Mampu

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Gluteenitonta Kanarialla? 16.11.2016 17:33

  Päivittelen Las Palmasin ruokakauppojen gluteenittomien tuotteiden tietoja:
  MERCADONAssa lähes kaikissa tuotteissa suurin piirtein vesipulloa myöten on merkitty gluteenittomuus, Sin gluten. Toki niiden lisäksi on paljon muitakin oikeasti gluteenittomia tuotteita. Löytyy myös useammanlaista leipää sekä mm leivitettyjä kalkkunanugetteja ym pakastealtaasta. Kvinoaa löytyy valmiiksi keitettynä pakasteesta 2 annospussin pakkauksissa. Samanlaisissa on myös valmiiksi keitettyä riisiä.
  HIPERDINOssa kannattaa seurata hintalappujen väriä. Mustalla hintalapulla olevat tuotteet ovat gluteenittomia, joskin kannattaa vielä tarkastaa tuoteseloste. Pakastealtaassa on myös gluteenittomia kalapuikkoja ym. Keksi/korppuhylly on monipuolinen ja selkeä.
  CARREFOURISSA on selkeä gluteenittomien hylly, mutta myös paljon muuta gluteenitonta. Hyviä ovat esim valmiiksi leivitetyt kana- ja possuleikkeet (Las Arenasin Carressa kylmäkaapissa takaseinän vasemmalla eri maiden tuotteiden yhteydessä)
  SPAReissa on myös gluteenitonta tarjontaa, mutta ovat useimmat aika pieniä kauppoja.
  Lähes kaikista marketeista saa myös mikrossa lämmitettävää riisiä ja kvinoaa http://www.brillante.es/vasitos/

 • Gluteenitonta Kanarialla? 10.1.2016 21:36

  Löysin Carrefourista muutaman hyvän gluteenittoman tuotteen! Latino-hyllystä löytyy Cheese Bread eli Pan de Queso -jauhe, josta on helppo paistaa itse gluteenittomia juustoleipäsiä. Hinta 2,10 e/paketti. Hyviä Samalta osastolta löytyy pakasteena kolmea erilaista maissileipää/piirakkaa, jotka voi lämmittää pannulla tai paahtimessa, varmaan myös mikrossa; valmistaja El Dorado ja tuotteen nimi Arepas de Maiz (löytyy makeaa, joka sopii esim hillon ja jäätelön kanssa, juustolla täytettyä ja tavallista). Näissä ei todeta erikseen gluteenittomuutta, mutta valmistusaineissa ei ole mitään gluteenipitoista.

 • Gluteenintunnistin? 14.12.2014 21:12

  Törmäsin tällaiseen:

  JOIN OUR WAITLIST
  Meet the first portable and accurate gluten sensor. Our product gives you the confidence to trust your food and enjoy your meal, any time, anywhere.

  Kuulostaa hyvältä, mutta mahtaako toimia ja mitä mahtaa maksaa. Aikaisemmin olen nähnyt skannereita, joilla voi näppärästi tutkia tuoteselosteita, mutta tämä kaiketi skannaa itse ruuan. Täytyypä jäädä odottelemaan, mitä tältä rintamalta kuuluu Olisi löymätön apuväline esim buffetpöydissä!

  http://www.6sensorlabs.com/#waitlist-1

 • Huone vapaana kesäksi Tukholmasta! 23.5.2014 15:48

  Keliaakikkotyttäremme löysi 1.6. alkaen alivuokralaishuoneen huippupaikalta Tukholmasta, mutta tarvitsee sitä itse vasta elokuussa. Jos tiedät jonkun, joka etsii asuntoa kesäksi, laita yksityisviestiä! Huone sopii erinomaisesti keliaakikolle, sillä myös vuokraemäntä, jonka kanssa alivuokralainen jakaa keittiön, on itse keliaakikko. Myös lyhyempi vuokraus tulee kysymykseen!

 • Keliaakikkotyttö etsii huonetta/asuntoa Tukholmast 23.5.2014 15:43

  Alivuokralaishuone löydetty, vieläpä keliaakikkotädin luota Koska jouduimme vuokraamaan asunnon 1.6. lukien ja oma tarve alkaa vasta elokuusta, ota yhteyttä, jos tarvitset kesäksi asuntoa huippupaikalta Tukholmasta!

 • Keliaakikkotyttö etsii huonetta/asuntoa Tukholmast 18.5.2014 11:55

  Keliaakikkotyttäremme lähtee opiskelemaan Tukholmaan ja etsimme hänelle asuntoa tai huonetta Tukholmasta heinä- tai elokuusta lukien 1-2 vuodeksi. Tukholman huonon asuntotilanteen tuntien ajattelin laittaa puskaradiota liikkeelle tätäkin kautta Ehkä joku tuntee jonkun, joka on palaamassa vaihtovuodeltaan tai haluaa jakaa asunnon luotettavan suomalaistytön kanssa. Tietoa saa laittaa eteenpäin ja yhteyttä voi ottaa makkonen.hyvinkaa@gmail.com.

 • Ravintolapäivän anti 17.5.2014 16.5.2014 22:45

  Laitelkaahan viestiä eteenpäin, jos löydätte ravintolapäivän tarjonnasta jotain kiinnostavaa tutustuttavaa!

 • Virheellisiä G-merkintöjä Viking Linen buffetissa 14.5.2014 19:26

  Tuntuu, että Viking Line on ottanut palautteen asiallisesti vastaan. Toivottavasti johtaa käytännön toimiin. Vaarana on tietysti sekin, että virheiden pelossa joitakin tuotteita jätetään merkitsemättä gluteenittomiksi, mikä puolestaan kaventaa gluttiasiakkaiden valikoimaa.

  Kesän aikana, kun moni matkustaa Vikingin laivoilla, voimme mekin matkustajat tuoda kortemme kekoon asian korjaamiseksi antamalla heti paikan päällä ystävällistä ja informatiivista palautetta, jos virheitä ja puutteita ilmenee. Näin saadaan ravintolan henkilökunta tekemään parhaansa ja ottamaan asia tosissaan nyt, kun siihen huomio kiinnitetään yhtiönkin taholta. Tässä vielä kopio saamastani viestistä:

  Olemme saaneet viestinne YMK Elintarviketurvallisuudelta.
  Viking Linen ravintolatoiminta, keittiöpäälliköt ja Maarianhaminan elintarvikeviranomaiset
  käyvät tällä hetkellä neuvotteluja gluteiinittomien ruokien merkinnöistä laivoillamme.

  Kiitos vielä kerran palautteestanne.
  Mukavaa kesän odotusta!

  Ystävällisin terveisin,

  Viking Line Abp
  Asiakaspalautteet-Kundrelationer/Marjut
  Storagatan 3, PB 166
  AX-22101 Mariehamn. Åland, Finland

 • Ovatko Gluteeniton-shopin hinnat kilpailukykyisiä? 9.5.2014 13:55

  Sivupalkin 15% alennus Gluteeniton Shopissa kuulostaa ehdottomasti hyvältä, mutta onko kukaan vertaillut tuotteiden hintaa esim Prisman ja CM:n hintatasoon? Ihan vaan laiskuuttani kysyn, kun eivät tahdo numerot pysyä päässä eikä aina jaksaisi vertailla Josko joku olisi jo nähnyt sen vaivan

 • Mysteeri-sämpylä 9.5.2014 13:48

  Kannattaa kysyä ostomahdollisuutta suoraan Roll Foodsilta, jos olet valmis ostamaan suuremman erän kerralla.

  Tiedustelin itse kerran mahdollisuutta ja tässä ystävällinen vastaus:

  "Varastomme sijaitsee osoitteessa

  Oy KWH Freeze Ab
  Viinikankaari 6
  01531 Vantaa

  Tilaaminen tapahtuu niin, että annatte tilauksenne suoraan meille joko puhelimitse p. 010 423 3550 tai sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@rollfoods.fi. Tilaus pitää antaa viimeistään noutopäivää edeltävänä työpäivänä. Tilaus noudetaan siten, että KWH Freezelle saapuessanne menette asiakaspalveluun, ja kerrotte että teille on Rollfoodsin nouto yrityksenne nimellä. Asiakaspalvelusta ohjataan teidät oikealle nouto-ovelle.

  Laskutamme teitä suoraan, ohjetukkuhinnoin. Hinnastomme löydätte liitteestä ja tietoa tuotteistamme nettisivuiltamme www.rollfoods.fi. "

  Ahneuksissamme ostimme liian ison määrän kerralla, joten tytär ehti kyllästyä tuotteisiin ja loput menivät roskiin oltuaan pakastimen tukkona lähes vuoden. Myös pakasteiden kuljettaminen kesäaikaan oli aika haastavaa

<< Alkuun < Edelliset
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  21 vinkkiä

  Kuvia
  1 kuva

  Keskustelu
  121 viestiä, 40 aloitusta

  Kommentit
  11 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  19.6.2011 10:32

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,037s