vitas

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • VAROITUS: Soijarouheessa gluteenia 1.9.2014 14:53

  korpirisukko kirjoitti:
  Kysynpä samalla, vitas osannee vastata tai joku muu. Mutta onko VitaSeegen VegeSun soijapapuhiutaleet gluteenittomia?

  Pakkauksesta ei löydy gluteeniton-merkintää, ainesosat on sinänsä ok, mutta näissä nyt tulee oltua tarkkana juurikin kontaminaatioriskin vuoksi.

  Hei
  Pahoittelen viivästynyttä vastaustani. Emme voi taata tämän tuotteen gluteenittomuutta, koska ko. tuotteen raaka-ainetoimittajan tuotantolaitoksella käsitellään gluteenia sisältäviä viljoja samalla pakkauslinjalla. Ristikontaminaatio on mahdollista.

 • VAROITUS: Soijarouheessa gluteenia 4.6.2014 13:14

  korpirisukko kirjoitti:
  Ostin sellaisen pussin, jossa parasta ennen merkintä on 070416. Kuitenkin joku oli mustalla tussilla yliviivannut pakkausmerkinnän, jossa luki gluteeniton. Huomasin vasta kotona tuon yliviivauksen ja olin vain lukenut ainesosaluettelon. Ainesosaluettelossa luki soijapapu ja sokerikulööri. Tuntuu, että tuo rouhe jää syömättä. Mutta miksi mustaa tussia on käytetty tähänkin erään? Luulisi että virhe on korjattu jo?

  Aivan oikein. Mainitsemasi virhe oli yhden erän ristikontaminaatio soijapapujen kuljetuksen aikana. Sekä soijapapu että sokerikulööri ovat gluteenittomia ja tuotteet valmistetaan tuotantolaitoksessa, jossa käsitellään vain soijaa. Yhdestä ristikontaminaatiotapauksesta johtuen valmistaja suhtautui asiaan vakavasti ja poisti ”gluteeniton”-merkinnän pakkauksesta kokonaan. Koska tuotannossa asian vireilletulon aikoihin oli vain etikettejä ”gluteeniton”-merkinnällä ja tuotteet piti saada kauppoihin, päätti valmistaja yliviivata tussilla tuon merkinnän. Korostan, että yliviivaus on tehty pakkauslinjastolla eikä myymälöissä. Tuote on gluteeniton ohjeen mukaisesti valmistettuna, vaikka ”gluteeniton”-merkintä on poistettu pakkauksesta.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s