Glu.fi:n mainostaminen

Jotta Glu.fi:stä saataisiin mahdollisimman laaja, kaikkia keliaakikkoja hyödyttävä palvelu, tarvitaan mukaan mahdollisimman paljon tietojaan jakavia ihmisiä. Täältä löydät vinkit, kuinka voit tehdä sivustoa tunnetuksi ja siten saada lisää väkeä mukaan palveluun.

Muista kertoa Glu.fi:stä vain sopivassa asiayhteydessä - toisille keliaakikoille tai muille asiasta kiinnostuneille.

Näin teet sivustosta tunnetun

Keskustelut ja foorumit

Keliakiaan liittyvät keskustelualueet tai keskustelut ovat oiva tapa tehdä sivustoa tunnetuksi. Voit esimerkiksi laittaa allekirjoitukseesi linkin Glu.fi:hin sekä kertoa keskusteluissa Glu.fi:stä löytyvistä, hyödyllisistä sisällöistä. Kerro sivustosta kuitenkin vain oikeassa asiayhteydessä, muulloin sillä on todennäköisesti vain negatiivisia vaikutuksia.

Viidakkorumpu soimaan

Kerro sivustosta kaikille tutuille keliaakikoille ja läheisillesi, jotka ovat kiinnostuneita keliakiasta. Moni voi löytää kaipaamaansa vertaistukea juuri Glu.fi:n yhteisöstä. Keskustelua keliakiasta syntyy mitä moninaisemmissa paikoissa ja silloin on aina hyvä paikka mainita palvelusta.

Voit käyttää myös Kerro kaverille -toimintoa.

Tutuille ulkomaalaisille keliaakikoille voi vinkata Glu.fi:n englanninkielisestä versiosta: Glu.fi International.

Facebook

Kun "kaikki" ovat jo Facebookissa, myös siellä kannattaa kertoa Glu.fi:n olemassaolosta. Tässä muutamia tapoja:

Lisää linkki kotisivuillesi

Voit liittää sivuillesi alla olevan bannerin tai tehdä tekstilinkin osoittamaan Glu.fi:hin.

Tekstilinkki

Glu.fi - Gluteeniton nettiyhteisö

Banneri, 468 x 60


Painike, 140 x 60


Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,021s