nissanmicra

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenitonta Cortinassa 20.2.2012 15:18

  Vietin viikon 7/2012 Italiassa, Cortina d'Ampezzossa laskien upeita rinteitä, upeissa maisemissa. Toiseksi viimeisenä iltana olimme syömässä ravintolassa nimeltä al Passetto. Olin valinnut ruoan ja sanoin tarjoilijalle italiaksi Io sono celiaka (olen keliaakikko), tarjoilija toikin minulle ruokalistan, joka oli tarkoitettu keliaakikoille eli gluteeniton lista. Listassa oli varmasti yli 20 pizzaa, pastoja, salaatteja, liharuokia ja jälkiruokia. Olin Italiassa ja sain italialaista pizzaa! Mikä onni ja autuus. Kyseisen ravintolan osoite on Via G. Marconi, 8 32043 Cortina d'Ampezzo BL-Italy. Paikka on linja-autoasemaa vastapäätä. Löytyy paikkakunnalta helposti. Suosittelen!

  terveisin Pilli

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  5 vinkkiä

  Keskustelu
  1 viesti, 1 aihe

  Kommentit
  3 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  10.11.2008 17:01

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s