Semper Pofiber perunakuitujauhe, 125 g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Semper Pofiber perunakuitujauhe, 125 g

Perunakuitujauhe valmistetaan erityisellä valmistusmenetelmällä puhdistamalla ja kuivaamalla perunaa ilman kemiallisia lisäaineita. Semper Pofiberin ravintokuitupitoisuus on 70 %. Siitä kaksi kolmasosaa on liukenematonta kuitua ja yksi kolmasosa vesiliukoista kuitua.

Kuidun vaikutukset elimistössä

Liukenematon kuitu ehkäisee ummetusta. Lisäksi liukenematon kuitu lisää paksusuolen bakteerien aineenvaihduntaa ja sillä on edullinen vaikutus suoliston terveyteen.

Veteen liukeneva kuitu hidastaa ravintoaineiden imeytymistä, mikä esim. tasaa veren sokerin vaihtelua. Kuidut vaikuttavat rasva-aineenvaihduntaan sitomalla kolesterolia ja suoleen erittyviä sappihappoja. Tämä voi näkyä seerumin kolesterolipitoisuuden pienenemisenä.

Sisältö
Kuivattu perunakuitu, valmistetaan perunasta ilman lisäaineita. Ravintokuitua 70%.

 • Valmistaja
  Semper
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (1)

 • Reetta  20.3.2009 22:19

  Pakkauksessa on tosi hyvä lihapullataikinaohje, jolla saa erittäin maukkaita lihapullia. Mausteita vaihtelemalla saa eri makuja.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  semper
 • Lisätty
  3.3.2009 16:27
 • Muokattu
  25.1.2010 14:41

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s