Gluteenitonta olutta ja siideriä Liègessä

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Gluteenitonta olutta ja siideriä Liègessä

Päädyimme Le Vaudrée 2 ravintolaan sattumalta metsästäessämme siideriä Liègestä (ei muuten ole helppo tehtävä irkkupubien myydessä eioota). Seuralainen huomasi sattumalta Strongbow-logon ravintolan seinästä.

Ensimmäisellä kerralla nautiskelimme vain siideriä, joka tarjoiltiin kuohuviinilaseista. Paikka piti sisällään valtavan olutvalikoiman lisäksi myös ruokaa, joten päätimme kokeilla syömistä seuraavalla vierailulla.

Keliakialapun esittely aiheutti ihmetystä ja kysymyksen voinko syödä pastaa. En. Puolin ja toisin ihmeteltiin mikä on homman nimi, mutta sain lopulta herkullisen lihavartaan majoneesi-dipin kera. Dippi oli erillisessä kupissa ja jäi syömättä. Varsinainen kastike oli jätetty pois annoksesta. Toivat myös oliiviöljyä josta tiedustelivat erikseen voinko syödä sitä. Kyllä. Kun ruoat oli tuotu, tarjoilijalle oli vihdoin kirkastunut mistä on kysymys, hänen tullessa esittelemään gluteenittomia Damm Daura ja Mongozo -oluita. Pitihän herkullista Dauraa maistaa pitkästä aikaa.

Alun sekaannuksesta huolimatta paikasta jäi ihan positiivinen fiilis ja voisi hyvinkin käydä uudelleen, jos Liegeen eksyy. Tämä ravintola on merkitty myös Liègen Wikitravel-sivun juomapaikkojen listalle ykköseksi.

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Vinkkejä samasta maasta

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Lisätiedot

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s