Semper Pizzapohjat, 2 x 150 g

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Semper Pizzapohjat, 2 x 150 g

Gluteenittoman pizzan tekeminen on nyt helppoa. Valitse sopivat täytteet ja paista. Voit ottaa pohjan mukaan vaikka pizzeriaankin! Pizzapohjat löytyvät kaupassa leipäosastolta, vakuumi- pakattujen pizzapohjien joukosta.

Kokeile pizzapohjia ja ylläty niiden rapeudesta. Pizzapohjasta saa helposti myös pikaleivän, sivele pohjan päälle hieman margariinia ja mausta valkosipulilla, herkkullista!

Sisältö
Gluteeniton jauhoseos (vehnätärkkelys, rasvatonmaitojauhe, sokeri, sakeuttamisaine (E412, E464), nostatusaine (E575, E500), suola, kivennäisaineet (rauta), vitamiinit (tiamiini, riboflaviini, niasiini, B6), vesi, hiiva, kasviöljy (rapsi), suola, sokeri, emulgointiaine (E472e, E471), säilöntäaine (E296).

 • Valmistaja
  Semper
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (1)

 • Izmo 8.7.2009 00:22

  Näin hyviä pizzapohjia en ole saanut mistään. Oikeastaan nämä ovat pannupizzapohjia mutta suosittelen vilpittömästi. ...jäk, jäk, jäk, hintahan on mitä on...

  Uskoisin että me kaikki olemme tyytyväisiä siihen että hyviä gluteenittomia tuotteita saa. Ja toisekseen, saammehan tuon ruhtinaallisen korvauksen 21 e / kk.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  semper
 • Lisätty
  5.3.2009 15:49
 • Muokattu
  25.1.2010 14:05

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s