Aaty

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Lisää gluteenittomia oluita 18.12.2009 15:18

  Jezu kirjoitti:
  porajata kirjoitti:
  Tuo EU-asetus vähän mietityttää...

  Jos sisältää alle 20 mg/kg niin mielestäni ei ole suoranaista määrällistä rajoitetta

  Niin, eikös gluteenittomaksi määriteltyjä tuotteita voi vetää niin paljon kuin jaksaa?

  Mikä mahtaa olla nykyään Keliakialiiton kanta näihin alle 20ppm oluisiin? Saako juoda enemmän kuin 0.66 litraa vuorokaudessa?

  Nokian panimo sai muuten jo lisättyä oluensa Glu.fi:n Tuotelistaukseen. Ei muuta kuin arvioimaan ja antamaan kommentteja.

  Minusta tuntuu että 0.66L on vaan yleinen suositus päiväannokseksi. Niihän se taitaa olla terveilläki. ei liity mitenkään keliakiaan. Tietenkään ei kannata mitää korillista päivässä juoda. Ainakaa jokapäivä

 • Lisää gluteenittomia oluita 9.12.2009 16:00

  Jeps. Nyt alkaa olemaan oluissakin valikoimaa. Vielä kun ruisleivän toteaisivat gluteenittomaksi

 • Saattaa sisältää... 9.12.2009 15:57

  carsu: Missä jutussa tuo oli, kun en itse löytänyt muuta kuin maininnan fazerin suklaitten kohalla? Minulle ravitsemusterapeutti sanoi, että saisi syödä "saattaa sisältää" tuotteita, kunhan ei iha jokapäiväiseksi tavaksi ota

 • Lisää gluteenittomia oluita 9.12.2009 11:20

  http://www.ruokala.net/uutiset/2009/12/keliaakikoille-lisaa-gluteenittomia-oluita

  Pitänee kyllä heti mennä kaupasta ostaa kyseisiä oluita maistiaisiksi viikonlopuksi. Enpä tainnut terveenäkään nuita vielä maistella.

 • Mitä kaipaatte entisestä elämästä? 1.10.2009 21:03

  Jezu kirjoitti:
  Aaty kirjoitti:
  Ja tietenki tuo olusten rajoittaminen kyrsii. Vaa kaikkeen sitä tottuu ja onneksi nuo krapula-aamut ja baari-illat ovat aika vähäsiä nykyisin.

  Sun pitää kato valita oikeita oluita

  Tässä listaa myös luontaisesti gluteenittomista:

  Lista gluteenittomista oluista


  Juu kyllä noita on tullut maisteltua, mutta kyllä ne aika vähissä on. Tänään tuli taas suuren suuri v*tutus kun kävin töistä tullessa auto mäcillä ja tilasin 2 gluteenitonta juustohampurilaista. Voitte arvata että oli nälkä, kun ei tullut kokopäivänä juuri syötyä. Kotiin tullessa pussista paljastui 2 normaalia juustohampurilaista. Kyllä teki mieli mennä tunkee ne hampurilaiset sen myyjän suuhu.

 • Mitä kaipaatte entisestä elämästä? 30.9.2009 21:16

  Itsellä on krapula-aamuina ongelmia, kun ei itse jaksais väsätä mitää herkkua. Onhan nuita kebebbiloita ja jopa gluteenittomia pizzojakin, mutta ei ne vastaa normi pizzaa tai GRILLLI ruokaa. Samoin yöllä on vaikeaa löytää hyvää suuhun pantavaa. Ja tietenki tuo olusten rajoittaminen kyrsii. Vaa kaikkeen sitä tottuu ja onneksi nuo krapula-aamut ja baari-illat ovat aika vähäsiä nykyisin.

 • Hemoglobiini 30.9.2009 21:04

  158 taisi minun hb olla, pari viikkoa diagnoosin jälkeen mitattu. D vitamiini ja kalsium oli viitearvojen alapuolella, mutta ne ois varmaan ollut ilman keliakiaaki. Nyt kovasti koitettu kalsiumlisää popsia pilleristä

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,049s