MixWell MixWell jauhoseokset

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
MixWell MixWell jauhoseokset

Ihanaa. MixWellin tuotteet on kohta saatavilla myös Suomessa! Olen kokeillut ja on pakko sanoa että on paras gluteeniton jauho mitä olen kokeillut! toutesarjassa löytyy perusjauhoja vaalea sekä tumma, gluteeniton ja laktoositon jauho sekä luontaisesti gluteeniton jauho.. Löytyy myös erilaisia jauhoseoksia esim. erilasia leipiä ja muffinsseja, jotka ovat tosi helppoja käyttää ja lopputulos on aivan mieletön!

 • Valmistaja
  MixWell
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (7)

 • Suviih  11.8.2012 22:09

  Jos kopioit sen suoraan blogista, niin siitä pitää poistaa ne välilyönnit (ovat siinä roskapostin ehkäisemiseksi).

 • GluteenitonMia 11.8.2012 20:16

  Se on kyllä totta joo! Yritin äsken lähetää sinulle Suvi s-postia mutta näyttä siltä että osoite ei toimi?! (otin sen sun blogista!)

 • Suviih  11.8.2012 20:09

  Kokeilin sitä tavallista. Tein mustikoilla, suklaalla ja ihan naturelleja. Olen tottunut leipomaan kaiken alusta asti, joten näistä valmistuotteista huomaan aika herkästi eron sellaisiin, joissa on munat ja sokeri vatkattu jne. Noita muita jauhoja pitää kuitenkin testailla

 • GluteenitonMia 11.8.2012 19:33

  Ahaa Suviih. Kokeilitko siitä tavallista vai suklaamuffinssit? Mielestäni se on aika mitätön jos syö se ihan noin vaan, mutta on herkullinen jos lisää vaikkapa sitruuna, suklaapaloja tai vaikkapa mustikoita. Suklaamuffinssimix on mielestäni tosi hyvä ilmankin mitään lisukkeita Suosikkini on ilman muuta Täysjyväleipämix! Jauhot on mielestäni tosi hyviä, leivon kuitenkin sen verran että on päässyt kokeilemaan monta erilaisia sortteja..ja MixWellin jauhoista saan mehevän tuloksen.

 • Suviih  11.8.2012 15:35

  Noita muffinssijauhoja kokeilin kun tuli ostettua Haaparannasta. Ihan ok, mutta ei niin erityinen että ostaisin. Paremmat muffinssit tulee ihan perusjauhoilla. Noita tämän tuotesarjan perusjauhoja voisi kyllä kokeilla kunhan tulevat myyntiin Suomessa.

 • GluteenitonMia 7.8.2012 13:29

  Pikku hiljaa syksyn aikana toivottavasti löytyy K- ja S-ketjun kaupoissa. Voit jo käydä tutustumassa ruoka-allergia.com sivulla.

 • carietta 7.8.2012 13:10

  Onko tietoa mihin kauppoihin tulevat myyntiin?

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s