Jezu 

Keskusteluviestit

 • Keliakia tulee kalliiksi 2.11.2008 23:51

  Pedro kirjoitti:
  Mulle ei ainakaan vielä ole tullut kalliiksi, mutta tulevaisuudessa voi tulla hyvinkin kalliiksi! olen nimittäin ammatiltani leipuri ja työskentelen tavallisessa leipomossa, jossa olen siis koko ajan vehnäjauhon kanssa tekemisissä! Lääkäri ei ainakaan vielä sanonut mitään, etten voisi jatkaa ammatissani, mutta ensi keväänä on ensimmäinen kontrolli ja jos ei oireet ole hävineet niin sitten pitää miettiä mikä voisi olla syy ja yksi voi olla nykyinen työpaikka.

  Aika paha. Joudutko käyttämään hengityssuojainta työtä tehdessäsi?

 • Paranoidinen keliakia? 2.11.2008 21:41

  Reilun vuoden aikana keliakian kanssa on tottunut elämään, suurimman osan gluteenittomista tuotteista osaa jo ulkoa ja ne vaan nappaa ostoskoriin kaupassa sen kummemmin miettimättä.

  Sitten välillä iskee se, että pitää vielä kotona moneen kertaan tarkistaa, että olihan tämä nyt varmasti gluteenitonta, vaikka kaupassa lukenut tuoteselosteet moneen kertaan läpi. Välillä ehdin tuoda valmiit leivät pöytään asti, kun käyn vielä pakastimesta tarkastamassa, että olihan nämä nyt varmasti gluteenittomia. Onneksi tätä vainoharhaisuutta sattuu vain harvoin

  Käykö muille näin?

 • Glu.fi avautui! 28.10.2008 00:03

  Tämä keskustelu on tainnut mennä uusimmilta käyttäjiltä ohi, joten nostetaanpa se taas listan kärkeen.

  Sen verran voin jo kertoa, että 400 eri ihmistä on käynyt tutustumassa sivustoon ja useita kymmeniä on jo rekisteröitynyt, rohkeimmat ovat lisänneet sisältöäkin. Pientä kiinnostusta on myös median parissa herännyt, siitä ehkäpä lisää myöhemmin...

  Vanhoille käyttäjille sellainen vinkki, että käykäähän päivittämässä profiilinne, niin tiedetään vähän millaista porukkaa täällä on

  Jos haluat lisätä kuvan itsestäsi, se onnistuu kirjautuneena muokkamalla omia tietoja täällä (kohta Kuva):

  http://www.glu.fi/muokkaa/

  Profiilissa näkyviä tietoja muokataan profiilin muokkaussivulla:

  http://www.glu.fi/profiilit/edit.php

  Tärkeintä on kuitenkin, että saataisiin paljon hyviä vinkkejä ja keskustelua aikaiseksi, joten avaudu

 • Vaalit 27.10.2008 15:02

  Vaalit oli ja meni. Historiaakin tehtiin. Pääsikö oma ehdokkaasi läpi vai jätitkö kokonaan äänestämättä? Jos niin, miksi?

  Oma ehdokas meni rimaa hipoen Helsingissä läpi. Jee.

 • Entäs sitten Frankfurtissa? 24.10.2008 20:36

  Jotain positiivista kehitystä Frankfurtissakin. Tuli jälleen vaihdettua konetta Frankfurtin lentokentällä ja tällä kertaa kahviloista löytyi Eat Naturalin myslipatukoita, jotka ovat oikein herkullisia sekä gluteenittomia (aivan pienellä merkattu taakse). Muuten kentän ruokatarjonta onkin varsin gluteenipitoista.

 • Gluteenitonta Tallinnassa? 23.10.2008 19:55

  Skarabee kirjoitti:
  Onko vinkkejä Tallinnan ravintoloista? Itse olen käynyt suomalaisessa ketjuravintolassa Amarillossa ja turvallista on ollut.

  Itsekin olen käynyt vain Amarillossa ja siellä homma on toiminut mainiosti. Olisi kiva kuulla, jos siellä on muitakin paikkoja, jotka tarjoavat gluteenitonta menua.

 • Heinzin ketsupit ei enää gluteenittomia? 12.10.2008 15:53

  Huomasin, että Heinzin ketsupeista on kadonnut teksti "Soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon." Mistähän moinen muutos ja meinaako tuo sitä, etteivät ne enää olisi gluteenittomia?

 • Ikäviä tilanteita 11.10.2008 14:36

  Avataanpa tänne keskustelu pienistä ikävistä tilanteista, joita keliakia aiheuttaa.

  Oma esimerkkini:

  Juhlien jälkeisenä aamuna firma tarjosi pitsat. Yllätys yllätys ne tilattiin paikasta, josta ei saanut mitään gluteenitonta ja niinpä jäi ilmaiset krapularuoat saamatta.

  Sinänsä ei tuo ollut iso asia, mutta ärsytti kuitenkin.

 • Keliakia tulee kalliiksi 11.10.2008 14:33

  Huomasinpa tässä pari päivää sitten, että keliakia voi tulla hyvin kalliiksi.

  Ostin kalliin puvun pari vuotta sitten ja sitä on tullut hyvin harvoin käytettyä. Nyt käytin sitä taas vuosi keliakian toteamisen jälkeen ja housut olivat aivan liian pienet. Kiitos seitsemän, vuoden aikana saapuneen kilon.

  Ei taida tällaisia huomioida se 21 euron korvaus?

 • Keliakia ja vähähiilihydraattinen ruokavalio 11.10.2008 14:30

  Voisi olla kokeilemisen arvoinen, kun 7 kiloa tullut lisää keliakian toteamisen jälkeen...

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  366 vinkkiä

  Tuotteita
  529 tuotetta

  Kuvia
  931 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2356 viestiä, 646 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,045s