Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin nimi

Glu.fi-käyttäjärekisteri

Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioita hoitava henkilö

Jesse Valli, rekisteri@glu.fi

Rekisterin pitämisen peruste

Glu.fi-palveluun rekisteröityneen käyttäjän (jäljempänä Käyttäjä) suostumuksella tapahtuva Glu.fi-verkkopalveluun sekä siihen kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä Palvelu) liittyvä henkilötietojen käsittely.

Rekisterin käyttötarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien käyttäjäsuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa käsitellään yhteys-, tunnistautumis-, ja käyttötietoja. Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Palvelun omissa rekistereissä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

Tietojen luovutus

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta tiedot saattavat fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla (myös Euroopan unionin ulkopuolella), joista niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.

Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään Palvelun tietokantaan, joka on palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattu. Tietokanta sijaitsee lukituissa ja vartioiduissa tilassa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Ota tässä tapauksessa yhteys sähköpostitse osoitteeseen rekisteri@glu.fi.

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae kaikkialta

Lisätiedot

Kirjoja edullisesti

Helposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalioHelposti maukasta - luontaisesti gluteeniton ja maidoton erityisruokavalio
Leivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalioLeivo arkeen ja juhlaan - vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio
Leivo gluteenitonta. Herkkuja koko perheelle.Leivo gluteenitonta. Herkkuja koko perheelle.
Minulle myös! - herkullista gluteenitonta ruokaaMinulle myös! - herkullista gluteenitonta ruokaa
Gluteenitonta ruokaa koko perheelleGluteenitonta ruokaa koko perheelle


Uusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.