Annu

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Mistä vakuumipakattua tummaa viipaleleipää? 11.1.2010 10:19

  Valitettavasti en millään muista minkä merkin leipä on kyseessä (ehkä Schär), mutta etsinnässä on siis kauan pakkauksessaan huoneenlämmössä säilyvä tumma viipaleleipä. Viipaleet ovat hyvin ohuita ja neliön muotoisia, jotka ovat vähän liimautuneita toisiinsa. Leipä todella maukasta ja siis tummaa. Matkaa varten on etsinnässä. Aikaisemmin olen nähnyt ainakin Prismassa, mutta eilen en löytänyt. Vinkkejä Helsinki/Vantaa -akselilta jos löytyy. Kiitos!

 • Schärin uutuudet 11.1.2010 10:10

  Uutuuksia en ole päässyt vielä kokeilemaan, mutta ainakin tuo jo jonkin aikaa kaupoissa ollut Ciabatta osoittautui erittäin hyvänmakuiseksi leiväksi uunissa paistamisen jälkeen. Nam!

 • Lentokoneruoat ei enää gluteenittomia? 5.2.2009 10:56

  Finnairin lomalento palveli hyvin kunhan ruoka oli etukäteen tilattu. Hyvin pikaisilla äkkilähdöillä kannattaa ottaa omat eväät .

  Lufthansa tarjoili oikein hyvän gluteenittoman ruuan lennolla Atlantin yli, kuten myös United Airlines.

 • Gluteenitonta Kanarialla? 5.2.2009 10:50

  Tammikuussa vierailin Gran Canarialla. Majoitus oli Maspalomasin alueella, jossa ruokakauppojen tarjonta painottui lähinnä riisikakkuihin, eli en ollut aluksi kovin innoissani. Reissulla kun käytiin vaellusreiteillä eväiden kanssa. Retkieväät riisikakuista? Ei minun suosikkini...

  Ihan sattumalta tuli eteen gluteeniton puoti!!! Puoti sijaitsee Vecindarion kylässä moottoritien varrella. Paikassa on iso ostoskeskus, johon pääsee paikallisbusseilla. Ostoskeskukselta taksi puodin luo maksaa varmaan muutaman euron. Puoti sijaitsee yksisuuntaisella ihan hyvän kokoisella kauppakadulla ehkä noin kilometrin päässä moottoritieltä. Puodilla on iso gluteeniton-merkki kadulla kylttinä.

  Puodilla on nettisivut, mutta niiden anti rajoittuu sähköpostiosoitteeseen.
  http://www.glutencero.com

  Valikoimaa oli runsaasti ja uusia merkkejä. Pakasteesta sain mm. erinomaiset retkieväspatongit, pitsaa ja pullaa. Lisäksi oli paljon keksejä, makarooneja, jauhoja ja vakuumipakattua leipää. Shär oli edustettuna, mutta itse kokeilin italialaista vakuumipakattua paahtoleipää ja tykkäsin kovasti!

  Koska nettisivuilta ei tietoa juuri saa (ja puoti on siis avattu, oli ainakin tammikuussa 2009 auki), laitan tähän tiedot:

  Gluten cero
  C/ Escorial N 12
  Vecindario
  Santa Lucia
  C.P.: 35110

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s