PencilNeck

Keskusteluviestit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Gluteenitonta Roomassa? 23.5.2011 20:51

  Itse olen menossa Roomaan heinäkuun lopussa. Tarttee varmaan tehdä rapsa reissun jälkeen.

 • Mukavia tilanteita 26.4.2011 17:44

  Ninni kirjoitti:

  Hiljattain ystävien luona kyläillessä ilahduin myös, kun kahvipöydässä oli minut huomioiden tarjolla Vuohelan Herkun tiikerikakkua. En ollut sitä aiemmin maistanut, mutta oli todella hyvää! Ostan sitä luultavasti itsekin joskus.

  Maistoin pari viikkoa sitten tuota tiikerikakkua ja oli hyvää, suosittelen. Muut kahvittelijat ihmettelivät miten gluteeniton tuote voi olla niin maistuvaa.

 • Mukavia tilanteita 26.4.2011 17:42

  Uskaltauduin ensimmäisen kerran kahteen ja puoleen vuoteen syömään Mäkkärissä muutakin kuin salaattia. BicMac-aterian sämpylät olivat vähän kumisia mutta koko setti oli muuten mainio eikä mitään oireita. Taidan syödä toistekin.

 • Oireet kun on vahingossa syönyt gluteenia? 28.8.2010 18:10

  Itselläni oireina ovat kuvotus, mahan turvotus, aftat, kipeä kieli ja lisälyönnit. Ei ikinä ripulia tai oksentamista. Tästä syystä muuten keliakiadiagnoosin tekemiseen meni omalta kohdaltani kaksi vuotta. Epäiltiin mm. närästystä, sappikiviä, sydänvaivoja, kilpirauhasta. Lopulta laitettiin tähystykseen jossa huomattiin muutoksia suolinukassa.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s