Zatecký pivovar Celia gluten-free lager beer 4.5% 0.5L pullo

Gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Zatecký pivovar Celia gluten-free lager beer 4.5% 0.5L pullo

Tällainen tsekkiläinen tuttavuus osui aivan sattumalta silmään Hakaniemen Sokoksen yhteydessä olevassa S-Marketissa. En ole vielä ehtinyt testata, mutta mahtavaa, että Suomeen on saatu taas uusi gluteeniton olut myyntiin. Oletteko nähneet tuotetta myynnissä muualla?

Sisältö
Vesi, mallas, humala

Ravintosisältö
Proteiinia 0,25mg/100ml, sokereita 4.5g/100ml, rasvaa 0g, energiaa 175kJ/100 ml.

Allergiainfo
Gluteenia alle 5.0 ppm.

 • Valmistaja
  Zatecký pivovar
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  3,29 euroa
 • Ostopaikka
  Hakaniemen S-Market
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (4)

 • Suksuna 27.11.2019 18:52

  Meinasi itku tulla kun lääkäri sanoi että minulla on keliakia puoltoista vuotta sitten. Eka ajattelin hei hei pitsa, hampurilaiset ja olut.
  Sitten tein tutkimusta. Ostin erilaisia glutenittomia oluita ja istuin ystävieni kanssa maistelemaan. Kaikki antoivat tälle top 1 paikan kaikista 12 erilaisesta oluesta. Suomalaiset glutenittomat oluet olivat suurin pettymys. Itse vanhana karhun suurkuluttajana tykkään vaaleasta mallaksisesta oluesta. Celia osui lähelle sitä. Ainoa mikä ei celiassa ollut niin se mallaksen maku. Mutta kunnon lageri se on maku hyvä ja ei outoja sivumakuja. Puhdas, kaunis elegantti ja sopii suomalaiseen makuun. Kallis on mutta jos haluaa sauna oluen olevan hyvä niin tässä tsekit ovat onnistuneet. Hatun nostot!

 • Kimble65 9.12.2012 20:13

  S-ryhmän kaupoista näkyy löytyvän aika yleisesti.

 • Kimble65 20.5.2012 22:01

  Sitä löytyi myös Ylöjärven S-Marketista. Maistui ruohonleikkuun päälle taivaalliselta... Eli mielestäni aika lailla siltä, kuin tsekkiläinen vaalea lager yleensäkin; maltaisempi maku kuin kotimaisissa oluissa, hieman suuta kuivaava jälkimaku. Jos haluaa oluensa oluen makuisena, voin suositella tätä.

 • Jezu  20.5.2012 18:22

  Tuli eilen Venäjä-nöyryytyksen yhteydessä maisteltua tämä ja kyllähän sitä joi. Ei mikään tajunnan räjäyttävä kokemus, mutta ihan ookoo.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  Jezu 
 • Lisätty
  19.5.2012 14:08

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s