Elinan kotileipomo Jytteperunarieska, 220 g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Elinan kotileipomo Jytteperunarieska, 220 g

Luontaisesti gluteenitonta rieskaa. Pakkauksessa on 4 palaa isosta rieskasta. Hyvin ohutta, joten rakenne kaipaisi lisää mehevyyttä. Aineosaluettelossa ei mainintaa Jytte-jauhoista, vaikka nimen perusteella tässä voisi niitä ollakin. Rieskaksi hinnakasta.

Pakkaukseen on merkitty tuotteen gluteenittomuus. Pakkauksessa ei ole lainkaan ruotsinkielistä tuoteselostetta. Kuva Internetistä, kuvassa todennäköisesti muuta rieskaa, joka ulkonäöllisesti muistuttaa tätä tuotetta.

Sisältö
Vesi, perunahiutale (peruna 24 %), täysjyväriisijauho, maissijauho, tattarijauho, sokerijuurikas, psylliuminkuori, sakeuttamisaineet (tarakumi, johanneksenleipäpuujauhe ja ksantaanikumi), suola (1 %).

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää: energiaa: 156 kcal/ 654 kJ, proteiinia: 3,3 g, hiilihydraatteja: 34 g, josta laktoosia 0 g, rasvaa: 0,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g, ravintokuitua: 4,1 g, natriumia: 0,4 g.

Allergiainfo
Maidoton.

 • Valmistaja
  Elinan kotileipomo
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  4,75 euroa.
 • Ostopaikka
  K-Supermarket Kamppi, Helsinki, Suomi.
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  LG1982 
 • Lisätty
  10.3.2011 21:13

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s