Jezu 

Keskusteluviestit

 • Arlan tuotteiden gluteenittomuus 5.12.2008 20:33

  Tiedustelin Arlan kuluttajapalvelusta, mikseivät he merkitse gluteenittomuutta tuotteisiinsa verkossa ja miksei gluteenittomia tuotteita voi hakea. Sain tällaisen vastauksen:

  Arla Ingman kuluttajapalvelu kirjoitti:
  Hei!

  Kiitos viestistänne.
  Kotisivultamme ei löydy mahdollisuutta etsiä gluteenittomia tuotteita, koska valikoimissamme on vain muutama tuote, joka ei olisi (luontaisesti) gluteeniton.
  Eli Luoto+ vanilja-viljajogurtti, Luonto+ omena-kaura-hunajajogurtti , tuontituotteista Yoggi kolmenviljanjogurtit ja Minimeal myslijogurtit.

  Ystävällisin terveisin
  Arla Ingman Oy Ab
  Kuluttajapalvelu

 • Joulureseptejä 4.12.2008 00:00

  Kaikki jotka harrastavat kokkaamista, olisi hienoa saada vinkkiosastolle gluteenittomia, jouluruokien reseptejä.

  Reseptejä voi lisätä täällä:

  Lisää gluteeniton resepti

 • Keliaatikko vai keliaakikko? 3.12.2008 23:57

  Olen aina pitänyt itsestään selvänä keliaakikko-nimitystä, mutta nyt olen huomannut ihmisten käyttävän keliaatikko-nimitystä. Onpa jossain tuotteissakin kerrottu niiden sopivan keliaatikoille.

  Kertokaa nyt fiksummat mikä on oikea sanamuoto

 • Joulupata-keräys 1.12.2008 17:30

  Keliakia on v-mäinen sairaus, mutta monilla asiat ovat varmasti paljon huonommin. Siksi avasin Glu.fi:n oman keräyspotin uudistuneen Joulupadan sivuille. Jos tunnet halua auttaa, jätä oma kontribuutiosi täällä:

  Glu.fi:n keräyspotti Joulupadassa

 • Ravintolakortit 30.11.2008 22:40

  Nämä kannattaa lisätä aina tuonne linkkilistaan.

  http://www.glu.fi/linkit/add.php

 • Pikapuuroa? 30.11.2008 22:38

  motusalem kirjoitti:
  Toivottavasti tämä sivusto kehittyy hyvään suuntaan ja voin sivuutta tuon toisen mainosvetoisen (vain tiettyjen valmistajien tuotteita suosivan) sivuston...

  Sehän riipppuu vain teistä, arvoisat yhteisön jäsenet Mitä enemmän tuotatte tänne meitä kaikkia hyödyttävää sisältöä, sitä hyödyllisempi sivusto on.

 • Kuinka kauan teillä meni keliakian hyväksymiseen? 30.11.2008 22:35

  motusalem kirjoitti:
  Juu jezun kanssa samiolla linjuilla. Kotimaassa ok, mutta maailmalla vaikeaa. Ruisleipää on ikävä ja olutkin menisi jos sitä voisi juoda. Tuo kahden tölkin kiintiö on vähän nihkeää jos satut olemaan vaikka saunaillassa. Mutta siideri on kyllä korvannut oluen.

  Onhan noita luontaisesti gluteenittomia oluita, joita voi vetää niin paljon kuin lompakko kestää...

  motusalem kirjoitti:
  Mullakaan ei ole ollut suhdetta pullaan tai leivonnaisiin, joten siinä ei ole suurta hankaluutta. keliakialiiton sivustoilla sanotaan kaurasta: "Vähittäiskaupassa saatavilla olevien kaurahiutaleiden-
  ja leseiden lisäksi" - tulkitsen tuota niin, että kaurahiutaleita voi käyttää...sain tuossa ihan pari päivää sitten aikamoiset vatsakivut, kun lisäsin leipätaikinaan Pirkka-kaurahiutaleita...enkä yleensä edes saa mitään oireita...

  Kannattaa varmaan käyttää vaan niitä kaurajuttuja, joissa lukee "soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon" tms puhtaita tuotteita.

  motusalem kirjoitti:
  Lisäksi olen kritisoinut keliakialiittoa siitä, että he kertovat tuoteluettelossaan ne valmistajat, jotka mainostavat sivuilla...

  Onko oikeasti näin?

 • Keliakia-tapahtumia? 27.11.2008 13:35

  Tiedätkö esimerkiksi keliakiayhdistysten tapahtumista tai muiden gluteenittomien rientojen ajankohtia? Kerro ne täällä, niin muutkin tietävät

 • Virallinen Gluteeniton-merkki 25.11.2008 22:21

  Kannattaa laittaa linkkien ympärille ja -merkit, niin toimii varmasti

 • Ihmiset eivät tiedä keliakiasta 25.11.2008 17:26

  Vähän raflaava otsikko, mutta näemmä siitä, että ihmiset eivät tiedä kaikkia faktoja keliakiasta, on joskus jopa hyötyä.

  Kävin eräässä marketissa ja huomasin Vuohelan riisipiirakat - hinta vaivaiset 5.99 euroa. Muualla hinta tuppaa olemaan yli 6 euroa, joten yksi pussi lähti mukaan.

  Kassalla kone ei kuitenkaan tunnistanut viivakoodia ja myyjä soitteli leipäosastolle... "Joo tää on joku tämmönen 5 riisipiirakan pussi." Hetken pähkäilyn jälkeen nuori neito näppäili koneelle jonkinlaisen leipäryhmän tuotekoodin.

  Vasta myöhemmin tajusin kuittia ihmetellessäni, että sain piirakat 1.7 eurolla. En jaksanut valittaa asiasta.

  Eli kun kaikki eivät tiedä kuinka hirvittävästi osa gluteenittomista tuotteista maksaa, voi tällaisia lipsahduksia sattua.

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  366 vinkkiä

  Tuotteita
  529 tuotetta

  Kuvia
  931 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2356 viestiä, 646 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,048s