Kauankohan tuohon mahtaa mennä ennenkuin tulee kutsu? Entä miten tuon ikäselle tehdään tuo tähystys? Kiitos vastauksista etukäteen. Olen hieman hämilläni tästä vielä..

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,039s