Gluteenitonta Crowne Plaza Liègessä

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Gluteenitonta Crowne Plaza Liègessä

Majoituimme Liègessä Crowne Plaza Liège -hotelliin, jonka Ô Cocottes -brasseriassa keliaakikon tarpeet otettiin hienosti huomioon.

Tarjoilijat puhuivat hyvää englantia, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys Belgiassa. Menut olivat vain ranskaksi, mutta sen verran ymmärsin, että olin tilaamassa liha-annosta. Pienen neuvottelun jälkeen annos päätettiin tehdä ilman kastiketta. Kohtuullisen odottelun jälkeen annos saapui pöytään ilman kastiketta. Kastike oli jätetty pois myös salaatistani. Seuralaisen liha-annos ja salaatti tulivat molemmat kastikkeiden kera. Kertoivat myös perunalisukkeen olevan gluteeniton. Pienenä virheenä toinen tarjoilija toi tavalliset alkupalaleivät molemmille.

Ruoka oli herkullista ja varsin edullista. Pääruoka maksoi 19 euroa, mutta viinit 8 euroa ja vesipullo 5.5e! Palvelu ja puitteet olivat juuri sitä mitä 5 tähden majapaikassa kuuluukin olla. Voin suositella vanhan kartanon kuoriin rakennettua hotellia muutenkin, vaikka uima-allas olikin remontissa juuri vierailumme aikana ja sauna oli ns. ranskalaista höyry-mallia

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Vinkkejä samasta maasta

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s