Pulde

Keskusteluviestit

1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • VAROITUS: Muuntogeenisiä pellavansiemeniä 15.10.2009 18:04

  Vähän myöhässä tulee, mutta olen kaupassa töissä ja poisvedettäviä tuotteisiin kuuluivat vain Fazerin ja Rainbow:n tietyt moniviljaleivät. Ei ollut tiedotteessa halaistua sanaa gluteenittomista tuotteista, jotenka suht varmasti voin sanoa että ei koske niitä.

 • Kirkasvalolamput 14.10.2009 19:29

  Haha... En oo tottunu että tällä sivulla puhutaan muusta kun keliakiasta niin ajattelin että tämäki aihe liittyy siihen jotenkin. Olin jo ihan että fak, voiko niistäkin saada gluteenia?! Ensin on juttua gluteenittomista huulipunista, seuraavaks gluteenittomista lampuista.. Ei oo helppoa olla keliaakikko.

 • Gluteenitonta Roomassa? 16.9.2009 23:13

  No mä olen ostanut gluteenitonta about kymmenestä apeekista eri puolilta Italiaa, eikä kyllä koskaan oo kukaan reseptia kysellyt. Hassu ajatus! Vaikea edes jotenkin uskoa.

  Toisinaan ne tuotteet on kyllä "tiskin takana" mut ihan pyytämällä sai

 • Mitä kaipaatte entisestä elämästä? 3.9.2009 22:26

  Mä kaipaan kauheasti Saarioisen roiskeläppä-pitsoja . Ja dallaspullia. Berliininmunkkeja ja lihapiirakoita aikaisemmin, mutta nyt niitä saa onneksi Hakaniemen kauppahallin Keliapuodista.

 • DS:n tuotteet 3.9.2009 22:17

  Heippa!

  Tiedättekö saako Suomesta mistään Ds:n gluteenittomia tuotteita? Ainoa, mihin itse olen kotimaassa törmännyt on pakeste-voitaikinalevyt. Kotiuduin juuri Italiasta, jossa löysin Ipercoop-marketin pakastealtaasta kyseisen merkin sämpylöitä, croissanteja, leivoksia, täytettyjä gnoccheja, raviolia, lasagnea ja pizzaa. Ehdin testata vain sämpylät (hyviä!) ja jäi harmittamaan erityisesti se ravioli, jota en seitsemään vuoteen ole syönyt... Muistan joskus Saksassa syöneeni tuota lasagnea, joka oli todella, todella hyvää.

  Onko joku muu maistanut kyseisiä tuotteita? Tai nähnyt niitä jossakin kaupassa Suomessa?

 • Ikäviä tilanteita 17.8.2009 21:55

  Jeps, samoin ku Amarilloissa myös Memphis-ravintoloissa ranskikset paistetaan samassa rasvassa kun friteeritaikina-tuotteet. Ainakin Kampin Memphisissä tarjoilija melkein suuttui mulle, kun sanoin että ei niitä sillon voi ruokalistalla väittää gluteenittomiksi. "Kuule mee mihin tahansa ravintolaan niin ihan saletisti siellä ranskalaisrasvassa keitellään myös ei-gluteenittomia juttuja, kyllä nää sillä mittakaavalla gluteenittomia on!" Mene ja tiedä.. mut tästälähin se on kai se riisi mitä tilaan pihvin kanssa.

1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  11 vinkkiä

  Kuvia
  13 kuvaa

  Keskustelu
  16 viestiä, 1 aihe

  Kommentit
  11 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  19.12.2008 18:14

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,033s