Wien

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • motusalem 85 viestejä15.12.2008 19:20

  Joluuksi Wieniin - olisiko kenelläkään ohjetaa matkalle? En tunne ko. kaupungin suhdetta keliakiaan. Jouluna sitä ehkä tahtoisi muutakin kuin broikkufileetä ja ranskalaisia...

 • Jezu  Ylläpitäjä15.12.2008 20:23

  Keliakianuorten sivuilla on ainakin jotain juttua Wienistä:

  http://www.keliakianuoret.fi/nuoret/matkalla/wien_2007/

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Mainos

 • KattiMatikka 271 viestejä16.12.2008 08:28

  Olin viime joulun Wienissä ja ihana joulukaupunki se on!!! En kuitenkaan voi sanoa, että se olisi mikään keliaakikon ihmemaa...

  Otin yhteyttä paikalliseen keliakiayhdistykseen ennen lähtöä ja sain sieltä listan ravintoloista ja kahviloista, joista löytyy gluteenitonta tarjottavaa. Monta niitä ei ole ja vain kaksi suht keskusta-alueella. Tässä sähköpostiosoite jos haluat/osaat saksaksi kirjoittaa: zoeliakie.wien@ok-it.at

  Ihana oli kreikkalainen ravintola keskustassa, jossa tuotiin keliakia-ruokalista pyydettäessä pöytään ja kun valittiin mieheni kanssa samaa ruokaa (siis sama ruoka-annos molemmissa listoissa), niin tosi tarkkaan tähdennettiin, että vaikka sama ruoka-annos (lammasta ja perunaa) niin minun annokseni on GLUTEENITON. Mieheni ruoka-annoksessa oli vehnäjauhokastike ja minulla kirkas liemi. Tuli turvallinen olo Smile Joku ainakin tiesi, mitä teki Laughing

  Meillä oli vuokra-asunto (ferienwohnung/self-catering), joten oli keittiö jossa pakastin ja jääkaappi yms. omasta takaa.

  Useassa kaupassa näin näitä Tampereen messuillakin olleita Meingast Gf Nahrungsmittelin sämpylöitä pakasteena. DM nimisestä kaupasta löytyi riisikakkuja ja mansikkajogurttipääliset oli aivan ihania!!! Ja niissä oli oikein tämä viljankorsi-gluteeniton merkki. Natursupermarktista/biomarkt sai luomuna kaikkia riisi, tattari ja hirssi tuotteita. Ostin hirssipalloja, hirssipastaa, riisipastaa ja tattaripastaa...

  Itse tilasin ennen matkalle lähtöä Bäckerei Grimmistä leipää, jonka hain sitten yhdestä heidän leipomostaan. Leipomispäiviä tällä leipomolla ei ole kuin n. kerran viikossa ja minunkin tilaamani tuoretuotteet olivat aika kuivahkoja muutaman päivän seisomisen jälkeen... Mutta sellainen muoviin pakattu kestoleipä ja sellainen hedelmäkakku olivat oikein kivoja. Maku nyt oli hieman tylsä mutta mitäs sillä matkalla väliä Wink
  http://www.grimm.at/shop/index.php
  Ei taida olla luontaisesti gluteenittomia tuotteita valikoimassa. Ainakaan ne muoviin pakatut leivät eivät olleet.

  Vähemmän syötiin ravintoloissa ja enemmän asunnolla. Jostain kumman syystä

  Ja ihania kahviloitahan siellä on! Ja Starbukcsin piparminttulatella olisin elänyt koko viikon...

  Useat ravintolat olivat ainakin viime jouluna joululomalla eli kiinni joulusta loppiaiseen tai ainakin joulupyhät oli ravintolat suljettu.

  Tässä niitä ravintoloita:

  Stadtbeisel INIGO
  1010 Wien, Bäckerstraße 18
  Tel. 01/512 74 51, Fax 01/512/74 51/30
  e-mail: inigo@caritas-wien.at
  http://www.inigo.at
  Ask for the /„Speisekarte für glutenfreie Gerichte“/verlangen!

  „Der Grieche“
  1060 Wien, Barnabitengasse 5
  Tel. 01/587 74 66
  Ask for the „Speisekarte der glutenfreien Gerichte“ (ca. 80 Speisen!) verlangen!

  „Die Wäscherei“
  1080 Wien, Albertgasse 49
  Tel. 01/409 23 75 11
  e-mail: lokal@die-waescherei.at
  http://www.die-waescherei.at
  Abendrestaurant mit Bar. Geöffnet: Sa u. So auch Brunch 10–16 Uhr. Auf der Speisekarte ein als glutenfrei gekennzeichnetes Gericht. Herr Flatscher oder der Geschäftsführer hilft bei weiterer Menüwahl / Ask for Mr. Flatscher, he will help with the choice.

 • motusalem 85 viestejä16.12.2008 17:46

  Joo kiitosta vaan kattiMatikka, luin tuo juttusi jo aiemmin...ajattelin vaan että jos jollakin on vielä second opinion jaettavana.

  Juu keliaakikon ihmemaa on vielä löytymättä, vaikka vasta vuoden vanhana keliaakikkona olenkin matkustellut ympäriinsä. Vahva epäilys minulla kyllä on siitä, että asun siinä keliaakikon ihmemaassa.

  Paljon matkustavana olen kyllä pärjäillyt kohtuullisesti ravintolakorteilla ja hiukan yksipuolisella ruokavaliolla. Suurin harmi on se, että työmatkoillani syön usein mitä korskeimmissa ravintoloissa ja siellä chiefit ovat keliakiasta autuaan tietämätömiä ( niin aasiassa kuin euroopassakin). Ja tutut maailmalla tarjoavat minulle kerta toisensa jälkeen oluen, jonka "joutuvat" sitten itse nauttimaan - aika ovelaa

  Riisikakut ovat kyllä sellainen keksintö, että luulen valitsevani nälkäkuoleman jos se on toinen vaihtoehto.

 • KattiMatikka 271 viestejä18.12.2008 19:58

  Keliaakikon ihmemaa taitaa tosiaan olla tämä rakas kotimaamme vaikka matkustelu hauskaa onkin

  Pidä hauskaa Wienissä!

  P.S. Riisikakuista olen täysin samaa mieltä...

 • Jezu  Ylläpitäjä19.12.2008 23:03

  KattiMatikka kirjoitti:
  Keliaakikon ihmemaa taitaa tosiaan olla tämä rakas kotimaamme vaikka matkustelu hauskaa onkin

  Suomessa homma toimii, mutta kyllä se toimii muuallakin. Itsellä ollut hyvin positiivisia kokemuksia USAsta ja Maltalta. Maltan tarina on vasta työn alla, mutta USAn kokemuksia voi lukea täältä:

  USAn gluteeniton länsirannikko

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • motusalem 85 viestejä30.12.2008 18:26

  Wien oli kiva joulukaupunki ja siedettävä keliaatikon silmin (tai suin). Paikallinen keliakialiitto laittoi sähköpostitse Wienerwald-ravintolaketjun menun gluteenittomat annokset. Se oli iso apu.

  Yhdessä Japsiravintolassa tarjoilija selitti mulle, että kaikissa paitsi yhdessä kasvisruokavaihtoehdossa on vehnää (saksaksi ja englanniksi, japania en osaa). Hyvin uskottavaa, kun vielä tuossa kasvisruoka-annoksessa oli tyypillinen hapanimeläkastike, mikä ko. ravintolassa on joka toisessa annoksessa.

  Gluteenitonta leipää (riisikakku ei ole leipää - eikä edes ruokaa) en löytänyt yhdestäkään ruokakaupasta. Gluhweinilläkin (lämmitetty viini, glögintapainen) eli ihan mukavasti

 • Mainos

 • mankeli 14 viestejä20.1.2009 20:06

  motusalem kirjoitti:

  Yhdessä Japsiravintolassa tarjoilija selitti mulle, että kaikissa paitsi yhdessä kasvisruokavaihtoehdossa on vehnää (saksaksi ja englanniksi, japania en osaa). Hyvin uskottavaa, kun vielä tuossa kasvisruoka-annoksessa oli tyypillinen hapanimeläkastike, mikä ko. ravintolassa on joka toisessa annoksessa.

  Itsekin kävin ilmeisesti kyseisessä ravintolassa Wienissä vieraillessani ja nautin ateriani hyvillä mielin. Eräässä kreikkalaisessa ravintolassa sen sijaan epäröin hyvin pitkään gulassiannokseni kanssa, vaikka itse kokki kävi huonolla englannillaan vakuuttamassa että "Yes yes, no wheat..". Huolimatta esitetystä kielikäännöslappusestani luulen ettei soppa ollut gluteenitonta, koska vatsani oireili loppupäivän.

  Muutoin kyllä löysin hyvin leipää ja muita gluteenittomia tuotteita hotelliamme lähellä sijainneesta luontaistuotekaupasta.

  Japanilaisesta ruoasta vielä sen verran, että uskallatteko syödä sushia? Soijakastikehan ei ole käsittääkseni gluteenitonta (paitsi soya king) ja surimi sisältää gluteenia, mutta eikös sushi ilman kyseisiä aineita olisi turvallista? Vai pitäisikö luontaisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattaessani kieltäytyä (viilata pilkkua) näistä herkuista esim. sen takia että omat sushipalani on voitu leikata samalla veitsellä kuin muiden gluteenia sisältävät palat?

 • motusalem 85 viestejä21.1.2009 07:45

  Soijakastikkeen gluteeni hajoaa valmistuksessa...

  Soijakastike: soijapavusta, vedestä ja suolasta valmistettu maustekastike. Useimmiten sisältää vehnää. Vehnän gluteeni on hajonnut kastikkeen valmistuksen aikana ja on käytännössä gluteeniton.

 • Tweety 12 viestejä13.3.2009 08:55

  Kylläpä oli taas reissu!! En usko, että lähden enää ikinä Wieniin. Hotelliin oli järkätty aamupalalle gluteenittomat leivät, mikä oli tosi jees. Missään ei tunnistettu sanoja keliakia tai gluteeniton. Olin printannut mukaan saksaksi ja englanniksi keliakiamääritelmät, mutta silti oli hieman hankalaa. Toisissa ravintoloissa otettiin kyllä työn alle ja tuntuikin silti, että nappiin meni.
  Yksi ihana ravintola oli T.G.I. Fridays(ketju, löytyy muualtakin kuin Wienistä, esim. Tukholmasta). Ihania drinkkejä ja ystävällistä palvelua. Drinkit muuten kalliita, mutta arkisin klo 17-19 happyhour, jolloin kaikki drinkit puoleen hintaan. Nam nam!!!
  Kaupunki täynnä nähtävyyksiä, mutta ei ainakaan minulle mikään ihmeellinen paikka ja haastetta ruokaan...

 • KattiMatikka 271 viestejä13.3.2009 09:57

  Wien oli munkin mielestä melko haasteellinen paikka, mutta kyllä se hieno kaupunki on! Tunnelma oli ainakin joulunaikaan aika ainutlaatuinen mutta siinä mielessä vaikea kaupunki, että ei ihan kaikkein helpoimmin lähestyttävät ihmiset. Ehkä vähän tylyä se meininki välillä

  Välillä myös suomalaisia luullaan unkarilaisiksi ja wieniläiset ei tykkää unkarilaisista, joten...

 • Jezu  Ylläpitäjä25.6.2010 16:33

  Nyt kaikille Wienin kävijöille kiperän kysymys; löytyykö mistään gluteenitonta Sacher-torttua?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Mainos

 • KattiMatikka 271 viestejä27.6.2010 16:54

  Mun mielestä siinä paikallisen keli-yhdistyksen lomakkeessa oli sellaisia kahviloita, joissa olisi tarjolla glutti-sacheria mutta olen jo lappusen jonnekin survonut, joten en ole varma...

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 09:24

  Oletko Jezu menossa käymään koska Wienissä? itse lähden kolmen viikon kuluttua sinne pitkälle viikonloppu matkalle.

  Varasin viime viikkolla matkan ja nyt tutustun taas paikalliseen tilanteeseen. (Viimeksi kävin siellä kaksi vuotta sitten).

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 09:27

  No niin, mutta nyt itse aiheeseen. Ainakaan vielä en ole löytänyt glutti-sacheria wienistä, mutta sacherin kilpailija on Imperialtorte, jota kyllä saa gluteenittomana useastakin paikkaa.

  Tässä torstaina Itävallan keliakia liitolta saamastani listasta poimittuna:

  Café Imperial im Hotel Imperial
  1015 Wien, Kärntnerring 16
  Tel. 01/50110-389, Fax 01/50110-355
  order@imperial-torte.at, http://www.imperialtorte.at
  Hier gibt es die glutenfreie Imperialtorte in verschiedenen Größen.
  Öffnungszeiten: täglich von 7.00 bis 23.00 Uhr

  In nachfolgenden Verkaufsstellen kann die glutenfreie Imperialtorte gekauft werden:
  Hotel Imperial, Torte Boutique, 1015 Wien, Kärntnerring 16
  Julius Meinl am Graben, 1010 Wien, Graben 19
  Billa Corso in der Kärntnerring Galerie, 1015 Wien, Kärntnerring 15
  Böhm Kaffee Geschenke Spezialitäten, 1180 Wien, Gersthoferstr. 12
  Böhm Kaffee Geschenke Spezialitäten, 1190 Wien, Obkircherg. 27
  Caviar House, Flughafen Wien Schwechat

  Restaurant Sirk im Hotel Bristol
  1010 Wien, Kärntnerstraße 55
  Tel. 01/51516-552, Fax 01/51516-2780
  Hier gibt es ebenfalls die glutenfreie Imperialtorte. Die Torten können auch in Holzkistchen versandt werden.

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 09:28

  Ai juu.... Jos joku osaa hyvin saksaa, niin käsi pystyyn! Itse en juurikaan osaa, joten apu on tervetullutta...

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 09:32

  Tässä koko lista Wienin hotelleista, ravintoloista, kahviloista joissa keliakia tunnetaan...

  Hotels und Pensionen

  Falkensteiner Hotel Palace
  1050 Wien, Margaretenstraße 92
  Tel. 01/546860, Fax 01/54686-86
  palace@falkensteiner.com, http://www.palace.falkensteiner.com
  Zentrale Lage in der Nähe des Naschmarktes. Moderne Infrastruktur für Tagungen und Seminare, Sauna mit großzügigem Erholungsraum mit Flatscreen. Glutenfreie Diät unbedingt bei der Reservierung bekanntgeben, andernfalls kann keine glutenfreie Verpflegung garantiert werden. Preise pro Zimmer von e 90,– bis e 277,–

  Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld
  1070 Wien, Schottenfeldgasse 74
  Tel. 01/5265181, Fax 01/5265181-160
  schottenfeld@falkensteiner.com, http://www.schottenfeld.falkensteiner.com
  Zentrale Lage in der Nähe des Westbahnhofs und der Mariahilferstraße, kleine Wellness-Oase mit Fitnessraum, Sauna, Dampfbad, Solarium. Ab dem Frühjahr 2009 erstrahlt das Hotel Am Schottenfeld, erweitert um 49 Zimmer & Suiten der Loft-Kategorie sowie einem neuen Seminarbereich, in neuem Glanz. Glutenfreie Diät unbedingt bei der Reservierung bekanntgeben, andernfalls kann keine glutenfreie Verpflegung garantiert werden. Preise pro Zimmer von e 90,– bis e 307,–

  Restaurants und Konditoreien

  Inigo
  1010 Wien, Bäckerstraße 18
  Tel. 01/5127451, Fax 01/5127451-30
  inigo@caritas-wien.at, http://www.inigo.at
  Ansprechpartner: Herr Panosch oder Herr Auzinger
  Glutenfreie Gerichte sind auf der Speisekarte gekennzeichnet. Öffnungszeiten: Mo - Sa von 9.30 bis 24 Uhr, Küche von 11.30 bis 23.00 Uhr, So und Feiertag ist Ruhetag.

  Pizzeria - Restaurant Il Girasole
  1010 Wien, Doblhoffgasse 5
  Tel. 01/4090537
  stefan.dorak@a1.net, http://www.girasole.at
  Ansprechpartner Herr Stefan Dorak
  Italienisch-mediterrane Küche, vielfältige Pastagerichte, glutenfreie Spaghetti sind vorrätig, Suppen werden nicht gebunden. Glutenfreier Pizzateig wird derzeit noch nicht angeboten, bei entsprechender Nachfrage wird Herr Dorak das gerne berücksichtigen. Ideale Räumlichkeiten für Familienfeiern, Vereinstreffen, etc. Öffnungszeiten: Mo - Fr von 11.00 Uhr bis 22.00 Uhr, Küche durchgehend bis 21.30 Uhr. Sa, So und Feiertag geschlossen. Bei Reservierungen wird gerne länger offengehalten.

  Gasthaus Nestroy
  1020 Wien, Weintraubengasse 7
  Tel. 01/5811346, Fax 01/5811346-20
  gasthausnestroy@aon.at, http://www.gasthausnestroy.at
  Ansprechpartner: Herr Hans Stöckl
  Glutenfreie Brösel und Mehl für panierte Schnitzel sind immer lagernd. Bitte vorher anrufen. Sa, So und Feiertag ist Ruhetag.

  Blueorange - Coffee & Bagel
  1040 Wien, Margaretenstraße 9
  Tel. 01/58117 70, Fax 01/9076655
  office@blueorange.co.at, http://www.blueorange.co.at
  Öffnungszeiten: Mo - Fr von 7.30 bis 22.00 Uhr, Sa, So und Feiertag von 9.00 bis 21.00 Uhr.

  und

  1090 Wien, Alserbachstraße 1
  Tel. 01/9081504, Fax 01/9081575
  Öffnungszeiten: Mo - Fr von 7.00 bis 22.00 Uhr, Sa von 8.00 bis 22.00 Uhr, So und Feiertag von 9.00 bis 22.00 Uhr.
  Blueorange sind moderne Coffee Shops im Zentrum von Wien. Die Speisen werden an der Theke vor den Augen der Kunden zubereitet:
  Bagles
  - leer: natur oder mit Sesam bestreut
  - mit Butter
  - Original: Creamcheese
  - Classic: Salat, Creamcheese, Gurken, Tomaten
  - Italien: Salat, Creamcheese, Mozzarella, Tomaten, Pesto
  - Toskana: Salat, Creamcheese, Mozzarella, Tomaten
  - Lachs: Salat, Creamcheese, Räucherlachs, Zwiebel, Ei

  Dreiklang
  1090 Wien, Wasagasse 28
  Tel. 01/3101703, Fax 01/3106975
  3klang@gmx.at, http://www.3klang.info
  Ansprechpartner: Herr Herbert Hofer
  Kochen biologisch, gentechnikfrei, vegetarisch oder fleischreich, verwenden viele fair gehandelte Produkte und bieten auch laktosefreie und vegane Speisen an. Beratung bei der Zusammenstellung Ihres Menüs. Öffnungszeiten: Mo - Fr von 9.00 bis 22.00 Uhr, Sa, So und Feiertag ist Ruhetag.

  Mittagspause - Menüservice, Takeaway, Restaurant
  1090 Wien, Spitalgasse 25
  Tel. 0699/12763806, Fax 01/25330334951
  office@mittagspause.org, http://www.mittagspause.org
  Ansprechpartner: Mario Decristoforo
  Das Konzept der Betreiber beruht auf der Idee, arbeitende Menschen die ganze Woche hindurch mit qualitativ hoch- und vollwertigen Menüs zu versorgen. Täglich kann man zwischen Fleischgerichten oder vegetarischen Gerichten in glutenfreien und/oder laktosefreien Varianten wählen. Die Speisen werden vorab bestellt und in ganz Wien gratis zugestellt. Nähere Informationen dazu auf der Homepage oder bei Herrn Decristoforo. Im Restaurant in der Spitalgasse 25 werden die Speisen ebenfalls angeboten. Die glutenfreien Gerichte sind auf der Speisekarte gekennzeichnet.
  Öffnungszeiten im Restaurant: MO – FR von 11.00 bis 15.00 Uhr

  Café-Konditorei Angelmayer
  1150 Wien, Meiselstraße 2
  Tel. 01/9854153, Fax 01/9854153
  angelmayer@a1.net
  Öffnungszeiten: täglich von 7.00 bis 19.00 Uhr, Mo Ruhetag.

  und

  1150 Wien, Meiselmarkt, Stand G 5
  Tel. 01/9822992
  Öffnungszeiten: Mo - Fr 8.00 bis 18 Uhr, Sa 7.00 bis 13 Uhr, So Ruhetag.
  Hier gibt es 9 als glutenfrei gekennzeichnete Torten und Mehlspeisen.

  Eissalon Mauß
  1160 Wien, Thaliastraße 155
  Tel. 01/4925130, Fax 01/4941784
  thomas.longin@aon.at
  Ansprechpartner: Hr. Longin
  Öffnungszeiten: täglich von 10.00 bis 22.00 Uhr
  Hier gibt es glutenfreie Eistüten (sind einzeln verpackt). Diabetikereis und Sojaeis, welches auch für Diabetiker geeignet ist, wird ebenfalls angeboten. Zöliakie-Betroffener im Betrieb.

  Restaurant Schottenhof, Fam. Smolik-Abutalib
  1170 Wien, Amundsenstrasse 5
  Tel. 01/4862304 oder 0699/12554961, Fax 01/4895150
  office@restaurant-schottenhof.at, http://www.restaurant-schottenhof.at
  Ansprechpartner: Frau Smolik-Abutalib
  Viele Speisen mit glutenfreien Zutaten. Telefonische Reservierung erbeten. Öffnungszeiten: Di - So ab 9.00 Uhr, Mo geöffnet, wenn Feiertag.

  Heuriger Schübel-Auer
  1190 Wien, Kahlenberger Str. 22
  Tel. + Fax 01/3702222
  daniela.somloi@schuebel-auer.at, http://www.schuebel-auer.at
  Viele Speisen sind glutenfrei, auch glutenfreies Brot und Gebäck. Auf Anfrage und Vorbestellung auch glutenfreie Speisen als Einzelportionen sowie auch größere Mengen zum Mitnehmen. Öffnungs-zeiten: Di - So von 16.00 bis 24.00 Uhr, Mo Ruhetag.

  Café Imperial im Hotel Imperial
  1015 Wien, Kärntnerring 16
  Tel. 01/50110-389, Fax 01/50110-355
  order@imperial-torte.at, http://www.imperialtorte.at
  Hier gibt es die glutenfreie Imperialtorte in verschiedenen Größen.
  Öffnungszeiten: täglich von 7.00 bis 23.00 Uhr

  In nachfolgenden Verkaufsstellen kann die glutenfreie Imperialtorte gekauft werden:
  Hotel Imperial, Torte Boutique, 1015 Wien, Kärntnerring 16
  Julius Meinl am Graben, 1010 Wien, Graben 19
  Billa Corso in der Kärntnerring Galerie, 1015 Wien, Kärntnerring 15
  Böhm Kaffee Geschenke Spezialitäten, 1180 Wien, Gersthoferstr. 12
  Böhm Kaffee Geschenke Spezialitäten, 1190 Wien, Obkircherg. 27
  Caviar House, Flughafen Wien Schwechat

  Restaurant Sirk im Hotel Bristol
  1010 Wien, Kärntnerstraße 55
  Tel. 01/51516-552, Fax 01/51516-2780
  Hier gibt es ebenfalls die glutenfreie Imperialtorte. Die Torten können auch in Holzkistchen versandt werden.

  Aїda Café-Konditoreien
  info@aida.at, http://www.aida.at

  1010 Wien, Bognergasse 3 8908988 - 206
  1010 Wien, Opernring 7 8908988 - 208
  1010 Wien, Rotenturmstraße 24 8908988 - 207
  1010 Wien, Singerstraße 2, Stephansplatz 8908988 - 210

  1010 Wien, Wollzeile 28 8908988 - 205
  1020 Wien, Praterstraße 78 8908988 - 216
  1030 Wien, Landstraßer Hauptstraße 116 8908988 - 219
  1040 Wien, Wiedner Hauptstraße 60 8908988 - 223
  1060 Wien, Mariahilfer Straße 101 8908988 - 203
  1070 Wien, Kaiserstraße 37 8908988 - 214
  1070 Wien, Neubaugasse 64 8908988 - 209
  1090 Wien, Alser Straße 18 8908988 - 217
  1090 Wien, Porzellangasse 60 8908988 - 215
  1090 Wien, Währinger Straße 4 8908988 - 211
  1090 Wien, Währinger Straße 47 8908988 - 213
  1100 Wien, Favoritenstraße 88 8908988 - 202
  1100 Wien, Laxenburger Straße 48 8908988 - 222
  1110 Wien, Simmeringer Hauptstraße 72 8908988 - 226
  1140 Wien, Maxingstraße 1-13 (ab Jän. 2010) 8908988 - 204
  1160 Wien, Thaliastraße 42 8908988 - 201
  1170 Wien, Elterleinplatz 15 8908988 - 218
  1180 Wien, Gersthofer Straße 2a 8908988 - 220
  1200 Wien, Wallensteinstraße 18 8908988 - 212
  1210 Wien, Floridsdorfer Hauptstraße 42 8908988 - 224
  1210 Wien, Schönthalergasse 1 8908988 - 221
  1220 Wien, Gewerbeparkstraße 1a kein Telefon

  Folgende Produkte sind glutenfrei:
  Mohntorte, Caprese (Torte), Haselnuss-Makronen-Kipferl, Maroni-Törtchen, Aїda Konfekt, Florentiner, Maroni Herz, Marzipan-Herz, Marzipan-Obst, Schoko-Mandelhäufchen, Schoko-Mandeln, Weintrüffel, Windbusserl.

  Öffnungszeiten: die meisten Filialen sind Mo - Fr von 7.00 bis 19.00 Uhr und Sa, So und Feiertags von 9.00 bis 19.00 Uhr geöffnet, wenige haben geringfügig geänderte Geschäftszeiten. Wenige Filialen haben in den Sommermonaten am So und Feiertag geschlossen oder verkürzte Öffnungszeiten. Die genauen Geschäftszeiten finden Sie auf der Homepage.

 • Mainos

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 09:32

  ja tässä loput:

  Kurkonditorei Oberlaa
  kurkonditorei@oberlaa-wien.at, http://www.oberlaa-wien.at

  Standorte:

  1010 Wien, Neuer Markt 16
  Tel. 01/5132936-0
  Öffnungszeiten: täglich von 8.00 bis 20.00 Uhr

  1010 Wien, Babenberger Str. 7
  Tel. 01/5867282-0
  Öffnungszeiten: Mo - Sa von 8.00 bis 19.00 Uhr, So und Feiertag von 10.00 bis 19.00 Uhr

  1030 Wien, Landstraßer Hauptstraße 1
  Tel. 01/7152740-0
  Öffnungszeiten: täglich von 8.00 bis 19.00 Uhr

  1040 Wien, Naschmarkt 175
  Tel. 01/5874633-0
  Öffnungszeiten: Mo - Sa von 9.30 bis 19.00 Uhr

  1080 Wien, Josefstädter Str. 31
  Tel. 01/4057928-0
  Öffnungszeiten: täglich von 9.00 bis 20.00 Uhr

  1100 Wien, Kurbadstr. 12
  Tel. 01/68009-9500
  Öffnungszeiten: täglich von 9.00 bis 19.00 Uhr

  1130 Wien, Dommayrgasse 1 / Auhofstr. 2
  Tel. 01/8775465-0
  Öffnungszeiten: täglich von 7.00 bis 22.00 Uhr

  1180 Wien, Währingerstr. 108
  Tel. 01/4792397-0
  Öffnungszeiten: täglich von 8.30 bis 19.00 Uhr

  Folgende Produkte sind glutenfrei:
  Oberlaa Kurbad Torte, Schoko-Mousse Torte, Schokocreme Torte, Mango-Schokolade Torte, Esterházy Schnitte, Holländer, LaaKronen

  Konditorei Querfeld
  konditorei.querfeld@cafe-wien.at, http://www.cafe-wien.at

  Der Rehrücken ist glutenfrei und in den nachfolgenden Konditoreien erhältlich:

  Café Hofburg
  1010 Wien, Hofburg - innerer Burghof
  Tel. 01/24100-400, Fax 01/24100-419
  Öffnungszeiten: täglich von 10.00 bis 18.00 Uhr, kein Ruhetag.

  Café Landtmann
  1010 Wien, Dr. Karl Lueger-Ring 4
  Tel. 01/24100-100, Fax 01/5320625
  Öffnungszeiten: täglich von 7.30 bis 24.00 Uhr, kein Ruhetag.

  Café Mozart
  1010 Wien, Albertinaplatz 2
  Tel. 01/24100-221, Fax 01/24100-219
  Öffnungszeiten: täglich von 8.00 bis 24.00 Uhr, kein Ruhetag.

  Café Residenz im Schloss Schönbrunn
  1130 Wien, Kavalierstrakt 52
  Tel. 01/24100-300, Fax 01/24100-319
  Öffnungszeiten: täglich von 9.00 bis 20.00 Uhr. Kein Ruhetag.

  Parkcafe beim Neptunbrunnen in Schönbrunn
  1130 Wien, Schlosspark Schönbrunn
  Tel. 01/24100-300, Fax 01/24100-319
  Öffnungszeiten: 01. April bis 31. Oktober täglich von 9.00 bis 18.00 Uhr. Kein Ruhetag.

  Landtmanns Feine Patisserie
  1230 Wien, Altmannsdorferstrasse 154-156
  Tel. 01/24100-599, Fax 01/24100-519
  Der Tortenshop befindet sich auch auf dieser Adresse (Zufahrt über Wohnparkstrasse).
  Öffnungszeiten: Mo - Fr von 7.30 bis 18.30 Uhr, Sa, So und Feiertag von 8.30 bis 18.30 Uhr.
  Hier kann auf Bestellung von der Rehrückenmasse eine glutenfreie Torte mit Dekorationen nach Wunsch hergestellt werden.

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 09:34

  Suosittelen muuten viimereissulta tätä: Aїda Café-Konditoreien
  Siellä oli hyviä leivonnaisia tarjolla...
  Tuo on paikallinen ketju, jonka kahviloita löytyy ympäri wieniä parisen kymmentä...

 • Tallulah 476 viestejä28.6.2010 11:04

  *nostaa kätensä ylös*
  Osaan jonkun verran saksaa, millaista apua siinä tarvitset?

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 12:25

  Kiva! No tuossakin listassa on varmasti paljon juttua, jota en ymmärrä. Saksaa kun ei ole tullut opiskeltua yhtään kurssia... Eli noista jos joku pikkuisen osaisi suomentaa...

  Tämä paikka kuulostaa hyvältä. Eli jos oikein arvaan, niin sieltä saa gluteenitonta pitsaa ja pastaa? Arvasinko edes lähelle?

  Pizzeria - Restaurant Il Girasole
  1010 Wien, Doblhoffgasse 5
  Tel. 01/4090537
  stefan.dorak@a1.net, http://www.girasole.at
  Ansprechpartner Herr Stefan Dorak
  Italienisch-mediterrane Küche, vielfältige Pastagerichte, glutenfreie Spaghetti sind vorrätig, Suppen werden nicht gebunden. Glutenfreier Pizzateig wird derzeit noch nicht angeboten, bei entsprechender Nachfrage wird Herr Dorak das gerne berücksichtigen. Ideale Räumlichkeiten für Familienfeiern, Vereinstreffen, etc. Öffnungszeiten: Mo - Fr von 11.00 Uhr bis 22.00 Uhr, Küche durchgehend bis 21.30 Uhr. Sa, So und Feiertag geschlossen. Bei Reservierungen wird gerne länger offengehalten.

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 12:32

  Laitetaan tännekin vinkkinä Wienin matkaajille, kun tämä oli positiivinen yllätys:

  Paikallinen Merkurmark supermarketti leipoo odottaessa (kestää 40 minuuttia) sinulle gluteenittoman lämpimän leivän:

  http://www.merkurmarkt.at/Layouts/me_Default.aspx?folderId=111161&pageId=1072673#

  eli homma toimii niin, että kun menet puotiin käyt leipäosastolla kertomassa, että uuni kuumaksi ja suoritat odottaessa muut shoppailut.

  Paikallinen keliakia liitto auttoi suomentamaan tuon tänään.
  ja auttoi vielä paikantamaan lähimmän kaupankin ihan keskustassa.

  1070 Wien
  Mariahilfer Str.38-48

 • Mainos

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 12:42

  Paikallisesta Spar market ketjusta löytyy matkaajalle myös oiva apu:

  Eli niillä on tällainen Free from... tuotesarja:

  http://www.spar.at/spar/spar_marken/spar_free_from/glutenfrei/infos.htm

  http://www.spar.at/spar/spar_marken/spar_free_from/glutenfrei_laktosefrei/infos.htm

  Ja tässä listaus kaikista spar:n tuotteista ja kerrottu onko niissä gluteenia vai ei.

  http://www.spar.at/rsync_spar_at/ernaehrungswelt/download/glutenfrei_spar.pdf

 • gluteeniton 32 viestejä28.6.2010 13:34

  Pikkusuolaista, eli tällä Baageli liikkeellä on kaksi puotia Wienin keskustassa, joista saa myös gluteenittomia baageleita...

  http://www.blueorange.co.at/?&l0=10&l1=118

  Genaue Infos zu unseren glutenfreien Bagels

  Wir freuen uns, dass wir seit 2008 auch glutenfreie Bagels, in Zusammenarbeit mit der Wiener Bäckerei Grimm, anbieten können. Wir führen 2 Sorten, nämlich "Plain -" und "Sesam - Bagels"

  Zutaten:
  Weizenstärke (glutenfrei), Wasser, Sojamehl, Backmittel (Lecithin), Guarkernmehl (Verdickungsmittel E 412), Dextrose, Salz, Margarine, Hefe, Sauerteig

  Nährwerte:
  KH: 53.3 , Protein: 3.9 , Fett: 3.0 , kcal: 259 , kj: 1086 , BE: 4.4 , BE in 1 g: 22.7

  lactosefrei und eifrei

 • Tallulah 476 viestejä28.6.2010 14:32

  gluteeniton kirjoitti:
  Tämä paikka kuulostaa hyvältä. Eli jos oikein arvaan, niin sieltä saa gluteenitonta pitsaa ja pastaa? Arvasinko edes lähelle?

  Mikäli oikein tajusin niin gluteenitonta spagettia saa etukäteen tilaamatta, sitä on siis varastossa. Gluteenitonta pizzataikinaa sen sijaan ei ole varastossa, sellainen pitää siis etukäteen tilata. Paikka ei sitten ole avoinna viikonloppuisin eikä juhlapyhinä.

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,016s